Kandzior napisał(a):

Ja sie z chłopakiem zgadzam wiem ze najprościej jest na trenera zwalić...ale sporo faktów za tym przemawia trener nie odpowiada za faul Wilka ale to nie ma znaczenia...byliśmy słabsi i tyle nasze nastawienie było fatalne nasze ustawienie to samo sam sobie koles zaprzeczył mówil kiedys ze nie umimy bronic to zaatakujemy...i co z tego jest że Brożek cała pierwsza polowe stał sam i miał ograc arbolede...i spółke ...żart...wiadome było ze Lech sie rzuci na nas i my mielismy zrobic to samo to nie barcelona tylko drzuyna która dostał cztery mecze z rzedu najlepsze jest to ze jak strzelislismy na 1-0 zupełnie nie zasłużenie to pomyślałem że chłop wie co robi...ale nie to był fuks...dlamnie rozwiązanie jest jedno nie ma kasy na transfery trenerem zostaje Kulawik i radzi sobie tym co ma przynajmniej bedzie faworyzował polaków Dlamnie wystepy Rado w pierwszym składzie były przykłądem na to ze chłop ma jaja co z wynikami...za Kuli ich nie było teraz ich nie ma Kula Kocha Wisełke zna chłopaków z Młodej niech da im pograć może za rok dwa znów odzyskamy swój blas co mamy do starcenia taki juz ansz zywot trzeba se po marudzic ale jest mi lepiej po tym poście....

pozdrawiam
dlamnie przy takiej polityce transferowej trenerem Wiślak a do skałdu młodzierz zchodzimy na ziemie nie ma zawodników druzyny trenera...