![]() |
Real miał kilka okazji na strzelenie bramek i ich nie wykorzystal, Benzema malo skuteczny
ja uwazam ze jak Puyol wroci do zdrowia to obrona znow bedzie pewniejsza Barcelony w srodku Pep bedzie mial wielki wybor Cesc,Xavi,Iniesta,Sergio,Thiago edit: oczywiscie ze Real byl w tym meczu lepszy,ale slaba skutecznosc mial mogli spokojnie wygrac 3 czy 4 do zera Barcelona ma forme wakacyjne, obrona na szybko zlozona |
Cytat:
Real dzisiaj lepszy, Barca miała dużo szczęscia. Mecz bardzo szybki, Real ładnie grał pressingiem. Zobaczymy co będzie w środe. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak oglądałem wczoraj, to dopiero w 60 minucie się zorientowałem, że na boisku grał Iniesta. Kompletnie niewidoczny... Jak Messi czy Vilja (tylko, że oni strzelili bramki).
|
Biorąc pod uwagę, że Barcelona w zasadzie nie miała przygotowań (ciężko nazwać przygotowaniami jakieś tourne podczas którego nie zagrali ani jednego meczu w optymalnym składzie) i to, że na środku obrony grał defensywny pomocnik, to moim zdaniem trochę porażka Realu. Mieli przeciwnika słabego jak nigdy w ciągu ostatnich lat, a i tak tego nie wygrali... Ale wygląda na to, że na początku sezonu Barcelona może zaliczyć kilka wpadek, jakieś remisy ze słabszymi klubami itp. Upatruję w tym niestety szansę na mistrzostwo Realu w tym sezonie.Chociaż z drugiej strony strajk w Primiera Division jest na rękę Barcy i może jednak złapią ten swój styl przed startem, więc wszystko jest możliwe. Tylko nie rozumiem po co wydawać te miliony na Fabregasa...
|
Przecież doskonale było wczoraj widać że Messi i Alvesem to chyba jeszcze nie wytrzeźwieli po tym kilkudniowym turne po oceanie.
Spokojnie w rewanżu zobaczymy inną Barcę |
Trochę nie o meczu:
Reklama na koszulkach Barcelony? Trochę szkoda, bo jednak było to dość "romantyczne" w dzisiejszej piłce, nawet wliczając, że już od jakiegoś czasu mieli Unicef. W ogóle paskudne mają koszulki w tym sezonie. Trykoty Realu bardzo fajne, choć może lekko tandetny ten złoty kolor. |
Cytat:
|
Real dużo lepszy.
A Barcelona mogła sie przygotowac. |
Cytat:
|
Cytat:
Jednak z tą różnicą że tym razem to Quatar Fundation płaci za to, a UNICEF dostawał dodatkowo jakieś tam kwoty od Barcelony. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl