Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2010, 08:49
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No jak to dlaczego? - przecież chłopcy tak jak z partii jak i z forum wyjaśnili.Palikot,Niesioł,Kutz,Tusk i niemieckie media tak mu zryły beret że pojechał po bandzie.Sprawa jest oczywista a wieki wódz mówi wprost - ja jestem barankiem a to są zdrajcy i mordercy.Ja nie mam sobie nic do zarzucenia a oni nie dość że zamordowali mi brata to chcieli zamordować mnie.On od smoleńska gra na drugiego Chrystusa a już po tym zabójstwie....
Taka jest gadka i nic tego nie zmieni.Z jednej strony na szczęście wygląda na to że to szaleństwo nie przejdzie, z drugiej strony to jest nasza narodowa tragedia bo można nic nie robić i pokazywać palcem - jak nie my to do władzy dojdzie ten człowiek.
To może pokuś sie o mniej "szalone" wyjaśnienie. Dlaczego ktoś tak chce zamordować Kaczyńskiego że jak nie potrafi to dla świętego spokoju morduje w biurze PiS jakiegoś innego PiSowca.

Tylko nie pisz że to przypadek albo winna mgła, bo myślący ludzie właśnie to uważają za szalone i niedorzeczne. Dodam jeszcze że "przypadkowo" morderstwo w łodzi miało miejsce w rocznicę morderstwa ks Popiełuszki. Zwyczajne szaleństwo.

A "ten człowiek" już rządził i PKB rosło o 6%, a deficytu mieliśmy 20 mld rocznie, a nie 100 mld jak teraz. Wiec straszyć to możesz gołębie na dachu.
Hej Nasz TS !!