Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2010, 17:59
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Pytanie "komputerowe". Od jakiegoś czasu podczas uruchamiania systemu pojawia mi się komunikat: "Wystąpił błąd podczas ładowania cpcp.cpo.Nie można odnaleźć określonego modułu".
Komputer działa normalnie (nic nie zauważyłem żeby się coś dziwnego działo). Problem jest tylko w zamknięciu systemu, trzeba kilka razy zamykać chyba że po wciśnięciu ctrl+alt+delete zamknie się w ten sposób firefoksa czy gg "ręcznie" i to mnie irytuje. W sieci znalazłem coś takiego http://forum.pcformat.pl/problem-z-c...-t?pid=1399188 ale niewiele mi to mówi. Jakby ktoś "łopatologicznie" napisał co z tym fantem zrobić byłbym wdzięczny. Może być priv. Dzięki i pozdrawiam.
Początek jest na temat skanowaina komputera w poszukiwaniu wirusów i innego badziewia ale programami innymi niż antywirusy. Natomiast to co może być dla ciebie użyteczne (jeśli nie masz wirusów) to przedostatni post
Sciągasz program OTL i uruchamiasz w nim CeanUp i jeśli to nie jest nic szczególnego to program poprawi to co zepsute a jeśli to jednak jakiś wirus to reinstalka Windowsa albo zaawansowana zabawa z odpowiednimi programami usuwającymi wszelki badziew która jednak nie zawsze jest efektywna
Odpowiedz cytując