![]() |
Mam nadzieje,ze ten szkop jak przyjdzie da im po dupie solidnie...Co do wysokosci kontraktu to pewnie sie nachapal z Emiratach przez 2 lata i trochu spuscil z tonu...
|
Hmmm...., a ponoć jednak nie Schaefer :)
|
Własnie zauważyłem,że znikneła wiadomość na stronce ze wszystko wskazuje na Winniego :) W takim wypadku,kto?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.se.pl/media/pics/2008/07/...ak_460x370.jpg |
Cytat:
|
Pisz rav bo mi zaraz klawisz F5 padnie.
|
Tak, na pewno Kasperczak.
Za wpisy typu "Henio", "Henry", "Kasper" itd.. oraz wklejane zdjęcia mam ochotę rozdawać bany. Co za ludzie... |
Jak by wrócił Henryk to szok..BTW,pogodzili sie z Panem Cupiałem?
|
Cytat:
Wisła Kraków. Mistrz Polski... Lider Ekstraklasy.. ŁAKOMY KĄSEK dla nawet niegorszych trenerów, bo dlaczego nie wygrać MP i nie awansować do LM lub LE skoro jest szansa? |
Cytat:
Też bym chciał jakiegoś młodszego trenera od Schafera ale gdy sie nie ma co sie lubi... |
Wg. mnie nowym trenerem bd. Kasperczak :)
|
rav to lepszy trener niz niemiec?
|
Może ktoś podrzucić link do konferencji z nowym trenerem będę wdzięczny. :)
Jak już będzie oczywiście. |
Cytat:
|
Kulawik....
|
I jeszcze sie okaze, ze Infinity mial racje lol...
Oby sie nie okazalo ze Kaczmarek np. Bo chyba gdyby Ulatowski albo Probierz to juz by byla informacja na stronach ktoregos z tych klubow. |
Csaplar :)
|
moze Marcin Jalocha, byly Wislak, obecnie trener lidera II ligi wschodniej - LKS Nieciecza
|
A wiecie mniej więcej o ktorej godz. ma byc przedstawiony nowy trener ?
|
13 minut i wszystko jasne
|
Nie no ludzie jakby mial byc Kulawik to by nie czekali do 17 na ogloszenie...
|
wychowankiem Schefera jest Oli Kahn, licze że z Pawełka zrobi podobnej klasy bramkarza
|
skąd info ze o 17 dokładnie podadzą kto jest trenerem?
Na oficjalnej nie ma podanej dokładnie godziny. |
Cytat:
|
a nie wiem, do tej pory wszystko wskazywało, że Niemiec i nie mówię tu o informacjach z portali...
Teraz poszło info, że jednak nie. Może wypucha ;) Konferencja o 17. |
Cytat:
|
Pawełek to już dawno powinien być wywalony, przydał by się np. Sandomierski albo Kasprzik ( w lechu teraz jest jako drugi bramkarz) albo Bąk z Lechi
|
Cytat:
|
Czuję, że pewnie będzie to ten Niemiec. Nie bardzo mi się podoba jego kandydatura lecz z wszelkimi "ale" się wstrzymam. Kulawik jakby był, to myślę, że tymczasowo, choć kto wie...
No, a moje zdanie już znane jest- zn. chciałabym Bobo. Zobaczymy. Najważniejsze to to, że taki Białas już zajęty. ;) EDIT: *pawelwp9*- Bąk gra w Portugalii teraz gdzieś (i jak będzie bronił to tamci go pewnie wykupią, bo teraz bodajże wyp.). Kasprzik dlatego jest drugim bramkarzem, że słaby jest, słabo gra. I tylko na wadze przybiera. Sandomierski- no ewentualnie. Choć i tak nie mogę odżałować Cebanu... :| Ale Onyszkę możemy spróbować zaprosić po sezonie. Sorry za OT *WISŁAZWE*- nie strasz nawet! x) |
żartujesz sobie z tym Kasprzikiem chyba ;]
|
gdzie na necie można konferencje obejrzeć?
|
JÓZED..... co dwie głowy to nie jedna...
|
na Orange Sport Info o 17 ma być pokazana konferencja.
|
Będzie można gdzieś na necie obejrzeć tą konferencje?
|
Przeciez 2 trenejro jest : Edek i Csaplar :)
|
Moze sie nie dogadali co do kontraktu dzis ..?
|
Urban :lol: :lol: :lol:
|
Patrzyć jak zostanie urban nowym trenerem
|
Cytat:
Ludzie nie zesrajcie się.. poczekajmy cierpliwie |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl