Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Wiślak178
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 15:54
Vicone napisał(a):Wyświetl post
Śmieszą mnie takie tezy.A czemu te kluby,maja zacząc grać słabiej na wiosne?Możesz to jakoś wytłumaczyć?To samo czytam na forum kadry.pl (choć nie udzielam sie tam),że Lechia,Korona,Jagiellonia,GKS Bełchatów na wiosne będą grały zle,a Wisła,Legia i Amika zaczną odrabiać straty do nich.Ja narazie to Jagiellonia,Korona,Bełchatów i o dziwo Górnik (dziś Górnik gra z Legią,więc to może sie zmienić)są poza zasiędiem w/w klubów.
Nie twierdzę że te kluby zaczną grać słabiej na wiosnę, bo przykład Ruchu z zeszłego sezonu pokazuje że średniak może utrzymać się w czołówce do końca. Chodziło mi o to, że żadna analiza nigdy nie odda tego co może się wydarzyć, nawet taka Polonia Bytom może być jeszcze mistrzem, póki ma na to jakiekolwiek matematyczne szanse

jendrus napisał(a):Wyświetl post
Cracovia i leszek i tak nie spadną wiedz takie dyskusje nie mają sensu. tak samo jak i wyliczanie im pkt z kim wygrają a zkim mogą przegrać;/ Nasza sytuacja też nie jest rewelacyjna. Trzeba myśleć o sobie nie o innych<chyba że o przyjaciołach> Ale ani lech ani Cracovia do nich się nie zaliczają hehe
"Cracovia i tak nie spadnie"? Spójrz na tabelę, ich sytuacja jest dramatyczna, trudno wyobrazić sobie gorszą. Chyba że miałeś na myśli działania pod stolikiem, to zwracam honor. Z tych rzeczy, to chyba tylko powiększenie ligi mogłoby ich uratować, ale to już byłoby na prawdę bezczelne. Ale czy oni mają wstyd? Po nich się można wszystkiego spodziewać...
Odpowiedz cytując