Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 21:40
Bialix - Z taka gra to Legia moze kosic, ale kase u bukow a nie cala lige Nie gramy porywajacej pilki, ale gramy do konca no i coraz wiecej sytuacji.

Lech nadal jest slaby - Remis z Juve, potem wtopa w lidze, ladny chociaz przegrany mecz z MC, potem wtopa w lidze.
Wisla nadal nie ma obrony i uwazam ze to chyba najgorsza formacja obronna z druzyn 1-8. Jesli nie bedze w zimie transferow to moze byc wiekszy babol niz slawne 8 miejsce.

Legia nadal gra padaczke, przeplatajac totalne bezsensowne klepanie pilke w srodku dobrymi akcjami Rado czy bieganiem i robienie wiatru Manu. Gdyby nie stale fragmenty gry i Kielbik...lepiej nie mowic.

Dwie najblizsze kolejki powiedza nam juz wszystko. Tak sie mecze ukladaja ze bedzie mozna smialo powiedziec gdzie kto tak naprawde sie znajduje.
Obawiam sie ze mozemy sie wszyscy bardzo mocno zdziwic odnosnie tej Jagi ktora ma niby spuchnac. Lechia czy GKS oraz Korona - Owszem moga, jednak Jaga wydaje mi sie zbyt dobrze poukladana.

sq - Zacznijcie sie spinac na wszystkich U Was chyba procentuje to ze wiekszosc jest z okolic Poznania, a nie z samego miasta. To oczywiscie moja luzna uwaga

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując