![]() |
mam pytanie: jak wyglada kurs na [L] idzie sie tam i co? moga mnie z czegos pytac na wyrywki czy jak? (bo troche zdygany jestem, bo w srode ide 1 raz:) )
|
Cytat:
Chodzi Ci o egzamin czy o kurs ? Jeżeli o kurs to po prostu słuchasz co chłop nawija i tyle. |
jakie terminy na praktyke w tarnowie i nowym sączu?
i jezeli zdawalem w krakowie a teraz chce gdzie indziej to musze wziasc jakies papiery z krakowa czy jak to jest? |
Jeszcze odnoscie zdawania egzaminu przed 18 rokiem zyciem.
Nie ma przypadkiem jakiechs szczegolnych przypadkow, ze jesli osoba nie jest pelnoletnia, a ma niepelnosprawna rodzine i tylko ona moze jezdzic to czy nie moze wtedy przejsc kursu ? |
Cytat:
|
heh ja rok temu przyszedlem do goscia wsiadlem w auto i na miasto :lol: na zadnym wykladzie nie bylem :lol:
|
to spoko a ja tych ciuli ublagalem zeby mi wypisali ze juz jazdy skonczylem zebym szedl sie zapisac
|
Cytat:
Ja egzamin wewnętrzny miałem dopiero po skończeniu wszystkich jazd,więc nie jest powiedziane,że będzie miał na ostatniej teorii. |
Egzamin 18 czerwca, godzina 9.30 :)
k**** to już jutro... |
A ja juz zdałem !!! xD wszystkim zdającym ( Firo ) życze powodzenia powiedz jak ci poszło xD
|
Cytat:
no to ja mam tak pojebane ze testy pisze 30 i jakas jazde smiszna mam wtedy tez |
A mam sie tam wybrac z jakims "kajecikiem" czy cos czy oni mi wszytskie materiały daja? Da sie tak sluchac be zprzerwy przez 2h 15 tego jak koles napieprza? :P
|
dostaniesz pomoce to jest wliczone w cene kursu napewno z 10 minut przerwy zrobi chocby ze wzgledu ze niektorzy musza zapalic a tak wogole to ty placisz wiec iedy chcesz mozesz stamtad wyjsc
|
Niekoniecznie pomoce są wliczone w cene kursu. Ja musiałem dodatkowo 30zł zabulić za pomoce.
A co do tego czy da się wysiedzieć. Ja na kursie niby miałem mieć jakoś teorie przez 2 tygodnie po 2 godziny dziennie jednak w praktyce wyglądało to nieco inaczej. Zwykle trwało to 1-1,5h. Wszystko zależy od tego w jakiej szkole jesteś. |
Jedyne co moge powiedziec o trasie to ze na światłach pojechałem w prawo :)
A wracając (od tej samej strony) usłyszałem od egzaminatora "z werwa" przy wyprzedzaniu. Ogólnie wynik pozytywny :) |
Cytat:
jestem w "Szoferze" wiec zobaczymy dzis jak to wsyztsko bedzie :) a jeszcze jedno: jesli sie nosi okulary to musze w nich isc na badanie (bo dzis mam te wszytskie) czy da sie jakos oszukac? bo nie chce jezdzic autem w okularach (a podobno jak sie powinno nisic to sie musi jezdzic) :P |
Cytat:
|
Cytat:
A jeśli masz dużą wadę, i wpiszą ja w papiery wtedy chyba musisz co jakiś czas chodzić na badania... |
Hah lekarz jedna wielka paranoja... U nas wpadł na 5 min do grupy,rozdał zaswiadczenia do wypelnienia,zapytal sie kto ma szkła,pomachal jakas kartka ze znaczkami czy ktos ma daltonizm i koniec.
Ale jak ma umowe z OSK to nie dziwie sie. |
ej :D a jak mnie policja złapała jak jechalem na rowerze pijanego 0.66 promila , to na ile mniej wiecej mogą mi odroczyć prawko skoro mam 17 lat :]] we wrzesniu osiemnastka :// dodam że rower kradziony :PP
|
2 lata (10 znakow)
|
Cytat:
jeśli to mój który mi zakosili rok temu to powinni odroczyć na 10 lat :evil: |
hehe :D no raczej nie twoj bo ja nie z Krakowa hehe :]
|
no panowie kto jaki termin dostal pucowac sie :D
|
zdane 11 czerwca :P
|
23 lipca 17.30...zapowiada sie tragedia:D
|
oblałem w zeszłą środę dostałem termin na 31 lipca ;(
|
ja za 1 razem tez nie zdalam :) zdalam za 2 razem 11 czerwca a pierwszy termin mialam 29 maja.
Teraz prawko juz do odbioru w urzedzie ;) Slyszalam, ze nowe terminy daja we wtorek i czwartek nie kazdy, ale chcac przyspieszyc trzeba porbowac ja mialam farta bo przyszlam we wtorek 11 czerwca co prawda bylam o 5:00 pod MORDem a juz bylam 30, ale okazalo sie, ze dali 100 dodatkowych terminow, wiec poluj :) jesli ci zalezy. Wiadomo, ze bywa tak, ze przyjdziesz na ta 5 a pozniej okaze sie ze nic z tego, ale czego sie nie robi dla prawka:D |
ja zdalem niedawno za 7 razem
|
Cytat:
ponawiam swoje pytanie, chce zdawac za drugim razem w innym miescie, musze jechac do mordu w krakowie po jakies papiery czy jak to jest? :) |
Mam pytanie do osiemnastych urodzin brakuje mi dokładnie miesiąc. Jeśli dostane zaświadczenie od instruktora ze zgodą zapisania sie na egazamin to moge iść się zapisać nie mając jeszcze 18 lat i nie mając dowodu osobistego ?
|
WISLA 1906 NH ja mam 18 niedlugo ale jak na dowod czeka sie miesiac to tez nie bede go mial na egzamin ... wez paszport zreszta na stronce MORDu masz wykaz jakie dokumenty maja byc
|
mozna sie zapisac. egzamin moze byc najwczesniej w dniu urodzin. do zapisania potrzebujesz paszport oraz w zaleznosci od Wordu/mordu zaswiadczenie o zameldowaniu ktore dostaniesz w urzedzie miasta za 17 zł.
|
A legitymacja wystarczy + zaświadczenie o zameldowaniu? bo paszportu też nie mam :/
|
a legitymacja wystarczy + zaświadczenie o zameldowaniu ? Bo paszportu też nie mam :/
|
musisz miec dokument z wpisanym miejscem zamieszkania i PESELEM.Na legitymacje pani w okienku nawet nie chce patrzeć.
|
musi byc paszport
|
Cytat:
Nie masz dowodu... musisz mieć PASZPORT + zaświadczenie o zameldowaniu Pozdrawiam i życzę powodzenia na egzaminach:P |
nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w paszporcie jest wpisany pesel
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl