Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

simone 12.06.2008 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 550498)
Roger jesteś bardziej polski niż schabowy!! :lol:

:lol: :lol: :lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła Piastów (Post 550527)
huj tej ****ie w jego wyjebanie wielką dupe. Pewnie sie *****a łysa z patologicznej ****a rodziny wywodzi. Huj jebany. ****a szmata *****a. SĘDZIA HUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ehhh, ci sędziowie :>

tomasz1906 17.06.2008 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bearex (Post 553084)
. Fajnie by było jakby Tomas Necid przyszedł. Podobno nim się interesowaliśmy w zimowym okienku a chłopak zdolny!!! Słyszałem że jakieś królem strzelców na jakiś mistrzostwach do iluś lat był!!! :> Warto się rozejrzeć w Czechach. A o Tomasu Necidzie kuzyn mi opowiadał że dobry bo mieszka w Czechach i był kilka razy na meczu jak grał

Temat transferowy mnie nieustannie zadziwia:rotfl:

Aro1234 19.06.2008 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BiałaGwiazda (Post 553873)
Ja jestem za tym aby zrobić małą rewolucje.Podziękujmy już zawodnikom takim jak Bąk,Krzynówek czy Żurawski.Zawodzą już nie poraz pierwszy.Chciałbym,aby na każdej formacji(bramkarze,obrona,pomocnicy,napastnicy)był o 3-4 doświadczonych zawodników którzy grali już trochę w kadrze lub brali udział w tych mistrzostwach.Moje typy to:

Bramkarze: Boruc,Fabiański,Kowalewski
Obrońcy: Żewłakow(kapitan),Wasilewski,Golański,Bronowic ki
Pomocnicy: Lewandowski,Dudka,Błaszczykowski
Napastnicy: Saganowski,Smolarek,Matusiak(w formie)

Reszta zawodników to młodzi,zdolni,głodni sukcesu,ciągle się rozwijający:

Bramkarze: Białkowski,Szczęsny,Fabiniak :rotfl:
Obrona: Bartczak,Kowalczyk,Bieniuk,Stasiak,Kokoszka,Król,Marciniak,Rzeźniczak,Telichowski,Lewczuk
Pomocnicy: Boguski,Pawłowski,Grosicki,Bonin,Majewski,Jodłowiec,Danch,P.Sobolewski,Pietroń,Kolendowicz,Wilk
Napastnicy: Piszczek,Plizga,Lewandowski

Trenerem niech będzie najlepiej Dziekanowski,ponieważ był asystentem Beenhakkerai myślę,że sporo się nauczył(także na jego błędach).

Taka kadra mogłaby być stopniowo przygotowywana na Euro 2012

Pogrubione nazwiska... co to są? Świetna wizja sukcesu...;] :rotfl:

Wilku 22.06.2008 09:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jedTS (Post 555123)
Caly blad Beenhakera polegal na nieco chybionej selekcji.

:rotfl: :lol: :rotfl:

tomasz1906 22.06.2008 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaspersky (Post 555240)
Możesz mnie człowieku nie lubić. Ale uważam ze akurat to co napisałem jest jedną z najkonstruktywniejszych myśli w tym temacie w ostatnim czasie.

Nie ma to jak skromnosc:P

Elendil 23.06.2008 19:18

w temacie o polityce transferowej Wisły

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dorotja
Jedna pani drugiej pani ... Poza głosami dwóch Forumowiczów, w tym jednego dziś zarejestrowanego, nie ma na razie innego źródła, nawet źródełka, z którego można by te wieści czerpać. Na razie usuwam więc posty na temat Dudki w Auxerre. Jeśli pojawi się bardziej wiarygodne źródło, wtedy pogadacie. Na razie siejecie lekki zamęt.

i cięta riposta

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Buczy
Baby Sie Na Futbolu Nie Znajom

Krzysiek 24.06.2008 21:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Brozinhio (Post 556624)
Wiem że to żadna ocena :) ale żeby mozna mieć mgliste pojęcie co do umiejętności Singlara - podam "poziom jego umiejętności" wedłóg scoutów pracujących dla FiFy an potrzeby FiFy 08

Ma on tam 60 łacznie. Dla porównania Baszczynski 67 Krajcik 67 Bartczak 66 Dudka 68 Kuś 64 Mynar 62 Kulig 60 Rutka 59 Kucharski 60.

Oczywiście zdarza im sie kogoś nie docenić a kogoś przecenić ale ogólnie dość dobrze oceniają piłkarzy.
Z tego wynikało by że z niego nikt specjalnie nie będzie.

hahahahahaha:D

simone 24.06.2008 23:03

Z cyklu - wstrząsające relacje

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PauL89 (Post 555882)
Przed domem gołębia zajebało

Chciało by się dopowiedzieć- "Mariusz Max Kolonko, Kraków , małopolskie..."

:lol:

Olivarez 25.06.2008 00:56

Komentarze nie z forum ale z TSWD. Pisownia oryginalna.
Okoliczność: bilety przed derbami wykupione przez koniki, rozżaleni kibice nie wytrzymują:

1.
mbk, 17.04.2008, 01:53

Kibolu/pseudoNIEkibicu czy inny "REAL"CEPIE wyrwany ze spoleczenstwa, przyjemnie czyta sie twoje posty, bo wieksze .......y opowiada tylko o. rydzyk i to jak jest w najwyzszej formie... Wielce ubolewam, ze kiedy Bog rozdawal madrosc/morale ty naparzales sie w kolejce po samoopalacz/koks na silke/nowe dresiki/hamburgera MAX... i pewnie i tak dostales wpier*** od wiekszych, a teraz wielki z ciebie cwaniaczek, bo tak samo stukasz w klawiature, HAHAHA ...kolo, UMIERAM ZE SMIECHU z ciebie. "czemu się o to nie spytałeś tego "konika", nie podszedłeś i nie wyzwałeś od frajera tylko cisniesz temu komuś na necie, pomijając fakt że te osoby są za poważne żeby na nim siedzieć i czytać tutejsze komentarze" ... Chlopie, jak widze slowa "te osoby są za poważne" to mi juz nawet ziemniaki w piwnicy gnija ze smiechu. ONI nie siedza w necie i nie czytaja raczej dlatego ze nie posiedli tej "elitarnej" umiejetnosci (choc prawdopodobnie Mamusie ich nauczyly czytac etykiety wczesniej wspomnianych koksow na silke i samoopalaczy). HAHAHA. ---------------- Paparapa... "P.s. O bilety na mecze wyjazdowe tez tak walczycie?Gdzie byliscie jak byla sprzedaz do Bialegostoku czy chociazby do bliskiego Bytomia?" ... Nie wiem jak ty, ale niektorzy studiuja/pracuja, a nie tylko przesiaduja na trzepaku z "ziomeczkami" i placza ze "w tym jeb**** kraju nie ma pracy"... RACJA! Z ich wyksztalceniem to faktycznie ciezko, bo jak byla szkolka, to sie na wyjazdy jezdzilo :> HAHAHA. ---------------- ts00 - ciebie NAJBARDZIEJ mi ZAL (bo nie mam juz sily na smiech) "koniki wiadomo kim są, nikt "zwyczajny" nie może być konikiem" ... Znow RACJA! Oni sa faktycznie nadzwyczajni, a co najmniej niezwyczajni, albo nawet specjalni, hmmmm, mysle nawet ze zeby byc prawdziwym konikiem trzeba miec gruba sieczke pod deklem... "kasa z tych biletów którą zarobią nie idzie dla nich, tylko dla chłopaków którzy siedzą w więzieniach i nie mają tak pięknie jak niektórzy z Was" ... Wspolczuje ci prawdziwie, jesli ty w to wierzysz xDDD Byc moze 10% z tej kwoty, ktora UKRADLI faktycznie nie zostanie przepite przez tych "konikow", a moze nawet przekazane na ten "szczytny" cel, HAH... Nie maja pieknie? bo sami sobie zycie usrali, krotka pilka. "przyjaciele z LECHII, ŚLĄSKA CZY UNII" ... Gratuluje przyjaciol, ale jak juz Ktos wspomnial: "TYLKO SZMATA BIJE BRATA!!". A przepraszam, moim bratem nie jestes na szczescie... "więc kupiłem u konika. nigdzie nie widziałem żadnych wypychanek przez koników ludzi z kolejek, wpychanie się do kas i kupowanie po 20 osób, nie wspominając o jakichś szarpaninach czy biciu kogoś." ... Hmmm, nie wiem czy widziales "13 Posterunek" (z takim wzrokiem szczerze w to watpie), ale Stepien mial okulary odpoowiednie dla ciebie. A to, ze kupiles od konika, pozostawie bez komentarza. Ja choc mialem na tyle pieniadzy, nie kupilem, bo nie bede wspieral zlodziei. Nazwiesz mnie frajerem? Byc moze nim jestem. Szkoda, ze nie brakowalo ludzi, ktorzy sprzedawali im sie jak zwykle dzi... Przykladowa rozmowa typa a la ts00 zapewne, ktora sam slyszalem: - Po ile bileciki macie? - 80zl - Zajebiscie, 2 PROSZE... (dostal bliety) Super, milego dnia. Szkoda, ze mu jeszcze nie dorzucil kolejnych 40zl, laski nie zrobil i dorzucil na koniec ze ma smaczna sperme, HA HA HA ...żal Byc moze moj jezyk "WAM - PRAWDZIWYM (pseudo)KIBICOM" uwlacza? Jest nie na poziomie? Trudno, jaki odbiorca - taki poziom. PS: juz sie nie moge doczekac docinkow w rodzaju "dziecko neostrady" ^^

2.
mbk, 17.04.2008, 02:01

PPS: Nie dziwie sie ochroniarzom, bo ja tez bym nie ryzykowal zdrowia za prawdopodobnie smieszna pensje. Natomiast nie moge wyjsc z podziwu dla kasjerow, ktorzy bedac za kratami i siedzac w zamknietej budzie bali sie powiedziec "STOP! Spadaj patałachu, kupiles juz swoje" i zwyczajnie poczekac az odejdzie. A jesli by zaczeli sie burzyc? Watpie, by w momencie zagrozenia ze strony tych cwaniakow (pewno by zaczeli skakac po ogrodzeniu jak to zwykle - jak orangutany), nie mieli w kasie opcji wezwania prawdziwej ochrony, ktora takich kilkunastu typow zalatwia w 5min. "Brawo" kasjerzy i reszta organizatorow, BRAWO.

3.
prawdziwek z r 22, 18.04.2008, 00:34

Ja jeszcze odnośnie wczorajszej sytuacji pod kasami: Mianowicie tych takich koników - korników, patałachów, imbecyli, debilów, psycholów, chuliganów co tak konkretnie działali to przynajmniej jak ja zauważyłem, o ile się nie mylę było z 4. Otóż 1 to był taki wysoki koleś wzrostu ok. 190 a pewnie więcej trochę, dosyć osiłkowaty, Był w czapeczce, twarz po solarium, chodził taki uśmiechnięty i miał taką charakterystyczną gibanę, chodził taki wylasnowany jakby był władcą tego świata haha. Wogólę żal patrzeć, jak dziecko się zachowywał, cieszył michę, wpierniczał zapiekanę i innego fast fooda, non stop się woził nie umiał wysiedzieć na miejscu tylko łaził z biletami i zamiatał nogami ha. Ubrany był, góra dres czarny jakiś w stylu nike shox, spodnie jeans i sportowe buty. I pod koniec wprowadzał dzieci do kasy by na nich zarobić, krzycząc:wpuście małolatów, miejsce dla małolatów i robił taką szczelinę by oni przeszli przez nią do kasy, 2 debil był ubrany na jasno, miał niebieskie oczy, nos jakiś taki dziwny skrzywiony śmiesznie wyglądał jakby dostał lufę(pewnie Matka go patelnią uderzyła po urodzeniu hhii :DWłosy średnio przysrzyżone po boku na jeża, ubrany na jasno, głos miał gruby i typowo zwierzęcy. 3 koleś nie przypominał chuligana, elegancka kurtka diversa jeansy włosy czarne na żelu, sypmatyczna twarz,ale się wozil i chyba on najwięcej tam sprzedawał biletów. 4 koleś to jest totalne dno, porażka typowy zwierzak zabijaka, typowy małpolud ! ! ! Szarpał kogo popadni i bij by zabić, z taką agresją, lekko miśkowaty, twarz takiego szympansa zagięty nos, lekka solarka też dres u góry jakiś, i darł ryja gorzej niż przekupki na imbramie.Totalne bydle, a pewnia jak jest samo to jest taki posrane że patrzy był jak najszybciej do domu wrocic a w grupie kozi. Stał cały czas koło okienka przyległ do niego jak pchła, tfuuu nie, źle powiedziałem, jak goryl do klatki ehhehe :D To jest wiarygodny ich opis proszę to rozpowszechnić może uda się ich schwytać.

Awe 25.06.2008 08:04

simone o początkach miłości do bobu:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone
No to widzę, że mamy tę samą technikę, nawet jak już jest starszy to łupiny wpierdzielam Pamiętam jak za łepka prababka miała pole obsiane bobem i jak jej pomagaliśmy zbierać, wtedy "się wszystko zaczęło", masakra, czułem się jak rasta na polu ganji

:-)

MicK 25.06.2008 15:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PauL89 (Post 556959)
Ugotowany bób z solą jest bardzo smaczny, polecam.

Forumowicz w temacie "Bób" pokazał nam nowy sposób przyrządzania bobu, lecę go spróbować ;)

wolfy 26.06.2008 23:59

Devonish finale ME 2008 Niemcy - Hiszpania.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Devonish
teraz mnie tylko interesuje zwyciestwo Hiszpanii nad folksdojczami - żeby pedalski i klozet dostali baty

Nieładnie, o bohaterach tak?
:lol:

miki2006 29.06.2008 10:05

Z tematu: Bób

M.C (nowy kleparz) napisał/a

Cytat:

Wczoraj zjadłem pierwszy bób w tym roku.Cieplutki,zieloniutki,poprostu pyszny!!
Mniam
I piękna riposta w wykonaniu giganta

Cytat:

Flegmę się wypluwa nie łyka.

Prezydentowa 29.06.2008 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WiślakNH
No to ja dopiero dzisiaj rozpocznę sezon bobrowy
Pierwszy raz spróbuje ze śmietaną i zobaczę czy rzeczywiście taka rewelacja jak piszecie

Kolega proponuje wykwintne danie z dziczyzny.

felipe 30.06.2008 08:56

Z informacji na stronce głównej o planowanych solidnych transferach:

Użytkownik hives4:
Cytat:

Jak mało potrzeba, żebym się z rana podniecił ^^" "ich klasa jest tak duża" mniam...
EDIT - ale tekst poniżej autorstwa MCX to jak dla mnie post roku, mimo czerwca :D

PvD 30.06.2008 12:19

Z tematu polityka transferowa Wisły
Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 559233)
Na 100% nie.
To mecz Milanu z Red Star Belgrad, a nie Crvena Zvezda.

kriz69 01.07.2008 12:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez moYal
BEITAR IN MY LIFE !
FUCK KRAKOV , WE ARE GOING TO BEAT 12-0 UR ARE LOSERS !
COME TO JERUSALEM ! WE WILL KILL YOU MOTHERS FUCKERS !
FUCK OFF ! MOTHER FUCKERS !
BEITAR JERUSALEM !!!!
אוהב אותך ! אוהב אותך ! אני נשבע ! אני נשבע !
בית"ר איתך בכל מקום בכל דקה !!! המשטרה !!! לא תעזור !! הלב שלי תמיד יהיה צהוב שחור !! ביתר איתך עד יום מותי !! שונא את הפועל וגם את מכבי !! צהוב שחור !! בנשמה !! יאללה בית"ר רוצים לראות פה מלחמה !! אוהב אותך !! אני נשבע !!!
אואההה אוהב רק את בית"ר !!
אואהה !! שונא את כל השאר !!
אואה !! טועמה מחבל !!!
אואה !! שונא את הפועל !!
אואה !! ונימני גרמני !!
אואה !! שונא את מכבי !!
אואה !! וראובן עטר מת !!
אואה !! שונא גם את חיפה !!
אואה !!! ואיפה ניקולאי !!
אואה !! שתה יותר מדי !!
אואה !!! משתין על הקוראן !!
אואה !! שונא גם את סכנין !!

FUCK KRAKOV !!

http://www.yigalamir.com/imgs/logo-beitar.jpg

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hooligan-Yellow-Black
U put pictures of hilter? ur fuckin' bitches!
i just wait for the match in israel, i wanna see ur guys (gays) get fucked.

Pozdrowienia z Izraela:lol: swoja dragą szybko znaleźli TWSD napinka trwa:rotfl:

tomasz1906 01.07.2008 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 560116)
And of course Kamil Kosowski, Polish Beckham, maybe he will return to Wisla.

Padlem! leze i kwicze:rotfl::lol:

Vinci 01.07.2008 17:34

W ramach ciekawosti przyrodniczej priv, jaki otrzymali moderatorzy. Depesza autorstwa Izraelitów:

Cytat:

Szkło waszej macierzy Ybni prostytutki my nielękliwa wasza woda Ymniakim!!! My Jews, Izraelki nienawidzą Araby I Nazistów i was każda Europa my przyjdziemy do Polski zaopatrzyć was kształt my nielękliwe od żadnego, i żaden możemy zaboleć w nas. Od sympatyków nas w reszcie Jerozolimy i organizacji sympatyków j Pmilia!! Śmierć Laocri i haters Izraela, wy nienawidzicie Jews my nienawidzimy was wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wami my przyjdziemy do Polski spalimy was!! Wy nie przyjdziecie do Izraela różne my ściśniemy wy tutaj/usta Teddy nasz dom Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
Od sympatyków nas w reszcie Jerozolimy i organizacji sympatyków j Pmilia!! Śmierć Laocri i haters Izraela, wy nienawidzicie Jews my nienawidzimy was wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wami my przyjdziemy do Polski spalimy was!! Wy nie przyjdziecie do Izraela różne my ściśniemy wy tutaj/usta Teddy nasz dom Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy i żaden zatrzymamy nas jeśli wy z Hitler my zbulwersujemy zamordować was
Kogut na Polsce, kogut na Europie, kogut o was, jeśli zbliżycie się do Jerozolimy czytuje sekowane że nie Tihio żywy spróbujecie nas i wiecie my bardziej pomylone od was i żadnych możecie zatrzymać nas zapytacie sympatyków Kopnhagn co oni majstrowali w szpitalu roku iż przechodzonego po grze!! Tmoto wszystko wy w airplane Ynatsim my zbulwersujemy zabić was wzdłuż z otoczonymi żydowskie Shbkrkob!!!

Johny84 01.07.2008 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Vinci (Post 560419)
W ramach ciekawosti przyrodniczej priv, jaki otrzymali moderatorzy. Depesza autorstwa Izraelitów:

Chyba ktos na slepo korzystal z google translations :rotfl:

Marcinklon 01.07.2008 18:22

wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy

karmel1906 01.07.2008 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez okti6 (Post 560293)
Nie przesadzajmy to mistrzowie Izraela ale to nie jest czołowa liga europy.Narzekamy że mamy silnego rywala ale my też jesteśmy Mistrzami i wydaje mi się że sobie poradzimy przecież my też nie jesteśmy chłopcami do bicia:Ptak poza tym to 2 mecz gramy u siebie jak tam będzie korzystny wynik u siebie ich dobijemy!LM jest nasza! hehe

dziekujemy za lekcje geografii

Triodante 01.07.2008 23:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 560686)
Od wczoraj wolnym piłkarzem jest RONALDO (ostatnio AC Milan) więc na miejscu Bednarza zastanowiłbym się czy może nie zaryzykować i go nie sprowadzić na R22.

Sama forma piłkarza nie byłaby tak ważna jak wpływy z sprzedaży gadżetów bądź reklam telewizyjnych. Lepszej reklamy marketingowej nasz klub nie może sobie wyobrazić.

Myślę, że sam piłkarz chciałby wynagrodzenie w wysokości 400 tys euro za sezon, ale Wisłę przecież na to stać! A "Żydki" z Jerozolimy narobiłby w gacie gdyby takiego newsa przeczytali: "Ronaldo w Wiśle!"

Coś pięknego.

dorotja 03.07.2008 08:37

18+

Cytat:

Pierwotnie napisane przez misiek088 (Post 561409)
Polskie drużyny w europejskich pucharach są jak jądra podczas stosunku,
niby uczestniczą ale nigdy nie wchodzą !!!

Z antologii mądrości ludowych :D

----------------------------

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maro-TS-NH (Post 561195)
Sprzedają jeszcze w fanatyku Wiślacki napój energetyczny ? Pił to ktoś ? Dobre?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant
Ci co pili niestety już nie odpowiedzą. Świeć panie nad ich duszami.

Krissu 03.07.2008 08:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michał Wróblewski (Post 561453)
Trzeba stawiać na młodych zawodników ,a nie fundować emerytury przygasłym gwiazdom. Przecież takie postepowanie nie ma sensu. Bez systemu ani rusz. Wiem coś o tym, bo prywatnie jestem okropnym bałaganiarzem.

Jakoś tak mnie to rozśmieszyło :D

gdsmk 04.07.2008 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtek_Lok (Post 562050)
Możliwości finansowe Wisły wydają się być mocno ograniczone to chociaż tyle, że testują, a nóż błyśnie umjejętnościami i przyda się, to nic nie kosztuje.

Nóż błysnął, ale w ręce Miśka.
I kosztuje. Rok bez pucharów.
;]

wisl@k_TS 05.07.2008 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan
Bednarzu czemu dałeś tak mało? Czy ty bednarz nie możesz sięgnac do kieszeni po większą kase? Gdzieś schował 2,5 mln euro z Dudki? przepiłeś lysolu... Albo przelałeś na konto Legii, ty stary fantomasie... łysy gadzie ty. A ty Wilczek co? Jesteś z nim w zmowie? krętaczu jeden. Bednarz weź sie do roboty i odmroź te 2 i pół banki z lokaty, bo procentów i tak nie dostaniesz!

Z komentarzy odnośnie Garguły na głównej :lol:

bigi333 05.07.2008 15:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 562309)
Wyjeżdżam w takie miejsce że jak pies zdechnie to łańcuch jeszcze trzy dni szczeka i jak wrócę, odpalę TWSD i zajrzę na forum, mają być wzmocnienia. Jeśli nie, znajdę cię łysa pało nawet na końcu swiata i pogadamy.

Czy groźby nie są przypadkiem w naszym kraju karalne?

klusek106 05.07.2008 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone (Post 562840)
Biogaz odsprzedam, w dobre ręce, każdą ilość, tanio lub wymienię na czujnik stężenia metanu :P

Niedość, że 3 dni wpieprzałem bober, to jeszcze od czwartku morduję garnek fasolki po bretońsku... To powinno być karane ;) Szlugi to odpalam na balkonie, zawsze to większa szansa na przeżycie w razie wybuchu :lol:

Odnosnie bobu:rotfl: leze i kwicze:rotfl::rotfl:

dorotja 06.07.2008 08:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Valsacio (Post 562885)
a oim zdaiem wyoweź Zkorż znacza że :

Do czego prowadzą emocje w transferowym :D

klusek106 06.07.2008 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Styk83 (Post 563039)
Moze aby zmienic pierwsza litere z kazdego zespolu ktory wymieniles,3eba miec troche szacunku do innych!

Wszytsko przez te wakacje.. pokemony nie maja co robic :D:D

dorotja 08.07.2008 08:16

Z komentarzy na głównej TWSD
Cytat:

Pierwotnie napisane przez *Deidara
Gdzie są transfery panie Cupiał? Przekazałem 1% mojego podatku na Wisełkę i żądam transferów! Tak nie może być, nie tylko ja jeden przekazałem kasę, całą rodzinę w to wciągnąłem i znajomych moich, mojego brata naszych dziewczyn i moich rodziców. Jak nikogo nie kupicie, będę domagał się zwrotu tej darowizny.

No, panie Cupiał, nie masz pan wyjścia :D

Kurt 09.07.2008 18:43

kalashnikov2: zauważa pewną różnicę między kibicami/piłkarzami Wisły, a Beitara :D :

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 564513)
no kłerwa
przeciez to są tacy sami ludzie jak my.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kalashnikov2 (Post 564636)
Nieprawda. Nie mają napletków.

:D:D:D

Numark 10.07.2008 19:22

W komentarzach, daniel123 o grze Lalina:
Cytat:

Po 45min z relacji wynika iż Lalin mimo ze jest nie zgrany z reszta zespołu,bariery językowej zdecydowanie lepiej gra niż ciągle młody Malecki..z relacji troszkę jakdefensywny napastnik,stara sie grac zespołowo,w sam raz do gry przed najbardziej wysuniętym Brożkiem mógłby pasować,ale poczekajmy na druga polowe...Dawidowski dzisiaj się stara grac..ale musi popracować nad technika..poczekajmy na druga polowe:)

wolfy 11.07.2008 00:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Numark (Post 565388)
W komentarzach, daniel123 o grze Lalina:

Ileż to można wyczytać z relacji na TWSD:D

sergio 11.07.2008 06:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 565466)
Poza tym ten Król jest z Radlina i moi kuzyni znają go osobiście bo mieszkał w tym samym bloku co oni. Piłkarz klasy podwórkowej :p

pozdrawiam kuzynów:-D ten temat mnie wciąż zadziwia:lol:

South 11.07.2008 22:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WHITE*STAR (Post 566021)
No właśnie!!! Z jednego karnego 3 gole strzelił! Ja tam bardziej liczyłem/liczę na Perrone. Młodszy, wyższy, pewnie nie będzie gwiazdorzenia, tańszy i można go wcześniej sprawdzić na testach. Tyle, że Perrone się spóźnia...miał być dziś lub wczoraj, a tu temat zaginął. Poza tym nie wiem zbytnio o co wam chodzi z tym, że liga bułgarska taka dobra. Tam jest tylko Lewski i CSKA. Nikt więcej się nie liczy, reszta to półamatrorka.

to tak można ?

jachting 12.07.2008 12:07

Maciuś napisał(a):http://wislakrakow.com/forum/images/...s/viewpost.gif
O ja p*** jaki stadion oni beda miec, szok!
Jestesmy 100 lat za Murzynami i 50 za Chorwatami :(

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usiu (Post 564226)
przecież to hala...

:D

pietruch 13.07.2008 14:51

DoggTS w temacie o Wiśle w europejskich pucharach:
Cytat:

Zresztą nie tylko w Europie, podział geograficzny kontynentów odbiega od podziałów federacji. np Australia również nie dawno (2006 rok) zmieniła "barwy" - z Oceanii (OFC) na azjatyckie (AFC). Tu głównym powodem był sposób kwalifikacji do Mistrzostw Europy - wygrany ze strefy Oceanii grał baraż z państwem z innej strefy.
No to się porobiło :D

dorotja 14.07.2008 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier
typujcie typujcie kto wygra a w międzyczasie do nas przyjdzie Kluivert z Owenem, do Legii Balbina, Balladyna i Kirkor, a do Lecha Majster i jego pomocnik.

I co wtedy?

:rotfl:

Browarek za udzielenie poprawnej odpowiedzi :lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl