Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 22:42
Cytat:
Panowie czy u was w demo , w trakcie meczu zamiast trybun jest zielona trawa ? ...
Nie. Zapewne masz zle ustawione parametry. Moze wejdz w ustawienia, dzwiek i obraz i na dole masz "ustawienia 3D". I tam ptaszkami pozaznaczaj zeby pokazywalo trybuny, kibicow itd

Jak Wam sie podoba nowy FM? Jak dla mnie narazie sie jakos kolosalnie od 10 nie rozni. Ładniejszy tryb 3D. Jak co roku co nieco zmienione w grze- np ten kreator stalych fragmentow gry, czy ustawienie sobie 1 wyjsciowej taktyki i 2 zastepczych, rozmowy z pilkarzami. Jak dla mnie t zmiany nie sa jakies super efektowne i gra nie rozni sie diametralnie od poprzendiczki. Jednak milo grac w nowa wersje i wlasnie nawet tymi malo znaczacymi szczegolami cieszyc oko Konferencje prasowe nadal sa lipa. Mysle ze po prostu to jest nudne odpowiadac na pytania, chocby byly one za kazdym razem inne i bylyby inne odpowiedzi do wyboru. Odnosi sie wrazenie ze te konferencje nie maja wplywu na przebieg gry wiec po co sie meczyc i w nich brac udzial. Nadal najmilsze w konferencjach jest wysylanie na nie asystentow

Ja czekam na premiere i czekam na to jak sprawdzi sie ten tryb zmiany reputacji ligi. Mam nadzieje ze mozolni budowana Wisla wreszcie bedzie mogla wejsc na sam szczyt a i Polska liga po kilkunastu (kilkudizesieciu?) sezonach bedzie liga na miare chociaz francuskiej czy niemieckiej. Dla mnie to najwazniejsza zmiana w porownaniu do poprzednich wersji.

To taka moja analiza. Jakos sie nie zaglebialem w gre. Wybralem sobie Barce zeby pograc, przyzwyczaic sie do nowego wygladu FM'a. Jedynie ustawilem taktyke i to tylko tak z grybsza, wcale sie nie zaglebilem w trening, rotacje w sztabie skzleniowym itd Jak juz bede mial pelna wersje to mam zamiar wszystko dopiescic na 100% i grac Wisla ciagle- tzn bez rozpoczynania nowej rozgrywki po jakims miesiacu czy 2. Po prostu mam nadzieje ze bedzie mozna budowac potege i gra bedzie sie rozwijala a nie po kilkunastu sezonach dojde sobie do wniosku ze gram, gram a i tak co by nie zrobic to Wisla i liga stoi w miejscu...
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 31.10.2010 o godz. 22:50.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując