Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2010, 21:44
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
legion18 ty jako legionista oczywiście tego nie przyznasz, że PZPN i Ekstraklasa Wiśle nie sprzyjają. Ale nie dziwię się, bo przecież to twoja drużyna często na tym korzystała
Zdecydowanie nie przyznam bo człowiek ma skłonności do pamiętania tego co chce pamiętać. Częściej się pamięta sytuacje gdy to my jesteśmy krzywdzeni, a nasze korzyści osiągnięte szkodą innych łatwo nam ulatują. I to jest jak najbardziej normalne. Ja na ten przykład chyba aż do śmierci zapamiętam nazwisko belgijskiego sędziego Francka de Bleckere który w meczu Szachtar-Legia, że tak powiem widział karnego. Jak oglądam jakiś mecz LM czy też MŚ i słyszę to nazwisko to wspomnienia od razu powracają, a słowo skur... samo ciśnie się na usta. Nie pamiętam jakiś nagminnych wałów antywiślackich, ale jak już pisałem być może nie odczuwam potrzeby by pamiętać

Mic niestety ale nie mam dostępu do Gazety Krakowskiej

E: tak na marginesie to niezła musiała być dzisiaj burza na konferencji w Gdańsku. Sasal musiał być bardzo oburzony faktem, że sędziowie drugi mecz z rzędu popełniają błędy rzutujące na końcowy rezultat
Ostatnio edytowane przez legion18 : 30.10.2010 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując