![]() |
No to gramy!! Wszystko o graniu na PC
Polecam stronkę www.cmrev.com oraz http://www.fmpoland.com oczywiście dla fanów Football Managera !
Jakby ktoś chciał pograć w FM08 patch 8.0.2 w miłym towarzystwie chętnie zapraszam. Grywa ktoś czasem w Americas Army, Red Orchestra, Wolf ET ??? pisać |
Cytat:
|
Siemka ;) Mam pytanie znacie może jakieś dobre talenty do Wisełki?. Chodzi mi o football managera 2008 !
Pozdro ;D |
Cytat:
|
Ja mam wmiare dobry skład w Wisełce a mam dopiero 2009 rok. I wmiare dobre wyniki.. A jakich talentów szukasz, na jakie pozycje ?
|
Cytat:
U mnie 3/4 składu to Polacy, ale widocznie mam jakieś skrzywienie pod tym względem. Po latach bojów udało mi się zakwalfikować do LM w sezonie 13/14, największy sukces to ćwierćfinał Uefy, :-P dodam że gram Lechią, uważam że tezy o licznych błędach FM są bardzo przesadzone. pozdrawiam :-) |
Cytat:
Chodzi mi o pozycje bramkarza :) |
Do FM zdecydowanie polecam GENIE SCOUT bardzo dobre narzędzie pozwalające sprawdzić jak nasz grajek się rozwinie.
Talenty do Wisełki: Marvin Angulo bardzo dobry boczny obrońca,wszelkie talenty z Czech Jan Polak ze Slovana Liberec, doskonale na skrzydle sprawdza sie Lubos Kalouda i Daniel Pudil, do ataku proponuje Kevina Monent-Paquet z RC Lens oraz Bogdana Stancu (za tego cza nieźle wyłożyć na patchu 8.02) Wszystkich i tak nie da się kupić za jednym zamachem bo za mało kasy na transfery w Wisełce. Osobiscie na starcie radze kupić Marvina Angulo z SC Hereidiano jest dość tani. Po 1 sezonie jak gralem to Chelsea,Man U itd się nim interesowały :P Pozdrawiam ! Jak chcesz na bramę kogoś dobrego to kup sobie felipe z santosu jak masz dużo kasy |
Cytat:
A z polskiej ligi Piotr Czapliński z Jagi. |
Także obstaje przy Alamo lub przy Keylorze Navasie [bramkarzu Kostaryki] . A z innych talentów to tak samo:
Marvin Angulo Paolo Herrera Nenad Krstitic Martin Holek [swietny DP ale trzeba wyłozycz około 3mln Ojro] Veli Kavlak Thomas Krammer Tim de Merresman czy jakos tak... znajdzieszgo w Eindhoven [2liga Holenderska] Tomas Frejlach Lukas Kuban Tomas NecidAnte Rukavina Rene Mihelic itd... :) |
Jest w Fifa Managerze 08' Luka Modrić ?
Bo go znaleźć nie mogę... |
Ma ktoś moze gierke MASS EFFECT po Polsku? jesli tak i moze gdzies wrzucic to byłbym zobowiązany ;)
|
Cytat:
|
Gracze FM moglibyscie mi podać swoje GG ?
|
Cytat:
|
Footbal Manager 2008... Bo chciałbym przedyskutować pare ruchów transferowych
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam inny nick na tym forum.Ale to ja jestem Messinho(Twórca update). Może mnie kojarzycie?Moje gg to 9698481.Zapraszam do dyskusji:-) |
Cytat:
|
Ja tam wole Fifa Managera :D
|
No i Panowie jak Wam podeszła moja taktyka do fm'a?
Przetestowałem ją w ostatnich tygodniach także na 2008. |
Panowie w jakie gru teraz warto grac?
Musze coś sciagnoc ;P |
Cytat:
|
Cytat:
trzeba będzie od piątku na wakacje odświeżyć eFeMka, bo zostawiłem go jakieś 2 tygodnie temu, ostatnia nauka, euro i wiecie jak to jest - czasu ni chu chu. |
akcja jest taka ,ze zapuściłem sobie ostatnio Warhammera 40k Dawn of War ,dzisiaj go właśnie skończyłem,i chciałem sobie doinstalować dodatek Winter Assault ale już na początku instalki wyskakuje takie coś
http://i28.tinypic.com/4q3adg.jpg ocb ? dobrze rozumuje że muszę jakieś patche wgrać ? |
musisz coś spatchowac- to na pewno
|
Cytat:
|
wiem wiem,tyle że wychodzi że każdy patch trzeba wgrywać z osobna po kolei -paranoja
|
może nie o grach, ale o komputerku ^^
http://lh4.ggpht.com/vote.for.mikey/...jpg?imgmax=400 kto wie, co z fantem zrobić? |
wystarczy dać żeby internet explorerem otwierało tyle że jest to rozwiązanie tymczasowe bo to za każdym razem będzie wyskakiwało
|
Cytat:
|
Ja mam taki problem. Gram w FM'a 2007 i podczas meczu zawodnicy mojej jak i przeciwnej drużyny biegaja tak wolno jakby cąły mecz był w zwolnionym tempie. Ustawiam te dwa paski (szybkośc gry i sytuacje) na maxa, a oni nadal biegają tak wolno. W czym może być problem?
W FMa 2007 gram pierwszy raz, do tej pory grałem w 2008 i tam po przestawieniu tych pasków zawodnicy poruszali się szybciej, a tutaj niestety nie. |
hmmm miałem tak parę razy, mi pomogło poruszanie tymi paseczkami w przeciwnym kierunku a potem restart gry :)
|
Siema :D
Macie jakąś ciekawą gierkę do polecenia (z kategorii sportowe lub wyścigowe ) :D Thx :) |
Ostatnio dosyć często gram w różnorakie tytuły i z wyścigowych mogę Ci polecić : Race Driver Grid, Test Drive Unlimited, Colin McRace Dirt no a ze sportowych to niezmiennie króluje u mnie na kompie Pro Evolutrion Soccer 2008 ;)
|
poradzi ktoś, co zrobić żeby te zielone plamy nie migały i nie wyskakiwały mi podczas gry w Euro 2008? karta - GeForce 6600GT.
|
Cytat:
Mozna go zassac z www.issonline.pl Gucio25, probowales najnowsze sterowniki do karty graficznej ? |
Gucio25, wyczyść kartę, przegrzewa się
Miałem ten sam model i te same problemy. jeślii to nie pomoże to ściągnij jakiś program w którym zmniejszysz taktowanie karty przez co zmniejszysz temperaturę, ale myślę że porządne wyczyszczenie wystarczy. |
dzięki panowie, okazało się że chłodzenie nie chodziło, ale już naprawione. ;)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl