Wyświetl pojedynczy post
pcpc
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2010, 09:39
Szlak mnie zara trafi zauważyłem że wszyscy na forum to zawodowi trenerzy którzy lubia krytykować. Jak nie masz osiagnieci w polsce i masz zero pojecia o trenerce to krytykuj po pewnym okresi po roku dwóch bo tyle trzeba czasu by cos było naprawde widać. Powiem wam jeszcz Maskanta na rękach bedziecie nosić zobaczycie moze nie w tym sezonie i nastepnym moze tez nie ale za 3 lata jak wytrwa Wisła bedzie nie do ruszenia. Samjestem trenerem A-klasowej druzyny i mam jakieś pojecie o tym. Trener nie jest wstanie zbudowac druzyny w dwa miesiaca w szczególnosci jak mu cała obrona sie rozsypała na dobre wiec trzeba układac klocki dajcie czas i przestacie sie czepiac Holendra. A ci co sie czepiają Bunozy,Łobodzińskiego,Pawełka, to zagrajcie za nich jak nie to spadówka o trenerea gra tym co ma wiec zaden inny trener wiecej nie wyciagnie w takim czasie. Chyba ze mamy wroci do gry piłka na Afere moze brożek chytnie ale potem sie nie dziwcie ze Pucharów nie ma niech naucza sie abcadła piłkarskiego od Holendra. Dajcie mu czas do stycznia 2012
Odpowiedz cytując