![]() |
Ciekawe za co Pawełek kartkę dostał? Sobol!! BRAWA!!
|
Cytat:
Za Diaza , Niedzielan:shock: ?? |
Z tego co widze to Diaz dzis gra w pomocy wiec jak najbardziej Niedzielan... bo przeciez nie kaleka lobodzinski -.-! Za dlugo z tymi zmianami oj za dlugo...
//edit Wchodzi czolg :)!!! Beto zara na 0:2 :D:D! Nie wiem kto ale mowil ze Diaz gra padake... jak dla mnie to on jest jednym z najwaleczniejszych i najlepszych! |
Co robi Skorża? Nic nie gramy od kilkunastu minut i nie zmienia ustawienia.
|
1-1 :/ głupia bramka :/
|
JAKI NIEFART ;///111 Maciej rob zmiany i walcz o pelna pule!
|
czułem że pod murem :D
|
Gramy panowie !!!!!!!
|
Ehh szkoda. Beto nie ogarnia jak się gra w Polsce.
|
Cos za często sędzia Siejewicz puszcza oko do zawodników leszka , wielkie serce do gry prezentuje Sobol walka non stop , jeśli omuś umknęło to przy faulu i żółtej kartce dla Diaza miały miesce odgłosy przypominające małpę . Patrząc na przebieg meczu powiem tylko walczyc Wisła walczyc !
|
1:1 na własne życzenie.Ja sie pytam jak obronca wybijał że piłka spadła w pole karne....Walczyć Wisła WALCZYĆ.Jeszcze 9 minut....
|
Obiektywnie jesteśmy słabsi dlatego przegraliśmy....
|
Za Co Jebana ****o Z Pzpnu!!!!
|
no to czerwo dla Diaza.:-/
|
Jak sięgra obronę Częstochowy, to nic dziwnego, że nam w końcu strzelili. Siejewicz oszczędził Głowackiego
|
Jak dla mnie trochę głupie zmiany Skorży. Diaz już był wolny i Peszko go robił jak chciał,powinien czerwień już wcześniej dostać.
|
Przestali walczyc i po serii glupich błędów taka dziura jeszcze czerwień dla Diaza na co Maciej czeka przeciez juz sił zaczyna brakowac przy tak odtwartej grze .
|
nie goladam ostatnich 3 minut mam nadzieje ze remis bedzie
nie mam nerwow |
DZiwie się że pierwszy wszedł Beto, a nie Niedzielan
|
I remis gówno nam dał !! Zabrakło ambicji !
|
uff...
SUPER! Amica ma przed sobą trudne mecze wyjazdowe.. |
No i pyrkom się udało.... Je**ć PZPN !!!!! !
|
Zieniu w pięknym stylu
|
no i ok. szkoda dziury w murze. za gola podwojnie winie Beto, to po jego stracie poszla kontra i wolny, a w murze piłka miedzy nogami.
Zieniu, dzieki za ostatni fragment gry, nie dales nawet szans komus zagłówkować |
Mogło być gorzej. Osobiście jestem zadowolony chodź niedosyt pozostaje
|
no, mogło być lepiej.
Ale gorzej też mogło :). Gramy dalej ! Chłopy walczyły, to najważniejsze. |
Skorża "przegrał" mecz ....
|
jakich qrwa ambicji? Raczej umiejętności, i farta jak zwykle.
|
Cytat:
Jacy tu ludzie się trafiają... |
Lech jedzie do wawki x 2... mysle ze nie bedzie im tam tak milo :)!
Premier czemu tak sadzisz? Nietrafione zmiany? Ale chyba juz wiem gdzie sie Lobodzinski nadaje! Do obrony go :D |
Pierwsza połowa wyrównana, od momentu strzelenia bramki przez Singlara Lech grał znacznie lepiej i niestety tylko kwestią czasu była strata bramki. Ogólnie w naszej grze dużo było chaosu.
Singlar zdziwił mnie zaangażowaniem i gra "do przodu", choć jak wszyscy miał tez sporo błędów. Biorąc pod uwagę grę, wynik na plus. |
Brawo Wiślacy - - Dzięki za walkę , daliście z siebie wszystko.
Remis sprawiedliwy , chociaż oczywiście 3 pkt. szkoda i tak ich dojedziemy. |
Cytat:
|
Jest luz. Lekki niedosyt, ale mimo wszystko jestem umiarkowanie zadowolony.
|
Niech Amica dziekuje Bogu ze Stilicowi nie wyszedl strzal...
|
Brak wprowadzenia świeżych zawodników nas dobił.
|
Wina Skorzy, bo Diaz był do zmianynajpóźniej w 60 min
tylko Siejewiczowi mozemy podziękować, ze go nie wyrzucił za któreś kopnięcie w głowe wcześniej, Potem złe wybicie Diaza przed wolnym dla Lecha... Brawo dla Piłkarzy za ambicję Widac, ze 50% Wisły to Sobol, brawo tez dla innych w tym Diaza. Wyraźnie nie był to jego mecz, ale takie rzeczy powinien widzieć trener :/ |
według mnie Diaza powinien ściągnąć wcześniej bo już ok. 60 min widać było że nie nadąża za Peszko ... ale cóż mogło się gorzej skończyć...
|
Plan minimum wykonany. Moglo byc lepiej, ale przed meczem remis bralem w ciemno. Mam spory zal do Skorzy. Pierwsza zmiana dopiero w 78 minucie, nie zmienil Juniora a bylo widac, ze ma tam problemy. Ale krytykowal go nie bede, jest trenerem i to on odpowiaida za wyniki. Do konca sezonu musimy juz wszystko wygrac i nie ma zmiluj. Za tydzien z Jaga bez Glowackiego. Amica poplynie w Warszawie i Wrocławiu.
|
Wynik lepszy niż gra. :P Ostatnia wrzutka Zieńczuka wyborna...ostatnia szansa, a ten babola obok bramki.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl