![]() |
temat czas odświeżyć-Andrew znowu na ringu! już dziś w chinach walczy z Austinem(38l) a stawką walki bedzie szansa bicia się o mistrzostwo świata(prawdopodobnie 20grudnia z Wałujewem).Transmisja w Polsacie od 12:30,aczkolwiek Andrew ma walczyć trochę późiej.
DO BOJU ANDRZEJ !!! :) |
Walka Gołoty ok. 15.30 naszego czasu. Trzeba głęboko wierzyć w wygraną. Oby dzisiejsza walka nie była jego ostatnią w karierze. Andrzej czekamy na grudzień. !
http://pl.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4s |
Andrzej GOŁOTA GOŁOTA GOŁOTA!!
|
Cytat:
Z "Nowego Dziennika", część wywiadu z Donem Kingiem Cytat:
|
normalnie nie wiem co powiedziec po tej "walce"...;/ przykre;/
|
dawalem mu 40 sekund, a on po 5 juz lezal. Brawo Andrzej.
|
4 sekundy?! To już ja z Pudzianem bym do 6 wytrzymał :)
|
Po co on wychodzi na ten ring.. dałby sobie spokój.
Nic mu się nie stało, tylko nie chciał się po raz kolejny skompromitować. patrzy się na rękę jak debil, przez to go przestanie boleć?? choć osobiście uważam że nic mu poważnego się nie stało.. tylko jak wyżej pisałem.. wyszedł, wziął pieniądze i to by było na tyle, dobrze że już go nie zobaczę na ringu... dawałem mu góra minutę. bez tej "kontuzji" ten austin zmiażdzyłby go.. Gołota to już historia.. wolniejszy od żółwia, patrzy się na te łapy i dostaje ciosy, odwraca się.. żal było patrzeć |
****a się normalnie popłakałem razem z Gołotą. Jebana kontuzja... Cud że dotrwał z jedną ręką do końca 1 rundy. Od ilu ****a lat on ma problemy z tą lewą łapą. Może najwyższy czas na operację?
|
Śmiech na sali. Dawno mogl juz sobie darowac...
|
No ale przynajmniej nie uciekł z ringu.
|
Żal Was czytac. Jak tak "wierzyliście" w Adrew to po h.. oglądaliście walkę?
Cytat:
Cytat:
ŻAL |
Cytat:
|
smiechem bylo to ze doslownie po 4 sek jeszcze ze sprawna reka polecial na dechy, cholera a moglem postawic u buckmacherow ze przegra
|
No bo on już tak ma że zaczyna nie specjalnie i bez koncentracji więc w każdą jego walkę wkalkulowane jest to że się na początku coś przytrafi no i przytrafiło się akurat brak uzycia lewego prostego .
|
żenująca zazdrość przez was przemawia bo sami w życiu chuja osiągneliście :)
kontuzja przykra sprawa dla sportowca |
jak oglądałem tą walkę to aż przykro mi się zrobiło na jego widok walczącego jedna ręką. co by nie mówić jeden z lepszych bokserów jakich Polska miała i szacunek za Wszystko co osiągnął mu się należy.
|
Mi jest go poprostu żal... Pech jak nie wiem:/
|
Czekałem aż znów pojawią się pięściarscy eksperci spod znaku "dojebać Gołocie". Czy wam się to mędrcy podoba czy nie, jest jednym z nielicznych polskich pięściarzy, którzy cokolwiek w tym sporcie osiągnęli i chociazby za to należy mu się elementarny szacunek.
Cholernie przykro, że skończyło się to w ten sposób. Kolejnej szansy już raczej nie będzie nawet jeśli ten biceps wyleczy. |
Byłem pewien, że pojawią się netowi eksperci :-P. Najłatwiej wyśmiać i poniżyć. To takie... ludzkie?
Szacunek dla Andrzeja za całokształt i za wcześniejsze piękne chwile. |
Za to co osiągnął to jak najbardziej należy mu się szacunek, ale czasami trzeba wiedzieć kiedy skończyć, a on widocznie tego momentu nie wyczuł.
|
Tak było tak jest i tak będzie większość osób które piszą teksty w stylu po co on wychodził na ring????? nigdy nie miała rękawicy na łapach... tak sie znacie trzeba szanować Gołote za całokształt zobaczcie np na Taysona kiedy zaczął przegrywać...
|
Bardzo dobrze się stało. Kibicowałem Austinowi, by definitywnie skończył z tym clownem, który kompromituje polski sport na świecie. A rezultat przekroczył moje najśmielsze oczekiwania.
Kontuzja? Srutu-tutu. Andrzej miał knockdown już w 4 sekundzie, a po 30 sekundach się rozkleił i przestał wierzyć w zwycięstwo. To taka sama "kontuzja" jak kontuzja w walce z Tysonem, gdzie ośmieszony uciekał z ringu. Chce zachować resztki honoru, ale ma tak żałosny koniec, na jaki zasłużył. |
Cytat:
|
Sorry, ale Tyson i bez prochów zachowywał się jak zwierzę. A Gołocie nikt na ring nie kazał wychodzić.
Jednemu gościowi Tyson odgryzł ucho, a facet był taki kozak że go pokonał. A Gołocie wystarczył jeden baranek. |
Jesli sie myle to poprawcie, ale tymi 'prochami' bylo thc:)
ps mi tez ta kontuzja bardzo podejrzanie wygladala ,no ale oczywiscie to tylko takie moje spekulacje. |
"tak to już niestety jest w tym kraju, że jak się komuś udaje, to się go nienawidzi" :D
|
Cytat:
A, zapomniałem. Udało mu się też dwukrotnie spuścić lanie kilku pijaczkom, tyle że nie na ringu, a na ulicy. Szacun! |
Dla mnie Andrzej Gołota powinien zakończyć karierę po Taysonie, ale to prosty człowiek i nikt nie powie mu żeby zakończyć karierę. A mając promotora 'wielkiego' Dona Kinga usłyszymy za jakieś 3 lata, że ma z kimś walczyć... Trzeba wiedzieć kiedy sie wycofać, w sporcie przede wszystkim.
|
Cytat:
Nie popieram natomiast jego come backu. Polakom nic się nie da udowodnić i wynagrodzić, bo nie ma w nich wsparcia. Zresztą za stary jest na powrót. |
Cytat:
To jest dla Ciebie nic? edit: jeszcze a propos zakończenia kariery po walce z Tysonem. Gdybyś Ty dostał kolejny raz mozliwośćwalki o Mistrzostwo Świata, czyli o to, na co pracujesz całe życie, odmówiłbyś? Lepiej żałować, ze coś się zrobiło czy, że się tego nie zrobiło? |
jak ktoś wspomniał kontuzja to masakra dla sportowca bo zmęczenie itd można przezwyciężyć a to nie. Nie oglądałem walki i dziwi mnie że tak wcześnie było po walce. Brawo że walczył już kilka razy o tytuł szkoda że nie wyszło. Jednak czas już zakończyć. Dzięki za wszystkie walki panie Andrzeju
|
Dajcie spokoj z tymi komentarzami rodem z onetu. Co mial jedna reka czarnego klepac? A ze dostal centralnie na poczatku - to jest waga ciezka, jeden raz a porzadnie i lezysz.
Widac ze Golota mial ochote walczyc, szkoda ze odezwal sie odwieczny problem z lewa reka. Austin wiedzial co robi, albo rozwale Polaka w pierwszych rundach, albo bedzie nieciekawie. Od kiedy pamietam to kazdy kto z nim walczyc szedl na zywiol zeby zalatwic sprawe najlepiej w pierwszej rundzie. A za takie walki jak z Ruizem czy Birdem bede Golote tak czy inaczej szanowal i uwazam go za boksera lepszego chocby od Michalczewskiego czy Wlodarczyka. Szkoda ze to koniec jego kariery. |
flamengista, po Twoich postach w dziale o Wisle myslalem ze jestes rozsadnym czlowiekiem, teraz jednaj stwierdzam ze nie do konca. Moze i na pilce sie znasz, ale jesli chodzi o boks to za duzo tutaj wiedzy rodem z onetu.
Cytat:
Nie no skad, zawodowy boks to wogole nie jest sport, bardziej literatura naukowa albo numizmatyka. Cytat:
Za to Ty gdy ktos na ulicy Cie wyzywa, ze jestes pipa (bo tak z Golota bylo) to pewnie ladnei sie klaniasz i odchodzisz na bok. SZACUN! Zapytaj amerykanina jakich polakow zna, bedzie Walesa, Wojtyla i Golota... Zapytaj ekspertow bokserskich i legendy bokserskie o Golote, sprawdz co Ci powiedza.... |
szkoda że nie dojdzie do walki z Wałujewem, bo Rosjanin robi niesamowite wrażenie( 214 cm, 150 kg).Dla mnie Nikołaj jest głownym faworytem do zdobycia tytułu mistrza świata
|
Cytat:
No już lepiej :p |
Jeszcze przyjdzie czas gnojenia Małysza, Kubicy,,, W Polsce najważniejsze w sporcie jest w dobrym momencie odejść, bo inaczej nikt nie będzie pamiętał Cię za dobrych czasów, tylko to jak skończyłes.
|
poprawilem, pisalem zdenerwowany i przeoczylem
Gnojenie Malysza juz sie zaczelo, Kubicy przyjdzie. Gdyby dzisiaj sprawa sie inaczej potoczyla to pol forum by sie zarzekalo ze zawsze byli z Golota. Cos mi pachnie ze to nie koniec, choc wlalbym chyba zeby juz nie wracal, lata zrobily swoje i nic tego nie zmieni. |
Bardzo szkoda tej kontuzji, bo z czymś takim się nie da walczyć. Szacunek za dotrwanie do końca rundy z opuszczoną lewą ręką.
A do tych, którzy mówią, że Gołota to kiepski bokser to powiem, że przypominacie mi mojego ziomka, który mówił że Zidane słabo gra w piłkę, bo jest łysy... |
Cytat:
No nie da się ukryć :D Czagajew juz pokazał jak z nim wygrać, siłę na pewno ma ale z techniką u niego bardzo kiepsko. Ech też ostrzyłem sobie zęby na walkę Gołota - Wałujew... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl