Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2010, 23:27
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
A pomyślałeś o tym, że wie co robi? Nie zauważyłeś, ze ostatnio jakby więcej przyjaznych gestów między sobą, albo trenerem?

Ja .......e, czy tu zawsze musi być tyle smutnych twarzy?Ciągle płacze i narzekania?Naprawdę nie możecie przerzucić się na Real Madryt albo zostać fane Cristiano Ronaldo?

A propos postępów.To co mnie szczególnie cieszy, to coraz lepsza gra taktyczna.Czasami to jest po prostu super.Cieszy mnie bardzo, że Garguła powoli się rozkręca a gra Kirma przypomina coraz częściej tą z el MŚ.Nawet Cikoś jakby lepiej gra.Spore rezerwy drzemią w tych piłkarzach.
Uważam, że na dzień dzisiejszy gramy najładniejszą piłkę w Polsce a nasi ostatni rywale, tzn Widzew i Lechia byli silniejsi niż aktualna Legia czy Lech .Dotychczasowa gra optymitycznie nastraja przed dalszą częścią rundy.

Co by nie mowic Kirm,Cikos,robią sie coraz lepsi i mam wrazenie ze Maaskant bedzie potrafil zrobic ich jescze lepszymi.

Grunt to dac mu czas i spokój a jak czytam w gazetach ze mowią oo jego zwolnieniu itd to czlowiek az sie gotuje.Przyklad Petrescu mam nadzieje dal nam lekcje.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując