Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Poczuj magię świąt...! Czyli życzenia, opinie i komentarze nt. Świąt. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8471)

WISŁAZWE 22.12.2011 11:47

Poczuj magię świąt...! Czyli życzenia, opinie i komentarze nt. Świąt.

Wielkimi krokami zbliżają się do nas Święta Bożego Narodzenia, czas radości, rodzinnej atmosfery, składania sobie świątecznych życzeń.

A jak to wygląda u Was, czujecie magię zbliżających się Świąt, czy jednak nie ?
Na co czekacie najbardziej a czego nie lubicie podczas tych dni ?
Czy w Polsce Święta zaczynają się już 3 listopada, gdy ''Lidl'' czy inna ''Biedronka'' przystraja swój sklep choinkami :>

Czy jest to okres na który czekacie, jak za małolata, wypatrujecie pierwszej gwiazdki?

Temat poświęcony składaniu sobie świątecznych życzeń, a także komentarzom dotyczących Świąt.

_ukoL 22.12.2011 14:44

Dla mnie z roku na rok święta tracą tą magię co kiedyś. Może faktycznie człowiek się starzeje i nie cieszą go już te wszystkie ceremoniały związane z ubieraniem choinki, oglądania Kevina czy obżerania się pod przykrywką degustacji.

W każdym bądź razie. Zdrowych, spokojnych i spędzonych w rodzinnej atmosferze świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich Wiślaków i Wiślaczek! No i wypić co konieczne pod te święta i pod Wisłę! :-)

mckoval 22.12.2011 15:01

życzę możliwie najwyżej położonej linii budżetowej,
wciąż rosnącej siły nabywczej Waszych portfeli,
przewagi komparatywnej w wytwarzaniu wszystkich dóbr i usług,
braku pozycji debet na koncie "Koszty"
i żeby było bardziej świątecznie
możliwie największego kapitału pod choinką :)
A do tego, żeby wasze korzyści krańcowe
z konsumowania kolejnych potraw wigilijnych były rosnące
Podczas sylwestra, żeby popyt
na taniec i zabawę z wami był ciągle wysoki

Wesołych Świąt!

mikel 22.12.2011 15:08

Jak byłem młodszy to cieszyłem się ze świąt, spotkania z rodziną itp teraz jakoś za dużo problemów żeby się cieszyć "jakimiś tam" świętami. No ale wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i Wesołych Świąt dla wszystkich Wiślaków!

STARY WIŚLAK 22.12.2011 15:25

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
RADOSNYCH ŚWIĄT!!!
Niech przy rodzinnym stole zapanuje właśnie wesołość i radość!!!
Niech TEN, który narodzi się w żłóbku Betlejemskim obdarzy nas wszystkich skupionych wokół Białej Gwiazdy wielkimi łaskami!!!
SIOSTRY I BRACIA WIŚLACY!!!
Niech te święta i najbliższy rok będą dla nas radością i wielką degustacją tytułów mistrzowskich!!!

Schabek 22.12.2011 15:50

Wszystko byłoby ok gdyby nie te lampki choinkowe ktore zawsze co roku sprawiają problemy. Chinczyki z roku na rok robia coraz slabsze te świecidełka :( .
A tak poza tym to troszke popruszyło śniegiem i od razu bardziej czuć tą atmfosferę.
Wesołych Świąt :)

Kocur 22.12.2011 16:33

Prosto i szczerze.

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2012

Zdrowia oraz Finału LE, Mistrza Polski a przede wszystkim bycia wiernym Wiśle i jej ideałom.
http://www.graphicsgrotto.com/emotic...s/emparty1.gif

ps. i niech szlag trafi kompy wszelkiej maści pokemonów :-p

igortsw 22.12.2011 17:45

Coś w tym jednak jest, że to już nie ta radocha co jeszcze pare lat temu, ja nawet żeby sobie wpoić świąteczny nastrój puszczam "RMF Święta" i kolędy w wykonaniu Franka Sinatry - przynjamniej namiastka świąt jest :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mckoval (Post 1204269)
braku pozycji debet na koncie "Koszty"

Jak już kolega tak z punktu ekonomicznego życzy, to ja jeszcze dołożę wielu pozycji Ct na koncie przychodów:)

A po za tym to żeby te święta przypomniały nam chociaż trochę ten radosny czas za którym tęsknimy.

MagdaTS 22.12.2011 17:53

Życzę wszystkim Wiślakom przede wszystkim zdrowia, bo bez tego ani rusz. Dużo miłości oraz radości z dnia codziennego.
A naszej wspaniałej Wiśle Kraków również dużo zdrowia, mniej kontuzji, aby można Was było częściej widywać na murawie oraz oczywiście finału LE i Mistrza Polski! Wesołych, spokojnych i ośnieżonych Świąt!

Wierna Wiślaczka.

LanceTS 22.12.2011 20:43

To już nie to samo, kiedyś się cieszyło, czekało na gwiazdke itd.

Teraz to w sumie się czeka głównie dlatego że wolne jest. A w święta jak w świeta. Mozna się spotkać z rodziną, pogadać, podyskutowac itd. Osobiście nie lubie tylko składania zyczeń każdemu z osobna,

jedrula_wislak 22.12.2011 23:21

Ja wam nie życzę sukcesów. Ja wam życzę, abyście nawet gdybyśmy byli w lidze okręgowej dumnie kroczyli z Białą Gwiazdą w sercu i nie zapominali o słować pieśni "czy wygrywasz, czy nie..." Bądźmy wszyscy dumni z tego, że urodziliśmy się Wiślakami.

TeeS 23.12.2011 10:50

Prawdą jest to co niektórzy piszą, że Magia Świąt opada wraz z dorastaniem. Ale mam dla niektórych (młodszych) dobrą wiadomość. Jak dorobicie się potomstwa i zobaczycie z jakim napięciem Wasze dzieci czekają na ubieranie choinki, jak cieszy je wizyta Mikołaja, śpiewanie kolęd i wszystkie ceremonie związane ze świętami - to wszystko wróci ;)

pozdrawiam i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku - finału LE ;)

KoTu1906 23.12.2011 11:15

Z mojej strony również wszystkiego dobrego dla wszystkich Wiślaków (i Wiślaczek oczywiscie :) ) obyśmy w Nowym,2012 roku,mięli jeszcze więcej powodów do świętowania! Mistrza i Finału LE! ;) a,o PP zapomniałem ;)

!!IRIVER!! 23.12.2011 11:29

Ja również wszystkim Wiślakom życzę tego co najlepsze, spędźcie święta z dala od trosk dnia codziennego i niech spełnią się Wam wszystkie marzenia! :)

Niemniej, także odczuwam już brak radości z kolejnych i kolejnych świąt. Znowu ta sama śpiewka, te same życzenia, mimo że kocham swoich najbliższych, to ta tradycja mniej więcej od 3-4 lat mnie drażni... Sam nie wiem, czy wynika to z mojej ogólnej niechęci do "uduchawiania", czy jest jakiś inny powód, ale po prostu nie przeżywam już świąt jak kiedyś... Obym doczekał takich chwil, jak wspomniał wyżej TeeS. :)

wilis 23.12.2011 12:35

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, coraz więcej kilometrów za Wisłą, coraz więcej wyjazdów...
no i smacznego karpia po żydowsku w Wigilię ;D

amen.

yarow 23.12.2011 13:20

Zdrowia, Radości, i kaski :)

rafal777 23.12.2011 13:52

To nie to co kiedyś bo się starzejemy :) Za dzieciaka okres świąteczny to zaraz po wakacjach najlepszy czas. Ale w tym roku jakoś udziela mi się ta atmosfera. Może dlatego, że mam własnego dzieciaka?
Wesołych świąt Wiślacy!

Jaro1991 23.12.2011 14:52

A ja najchętniej w tym roku przespałbym ten cały okres świąteczno-noworoczny, obudziłbym się 2 stycznia i podziękował Bogu za to, że ten najgorszy rok w moim życiu się wreszcie się skończył. Ale wam wszystkim moi Bracia i Siostry Wiślaccy życzę wszystkiego co najlepsze pod choinką i oby ten nowy rok przyniósł spełnienie wszystkich Naszych najskrytszych marzeń i pragnień.

Wesołych Wiślackich Świąt!!! :)

Zola 23.12.2011 15:05

A tu życzenia "ODE MNIE" :)

http://www.youtube.com/watch?v=BmGSonKSqp8

szprotson 23.12.2011 15:55

Spokojnych radosnych Świąt Bożego Narodzenia

życzę Wam Ja!

maksinho 23.12.2011 19:56

Szczęścia co nie miara, bo sprzyja ono lepszym. Zdrowia oraz pomyślności, żebyśmy mogli cieszyć się i być dumni z naszego ukochanego Klubu. Wszystkiego dobrego :)

kreseq 24.12.2011 01:04

Wesolych Swiat i duzo zdrowia :) Mysle ze starczy, nie wazna tresc wazna szczerosc.

cinekw 24.12.2011 01:21

Z roku na rok coraz mniej czuje tą "magię" świąt, w tym roku prawdę mówiąc ja jej w ogóle nie czuje.. WESOŁYCH ŚWIĄT :)

DevilMayCry 24.12.2011 08:18

Wesołych, spokojnych, radosnych Świąt dla Was, oraz Waszych Rodzin.

Elefant 24.12.2011 08:35

Wesołych Świąt !

A w Nowym Roku spokoju i pomyślności.

Kocur 24.12.2011 09:00

Ach, bym zapomniał - z okazji Świąt życzę w Nowym Roku 2012 wszystkiego co najgorsze klubikowi zza miedzy http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gif

gigant 24.12.2011 09:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1204713)
Ach, bym zapomniał - z okazji Świąt życzę w Nowym Roku 2012 wszystkiego co najgorsze klubikowi zza miedzy http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_20.gif

Wreszcie jakieś szczere życzenia i od razu czuć ze od serca. Pozwól że się przyłączę.

Dla wszystkich prawdziwych Wiślaków i Wiślaczek Wszystkiego najlepszego i Wesołych Świąt.

mitmichael 24.12.2011 10:34

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich Wislakow i Wislaczek. Zycze wszystkim abysmy w 2012 roku swietowali kolejne Mistrzostwo Polski :D AVE WISEŁKA KRAKOW!

AYALA 24.12.2011 10:54

Wesołych Świąt i smacznego karpia dla wszytskich Wiślaków

Kamil17ABG 24.12.2011 11:38

Wesołych Świąt i wszystkiego nAJlepszego dla wszystkich Wiślaków.
Oczywiście smacznego karpia po żydowsku.
Dołączam się do życzeń kocura i giganta dla sąsiadki (chyba każdy czeka na odśpiewanie " I liga , I liga cRACOVIA").

crazykaro 24.12.2011 11:53

Również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego dla całej Wislackiej Braci. Wszystkim życzę dużo zdrowia, radości, świąt w rodzinnej atmosferze wśród najbliższych oraz aby o was Mikołaj nie zapomniał :-p A zawodnikom i zawodniczkom dodatkowo kolejnego MP.
WESOŁYCH ŚWIĄT WIŚLACY
A tu coś na początek swiątecznego dnia
http://www.youtube.com/watch?v=cbfFYAKYRks

dublin1992 24.12.2011 12:26

Zdrowych Wesolych i Rodzinnych Swiat(szczegolnie dla chlopakow na emigraci) Sukcesow w Pracy/Szkole Spelnienia marzen oraz Wislackich Swiat!

BiałaGwiazda 24.12.2011 12:52

Z dedykacją dla wszystkich,piosenka która kojarzy mi się najbardziej ze Świętami:

http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

Wesołych Świąt :)

WISŁAZWE 24.12.2011 13:05

Życzę wszystkim aby spędzili te święta z ludźmi, których kochają bo tylko wtedy można poczuć prawdziwą magię świąt.

Życzę Wam również, zdrowia, wytrwałości w dążeniu do celu i sukcesów zarówno na polu zawodowym jak i osobistym!

Wszystkim Kibicom Wisły - Mistrzostwa Polski, Pucharu Polski, awansu do kolejnej rundy LE, i żeby chociaż jeden z waszych wymarzonych transferów się ziścił ;)

Wesołych!

M.

Ikki 24.12.2011 13:08

Ja również chciałbym się podzielić swoimi wrażeniami...
Magia Świąt w tym roku do mnie również nie dociera, żeby chociaż ten śnieg i mróz był;/ Wyjrzysz przez okno i wiosna, a przy tym atmosfera też jednego wielkiego zabiegania. Mam nadzieję, że wieczorem już przy stole wśród rodzinny ta atmosfera się pojawi:)

W zeszłym roku myślałem, że komentarze na nk już stanowiły etap końcowy "lenistwa przy składaniu życzeń", aż w tym roku wchodzę na facebook-a i cała masa życzeń "zbiorowych": wszystkim życzę Wesołych Świąt. To już żadnych wartości ze sobą nie niesie:(
Magia Świąt jest dla osób, które nie złapały się w wir życia multimedialnego... oni już Świąt nie mają, dla nich to okazja do blasku na portalach społecznościowych;/ I obawiam się, że w przyszłości relacje międzyludzkie jeszcze bardziej odległe będą;/

W tym roku to już sms z wierszykiem mnie bardzo cieszy, a i Kevin stał się filmem, który się czeka, bo on dzieciństwo przypomni:)

Przyjmijcie i ode mnie życzenia zdrowych, rodzinnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia;)

Lysy 24.12.2011 14:06

To ludzie zapewniają "Magie Świąt" pamiętajcie o tym. Wesołych Świąt Wiślacy.

Matti_tswk 24.12.2011 14:09

Również chciałbym przyłączyć się do życzeń i życzyć Wam przede wszystkim zdrowych, a także radosnych i spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze Świąt. A Nowy Rok niech będzie lepszy niż mijający, niech nasza Wisła cieszy oko swoją grą i wygra LE - a co! :)

siara 24.12.2011 14:24

Życzę Bracia Wam po szalu
Świat Wesołych oraz balu -
prawdziwego na Sylwestra,
niech hymn Wisły gra orkiestra !

Dużo kasy na wyjazdy,
z całą Armią Białej Gwiazdy,
triumfu w Lidze Europy,
jedźcie więc do Belgii chłopy !
Wcześniej do Warszawy rano,
rozprawić się z kurtyzaną !

Jak wygramy to się schlamy,
jak przegramy, wierność mamy,
czy w koronie , albo bez,
zawsze Wisła jest THE BEST.

Zaś rywalce - tej z "za miedzy"
ja dziś życzę wam "koledzy"
w pierwszej lidze niech wam służy
hipermarket na Kałuży !

alkoholik 24.12.2011 14:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil17ABG (Post 1204749)
Wesołych Świąt i wszystkiego nAJlepszego dla wszystkich Wiślaków.
Oczywiście smacznego karpia po żydowsku.
Dołączam się do życzeń kocura i giganta dla sąsiadki (chyba każdy czeka na odśpiewanie " I liga , I liga cRACOVIA").

Aż tak dobrze im życzysz no nie przesadzaj ja wiem ze wigilia ale bez przesady:)

Kandzior 24.12.2011 15:12

WESOŁYCH WIŚLACKICH ŚWIĄT!

Dajcie sobie spokój na kilka dni od tego zasyfionego świata, wypocznijcie w miarę możliwości, nie obżerajcie się za bardzo bo to niezdrowe i żeby wszystkim nam się powodziło lepiej w nowym roku, żebyśmy się wspólnie cieszyli z sukcesów Wisły... Wszystkiego najlepszego!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl