![]() |
Wychodzi na to, że jeśli Niemcy wygrają z Danią, to Norwegia gra z Naszymi o nic i teoretycznie powinno nam być latwiej :P Aro 1234 popraw mnie jeśli się mylę :P
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma co kombinować. Liczmy, że w meczu Niemcy-Dania nie będzie remisu. |
Kiedy i o której dokładnie jest nasz mecz i mecz Niemcy- Dania??
|
Cytat:
Niemcy - Dania 17:30 Polska - Norwegia 20:15 |
Cytat:
|
Cytat:
Czemu nie wierzymy. Całkiem realny scenariusz jak każdy inny. Gdybyśmy wygrali dziś 14 z Serbią to w takim przypadku jak mówił krzywy my byśmy awansowali a tak awansują Niemcy. |
heh i stalo sie to co wydawalo sie byc nierealne.
Trza sobie szczerze powiedziec , jesli wygramy z Norwegia to na 95% jestesmy w polfinalach.Los nad nami czuwa ze gramy jako ostatni , a to dlatego ze o jakimkolwiek 'dogadaniu' sie Dunczykow z Niemiachami nie moze byc mowy poniewaz my wtedy gramy o nic i mozemy sie odplacic przegrana z Norwegia, a jak wiadomo wtedy Niemiachy - out. |
Powiem szczerze że w sobotę wybrałem się na "Dracule" i w ogóle zapomniałem z kim gramy tego dnia mecz. A tu taka niespodzianka z Dunczykami...no ale myślę sobie jedna jaskółka wiosny nie czyni, potrzebne są korzystne rezultaty praktycznie we wszystkich rozgrywanych spotkaniach i co? I Niemcy remisują z Serbią a Macedonia przegrywa z Norwegią...wczorajszy dzień i mecz Niemcy-Norwegia to już seria okoliczności sprzyjających...Polsce. Dostaliśmy taki prezent od losu że szkoda byłoby go zmarnować:) No ale nie ma się co nakręcać zabardzo, jak poprzednie lata uczą trzeba do sprawy podejść z zimną głową coby się zbytnio jednak nie rozczarować:)
|
Najciekawsza opcja (czysto teoretyczna): Serbia wygrywa z Macedonią, Dania z Niemcami, a Polska remisuje z Norwegią. Mamy wtedy 4 drużyny z 5 pkt.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Srał pies niecodzienność. I tak te wyniki ostatnie są już zbyt niecodzienne, więc niech skrajność taka całkowita się nie przydarza. Jutro o tej porze będzie bardzo wiele emocji, mam nadzieję. :D
|
A ja mam nadzieję że nie będzie o tej porze już żadnych emocji bo ułoży nam się wszystko jak z Serbią :D Życie jednak uczy że można być co najwyżej umiarkowanym optymistą :)
|
Jak obstawiacie wyniki jutrzejszych meczów? Ja obstawiam że wygrają Niemcy i MY!
|
Duńczycy wg mnie zmiotą Niemców. Niemiaszki w ani jednym meczu nie pokazali nic ciekawego. Śmiem nawet powiedzieć, że mecz z nami raczej po prostu im się ułożył dzięki naszej głupocie i błędom i to raczej my go przegraliśmy, a nie oni wygrali. Trzeba dodać, że Niemiaszki zagrają bez dwóch kluczowych zawodników, tzn. Kraus (Klaus?) na pewno, a Hens bardzo prawdopodobne, tak więc wszystko działa na naszą korzyść. Byle tylko Duńczycy podeszli do tego meczu, tak jak podeszli w drugiej połowie meczu z nami, a można być spokojnym (przypomnę - był moment, że odrobili 7 goli straty!)
Prawdopodobny chyba najbardziej scenariusz na jutro to: Dania - Niemcy 32:27 Polska - Norwegia 30:26 Serbia - Macedonia 24:28 :P |
Polacy mistrzowie dzielenia skóry na niedźwiedziu :)
Każdy turniej = rozkminki, tabele, wyniki, czasem nawet dokładne podane ze strzelcami bramek ( to w piłce ) Kurde jak juz znamy wszystkie scenariusze to co to za frajda będzie oglądać ? "wiedziałem, że tak będzie, mhm mhm, ja wiedziałem..." |
Tofiku, scenariuszem nazywasz prognozy, czy opcje, które winny się zdarzyć byśmy awansowali?
To, że rzuciłem tymi wynikami, to raczej oznaka nadziei i wiary w to, że wszystko jutro pójdzie po naszej myśli, a przecież takie właśnie stosunki wynikowe mogą wziąć w łeb - vide mecze z soboty i niedzieli. :) Wyżej były wspominane opcje/scenariusze, które nam są potrzebne byśmy awansowali, bowiem niektórzy nie wiedzieli, co i jak nam do sukcesu trzeba. Obyśmy za 24 godziny byli w Raju, zwanym półfinałem! :) |
Ja liczę że Nasi wygraja , ale do STS-u bym z tym nie poszedł (hehe), nikt tak jak Polacy nie umie spie_olić swojej szansy , piłkarze, siatkarze itd.
Niemcom broń Boże nie kibicuje ale choćby grali samymi rezerwami to zawsze są Niemcy , turniejowcy + mekka szczypiorniaka , krótko mówiąc nie odpuszczą. |
Wygraja Niemcy czy Dania nas to nie będzie obchodzic jak wygramy z Norwegami:)...I tylee;p
|
Co jak co, ale raczej wszystko w naszych rękach. Remis to w ręcznej jednak rzadki wynik (mówię o meczu Dania-Niemcy). Za remisy buki płacą od 5:1 wzwyż.
|
Cytat:
Najprawdopodobniej jednak wszystko będzie zależało od nas i trzeba nareszcie w arcyważnym meczu pokazać klasę |
Dzis trzymamy kciuki za Niemcow. Jesli oni wygraja to Norwegowie traca szanse na awans i mecz z nami bedzie dla nich o pietruszke czyli mowiac potocznie nie postawia sie nam.
|
Ponoć istnieje duże zagrożenie, że Wleklak, starszy Jurecki i Siódmiak mogą być niezdolni do gry.
Bez tej trójki będzie bardzo ciężko. Mam nadzieję że przynajmniej Jurecki i Siódmiak zostaną postawieni na nogi - dokończyli mecz z Serbami czyli może nie jest tak źle. |
Cytat:
|
Cytat:
Radzę się nie podpalać informacjami z oneta. PS. Wierzycie, że Niemcy wygrają z Danią? |
Cytat:
A co do naszego bardzo ważnego meczu to można powiedzieć tylko tyle, że jeśli drużyna wyjdzie na boisko i grać będzie tak jak z Serbią czy Dania o wynik będę spokojna. Oczywiście duże znaczenie będzie miał tutaj wcześniejszy mecz Niemców. |
Cytat:
Z tego co ja wiem to w meczu Niemcy-Dania nie moze być remisu ale każdy inny wynik jest dla nas dobry:> |
Cytat:
Remis Danii z Niemcami nas eliminuje. Ale Niemcy nie mogą się umówić na taki rezultat, bo wtedy odpadną -jeśli Norwegia wygra z Nami -na rzecz Skandynawów. Więc moim zdaniem 80% szans, leży w naszych rękach(i to dosłownie) |
Ważne jest to żeby pokonać Norwegów i tylko to się liczy. Remis Duńczyków z Niemcami myślę że nie padnie, ale która drużyna wygra tego nie wiem. Rozum mówi że Niemcy, ale mam nadzieję że nie, bo nie chciałbym widzieć później Niemców w półfinale. Wolę Duńczyków.
|
A no przepraszam :) za dużo się naczytałam WP :D
|
Zobaczycie, że Dania wygra. Mają więcej atutów. Cóż, za 2 godziny pierwsze wielkie emocje. Danemark!
Ps. WP nie ma co czytać, oni tam każą Niemcom kibicować, bo się Super Expressu naczytali, po je ba ni... :] |
Mam nadzieję że ten mecz nie będzie wyglądał jak mecz Niemców z Norwegią, gdzie wynik remisowy utrzymywał się zdecydowanie najdłużej, bo inaczej nie dotrwam do naszego meczu :D
|
Kurde nie wiem o co w tym sporcie chodzi ale też się jaram spotkaniem z Norwegami :D
|
Cytat:
|
czyli strzelić (rzucić więcej bramek, niż przeciwnik ) :)
ja będę raczej za Duńczykami, nie darzę Niemców sympatią :D |
Cytat:
Po porażce Duńczyków, Norwegowie definitywnie straciliby szansę na wejście do półfinałów. Sądzisz, że w meczu o pietruszkę graliby z taki zaangażowaniem i poświęceniem jak w meczu o 'coś'? Z resztą... ważne jest tylko to, żebyśmy wygrali! |
Awans Niemcow dopuszczam tylko w jednym wypadku - spotykamy sie pozniej w finale i loimy im dupe :D
Nikt tu nie dopuszcza nie wygrania meczu z Norwegia, oni tez uwazaja nas za faworytow - zeby ta pycha nas nie zgubila po raz kolejny bo balon chyba znow sie niechcacy nadmuchal. |
no właśnie, można na to patrzeć dwojako, jeżeli Norwegowie będą wiedzieć, że nie mają już szans na awans, na zakończenie będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i będą pozbawieni obciążenia psychicznego, czyli dla nas to nie za dobrze, bo to my musimy wygrać, czyli obciążenie psychiczne po naszej stronie i drżące ręce ;)
co d finału z Niemcami, nie ma co wychodzić tak daleko ;) ale jeszcze dobrze w pamięci mam poprzedni finał i nie chciałbym przeżyć czegoś podobnego, rewanż oczywiście jak najbardziej wskazany, ale podobno gra Francuzów i Chorwatów to"kosmos" niestety nie widziałem żadnego meczu tych ekip. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl