Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 22:28
lucas1906 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, każdy trener jak przychodzi do nowego klubu potrzebuję czasu, powtarzam czasu na popracowanie z zespołem. Po przygotowaniu zespołu przez Maaskanta do rundy wiosennej i po wzmocnieniu 2-3 zawodnikami będziemy mogli oczekiwać od trenera wyników.

Wolicie po raz kolejny zatrudnić polskiego trenera, wygrać Mistrzostwo kraju, zamydlić sobie oczy jacy to my jesteśmy zajebiści, a potem zostać sprowadzonym na ziemię w pucharach? bo ja nie.
My musimy przejąć jakieś wzorce z zachodu. Odciąć się od polskiej myśli szkoleniowej. Teraz dopiero piłkarze się uczą jak wygląda profesjonalne podejście do zawodu.

Czas, czas i jeszcze raz czas.
Mam nadzieję, że myśląc o wzmocnieniach, 2- 3 piłkarzami, chodziło Ci wyłącznie o obrońców

Bo o reszcie, to strach pomyśleć. Cikos i Rios na rocznych wypożyczeniach i ja chyba bym nie ryzykował z ich wykupieniem, no chyba, że od razu na wypożyczenie, gdzieś do ekstraklasy jakiejkolwiek. Chavez także na rok tylko przecież i musi wracać skąd przybył. Żuraw, Branco i Boukharii raczej z podziękowaniami za wspólpracę. Cleber i Radek chyba już nie dadzą rady ciągnąć ten zespół

Podsumujmy kto zostaje :

Pawełek i gorszy od niego bramkarz
W obronie mamy Kowalskiego z Bunozą i Brożkiem, bo Pailić to podobno pomocnik
W pomocy zostają Garguła z Wilkiem oraz Kirm z Łobodzińskim i Irsakiem
W ataku bez zmian Brożek z Małeckim, bo Boguś się leczy

i Ty mówisz o wzmocnieniu drużyny 2 lub 3 piłkarzami Chyba w defensywie nawet by nie wystarczyli

Ludzie do jasnej cholery - obudźcie się wreszcie. Po tylu latach katastrofy transferowej do klubu i wyprzedaży najlepszych piłkarzy, Wisła potrzebuje obecnie wzmocnień na prawie każdej pozycji.

Uwierzcie mi choć raz, że naprawdę doszliśmy do muru z naszą drużyną, w której nie ma już piłkarzy nie tylko na miarę Wisły mistrzowskiej, ale i na spokojne utrzymanie, o czym powinno Was uświadomić , miejsce w tabeli na koniec tej rundy, króre ja przewiduje na równi z Pasami w samej końcówce tej tabeli.

Albo Cupiał wzmocni Wisłę, albo będzie jeszcze tragiczniej niż obecnie i nie pomogą już żadne czary - mary z trenerami cudotwórcami.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.11.2010 o godz. 03:19.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując