![]() |
Koniec świata
Czy ktoś wie o której godzinie? ;)
Plotki głoszą że koniec świata poprzedzi wywalenie Bednarza na zbity pysk ale to tylko plotki :-p |
Załatwiłem sprawę pomyślnie w NFZ w 6 minut - to chyba już.
|
W Australii już za 3 h :)
|
Koniec świata to będzie miała większość jutro z rana z kacem 'gigantem'. :-)
|
O 12.12 kroiłem akurat pomidora,głupio byłoby umrzeć w tak wzniosłej chwili :D
|
Miał być o 10 czasu polskiego. Czekałem z nadzieją, ale wygląda na to, że znowu nas oszukali :(
|
Ej chyba nie będze końca świata bo w Kiribati już jest prawie 2 w nocy 22.12.2012
|
Nastąpił mały poślizg i koniec świata będzie dopiero jutro w nocy ::PP
|
no nic.. trzeba wywiesić pranie
|
Według kalendarza Grudniów koniec świata będzie w maju.
|
ja słyszłaem że to święto ruchome i w tym roku już był, w 2013 jeszcze nie ustalili kiedy będzie :P :D
|
....a, co ja z tym kredytem zrobię...
|
|
Koniec świata? A wpisz pan "chrom passat b5" na allegro? Som oferty? Som. A tera zadzwoń pan do interkarsa, czy części som? Som. No, to masz pan, koniec świata to jak tego B5 cośmy z Andrzejem przywieźli na lawecie z Nurymbergi nie będzie można naprawić - stwierdził Janusz z kotłowni.
|
Majowie jednak przewidzieli, że 21-12-2012 o 21:12 sam z siebie posprzątałem mieszkanie. Koniec świata.
|
Znowu nas oszukali.
|
Koniec świata dopowiedzieli sobie ludzie szukający sensacji (i pieniędzy) ,bo Majowie nie przewidzieli żadnej zagłady :D
|
"21.12.2012 - to będzie wasz koniec" - najbardziej napinkowa oprawa tysiąclecia
zero szacunku dzikusy zero szacunku |
|
Po tej kompromitacji, czyli braku końca Świata, Donald Tusk i jego rząd musi podać się do dymisji.
|
Cytat:
|
Ja podobnie jak większość nie za bardzo wierzyłam w te doniesienia Majów, chociaż temat przewijał się w rozmowach, ale raczej wszystko w formie żartów :D mimo tego jak się kładłam spać w nocy z 20/21 grudnia (tuż przed północą) to miałam pewne schizy :D Za dużo się człowiek o tym wszystkim nasłuchał.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl