Karherop napisał(a):

T
Szybkie oceny bez komentarzy :
Pawełek - 5 -
Cikos - 3
Cleber - 3
Chaves - 2
Paljic - 2
Małecki - 2
Sobolewski - 2
Wilk - 5
Kirm - 4
Boukhari - 2
Paweł Brożek - 5 ( taka wysoka ocena tylko i wyłącznie za zdobyta ładnie bramke )
Garguła - 4
|
Pawełek - 5 - wyciągnął to co miał wyciągnąć, przy 2 bramce,karnym i 4 golu nie miał nic do powiedzenia - przy ostatniej bramce to nasi byli w karetce razem z Cleberem
Cikos - 3 - coś tam jest, ale chleba z tego nie będzie
Cleber - 4 - był dzisiaj z Chavezem nie do przejścia...do czasu
Chaves - 4 - gość nie do przejścia w dzisiejszym meczu - kilka razy zatrzymał rozpędzoną kuchenkę.
Paljic - 3 - nie wiem co myśleć o tym facecie - nie stanowi dla mnie jakiegoś materiału na przyszłość
Małecki - 1 - kompletnie bezproduktywny występ czlowieka z klapami na oczach - nic nie podaje, ma pretensje, wali w mur obrońców rozpędzony jak kamikadze....i tyle
Sobolewski - 2 - jak go dzisiaj oglądałem to czekałem na taki finał jak w meczu z PAO i podczas Mistrzostw.
Wilk - 2 uciął równo z trawą zapewniając Pawełkowi karnego - destruktywnie może ok, ale nic specjalnego
Kirm - 2 - Cień gościa z meczu z Lechią
Boukhari - 2 - tradycyjnie bezinwencyjne podejście do meczu i najbardziej oklepany schemat z wycofywaniem do tyłu
Paweł Brożek - 5 - to co miał to strzelił
Garguła - 2 odkąd wszedł to nawet jego nazwiska nie słyszałem.
Kibice Nasi: 5 za frekwencję, ocena powinna spaść po tym jak zaczęli grzmić po ordynarnie chamskich przyśpiewkach kucharek podczas ewakuacji Clebera. Tak niewiele trzeba żeby klub miał kłopoty i będzie bulił nie wiadomo ile.
Kibice Lecha - 1 - nawet ostro po nas nie jechali, ale akcja z karetką przelała czarę goryczy. Gdyby nasi wytrzymali, to karę miałby tylko Kuchenkorz. A tak to i my zasilimy Ekstraklasę i jej tłustych dyrektorów. Karetka zjeżdzała a oni skandowali : Wypierdalaj - nawet w C+ było słychać.