Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2010, 23:28
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Zgadza się. Bartoszek chyba miał odmienne zdanie od Twarowskiego dotyczące zachowania w Kielcach więc Twarowski, widać,że przez pewien czas ignorował trenera GKS-u. Śmieszne to trochę było tym bardziej,że Bartoszek w dupie miał ich zdanie

A zauważcie,że z Chavezem było ostro,bo C+ to pokazywał. Klatka po klatce, nadepną czy nie. Było to bardziej analizowane niż amatorski filmik z Smoleńska. O Vrdoljaku nic nie było to komisyje PZPN-u milczą Pewnie to przypadek,że taka cisza, Ale nie wiem czemu mnie to bawii Pan Sławek nam tu wytłumaczy

C+ zaczyna z tym towarzystwem wzajemnej adoracji być coraz bardziej ciężki do strawienia.

Kiedys wyrocznią w C+ byl Wit Zelazko,dzis juz Wit Z ,ciekawe ,pamietacie tego Stepniewskeigo jak sedziowal bo cos kojarze ze to byl taki grubas ktory wygladal jakby mial na boisku wyzianac ducha ze zmeczenia

a co do C+ to jak ich cenie za profesjonalizm to coraz bardziej niepodoba mi sie doszukiwanie fauli naszych pilkarzy i wnikliwa ich analiza ,a poblazanie pilkarzom z Lazienowskiej.Borysiuk,Vdroljak -moze by ich faule poogladac sobie klatka po klatce ,co wy na to panowie cz C+?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując