![]() |
35 milionów KURNA !!
Ludzie, 1.5 h do losowania a tu żadnego tematu przyszłych milionerów ?!?!?!
NIEDORZECZNE! NA co byście wydali tyle kasiorki, ile puściliście kuponów itp. CIESZMY SIĘ - KTOŚ MA szansę 1:14 000 000 na WYGRANĄ !! |
na forum jest nas kilkanaście tysięcy, to może ktoś wygra?
a później się z Wiślakami podzieli. :-) ps. w czwartek będzie nast. kumulacja, 60mln. ;) |
Gucio - NIE BEDZIE KUMULACJI !
Osobiście przysięgam, że jeśli wygram wypłace każdemu forumowiczowi 1500 zł :lol: |
dołożyłbym do Nei'a, kupił mieszkanko w Krakowie, wybudował dom niedaleko Krakowa i hmmm... czymś trzeba się po mieście poruszać więc może jakiś Lexus? oczywiście nie miałoby to wpływu na studia, chociaż pewnie nie przejmowałbym się nimi już tak ale wole być milionerem z wykształceniem, które i tak do niczego mi nie będzie potrzebne...
Szczerze mówiąc wystarczyłby mi 1mln i już żyłbym z odsetek... 6% konto i 60000 rocznie czyli 5000 na miech (niezła nawet wypłata). Ehhh... :) |
Nie mogę przeboleć tego, że to będzie największy podatek jaki w życiu zapłacę :-p
A tak poza tym można np. za 5 mln kupić jakiś III ligowy klub i pobawić się w menadżera :) |
Ja jak wygram to się z nikim nie podzielę :foch:
Swoją drogą przypomniało mi się pewno zdarzenie sprzed kilku lat. Moja babcia razem ze swoją przyjaciółką grały w tego dużego lotka od kilkunastu (kilkudziesięciu?) lat. Tamta babcia przez wszystkie te lata zawsze wysyłała identyczne liczby. Tydzień w tydzień (czy co ile jest to losowanie), i raz zapomniała... Trafiłaby 6! Autentycznie, z ręką na sercu! Babcia przez jakieś 2 tygodnie chyba się do nikogo nie odezwała, wyglądała jakby jakaś tragedia się wydarzyła. Ale w sumie nic dziwnego... |
Cytat:
podniecony, jakbyś co najmniej wygrał już... |
Gordian - bo ja faktycznie wygram i będziesz jedynym forumowiczem z którym się nie podziele :lol:
|
W wiadomościach mówili, że jeden gościu dał na dzisiejsze kupony 4 patyki :) Czuję, że ktoś trafi 6-tkę...
|
............podatek od głupoty.... ja tam nie wierze, że uczciwie się kręci ta cała pseudoloteria........
|
Im większa pula wygranej tym większe prawdopodobieństwo wygrania mniej niż "przeciętnej" kumulacji.
Tzn. nie opłaci się puszczać lotka przy największych kumulacjach bo wygramy raczej mniej niż zwykle... - no ale ta magia liczb :P |
trafi ten co nigdy nie gral i puscil tak z nudow, jak zawsze..
zawsze sadzilem ze toto lotek to jeden wielki wal , dopoki "sasiad" (tzn kojarzylem go z pyska) nie trafil 6 (dlugo nikt nie wiedzial ze to on... gdy juz wyjechal uj wie gdzie okazalo sie ze to on) |
Cytat:
czekam na moje 1500 złociszy. jakie liczby wysłałeś wiślak? :D |
Cytat:
|
Cytat:
odpowiednie :D:D oczywiście 1500 bedzie jak bedzie tylko jedna, moja szósteczka :D:D :lol: |
ja za taką kase to bym sobie kupił jakiś dom koło Krk i go urządził, jakąś wypasioną bryke, troche kasy bym dał SKWK na oprawy meczów i jeszcze troche dla malarzy na spreje a za reszte to bym się bawił do końca życia
|
"wrzućcie milion, na oprawę..."
|
A nikt nie mówi że wspomógłby SKWK... Wstyd:P
Ale byśmy mieli oprawy :D P.S. Zauwaźyliście że dawniej nie było tyle kuliminacji? Cfaniaczki stwierdziły że większy zysk jest jak jest więcej do wygrania i teraz rzadko ktoś wygrywa za pierwszym razem 6... No ale cóź... Żeby wygrac trzeba GRAC:p |
A mnie to lotto...
|
ignorant total...
|
Ja jak wygram to wpłacę na konto bankowe 1 mln i z odsetek SKWK będzie sobie mogło pobierać na oprawy :D
|
jak już wygram to.. kupię sobie w końcu nowy telefon :D jakiegoś sony ericsson'a a resztę oddam na cele charytatywne, albo Cupiałowi w podziękowaniu za 10 wspaniałych lat :D
|
Gdybym wygrał taką kasę, to kupiłbym sobie dom poza Krakowem. Zainwestował część kasy w nieruchomości a resztę do kilku banków wsadził na procent. Zwiedziłbym najpierw całą Polskę i miejsca silnie związane z II WŚ. Poleciałbym w końcu na jakieś wakacje do jakiegoś fajnego egzotycznego kraju. Wpłaciłbym część kasy na Krakowskie Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami i na jakąś fundację pomagającą chorym dzieciom. A na końcu nauczyłbym się w końcu pływać . I wtedy wybuduję sobie basen w tym domku poza Krakowem.
|
Panowie, nawet za 1/3 tej sumy można sobie już życie odpowiednio ustawić ;-)
Obawiam się jednak, że za 30 minut, każdy z grających forumowiczów stwierdzi jednak, że "tym razem szczęście nie dopisało" i jutro grzecznie od samego rana pójdzie do pracy ;) |
Cytat:
|
Cicho !
Modliłem się 1.5 godziny za ten kupon Musi on kur*a wejść ! Jeżeli siądzie to buduje kościół, taki za 15 mln ! |
Cytat:
..... :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
ale jeżeli być może tam na górze koleś, wyciągnął słuchawki od mp4 z uszu i ma kaprys zeby mi sprawic radosc to wynagrodze mu to...
|
Miesięcznie Totalizator zarabia około 230 mln na zakładach - dane oficjalne jako że to spółka Skarbu Państwa.
Załóżmy że ktoś wygrywa 3 mln co tydzień - to ile jeszcze zostaje dla naszych kochanych władz ..... ? To taka dygresja kto właściwie jest największym wygranym tej zabawy - i to bez losowania :) |
Ja to bym po meczu Wisły wszystkich na browara zaprosił :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl