![]() |
Cytat:
Co do tych zwodów równierz racja bo tez sie przyzwyczailem do kiwek na anologach a teraz to kompletnie nie wiem jak co wykonac. A rekawice to chyba specjalnie sa tak zrobione w 2008 byly patche na tekstury wgrywane na nie (nawet miałem taki patch co zmienial te biale na najczany) ale rzeczywiscie lipa z nimi bo mogli cos wgrac a nie biale zostawic jak u zlodzieja :D Bramkarzy nie komentuje bo to samo robią co w 2008 Ale póki co ogólnie pozytywne wrażenia z grania |
Na klawiaturze rozkminiłem zwody w sposób "c" i strzałkami trzeba kombinować. Więc na padzie pewnie r2 i lewy/prawy analog :)
Ogólnie PESa 2009 mi się podoba, tylko po pewnym czasie grania w FIFĘ 09 wydaję mi się jakby strasznie szybko zadupcali... =/ Pewnie kwestia przyzwyczajenia. Na ogromny plus AI komputera. Wreszcie grają jakoś kombinacyjnie. A to co mi się najbardziej spodobało, to jak wygrywałem 2:0 to od 70 minuty grali praktycznie wszystkimi z przodu i np. długa piłka po rogu, to było sam na sam dla mnie :). Czyli reagują na sytuację boiskowe :). Poprawiona fizyka piłki, bardzo fajnie lata, zatrzymuję się, odbija, jak prawdziwa. Jedyny minus jak dla mnie to Ci bramkarze, ale może to poprawią. Co do grafiki: Dalekie plany - PES znacznie lepszy. Bliskie - czyli głównie twarze, raczej FIFA. |
Mam pytanie .. w PES na playstation jest coś takiego, że jak się trzyma R1+X to goście dobiegają do przeciwnika z piłką i starają mu się ją odebrać, jak to się robi w Fifie na pc?
Edit: znalazłem to.. ale przy trzymaniu strzał + bieg.. a normalnie jest to podanie + bieg.. da się to zmienić? |
Jaki jest adres stronki, na ktorej wybieralo sie gre, sciagalo jakis plugin zczytujacy informacje o kompie, a po chwili "wyskakiwaly" informacje czy gra pojdzie, czy jest wystarczajaca ilosc ramu, czy dobra karta graf. itd.
|
Cytat:
|
Grywa ktos w King's Bounty: Legend ?
|
Ma ktoś polskiego patcha do fify 08 i spolszczenie ???
kontakt na priv |
czy ktoś może wrzucić torrent (plik nie adres) no fify 09 pl ze strony torrenty.org ?? dokładnie TEN lub inny któy ma seedow więcej. Bardzo proszę. Jeżeli nie ten to z innej strony też może być
|
Mam problem z fifa 2009, otóż podczas instalacji wpisuje cd- key, gra sie instaluje i jest wszystko ok, uruchamiam gra, coś sie tam wczytuje, i pojawia sie znowu okienko żeby wpisac cd-key, no to znowu wpisuje. po wpisaniu cd- key drugi raz, powracam do windowsa i nie moge juz gry uruchomic. Wiecie co sie moze dzieje ?? ??
|
Cytat:
|
Cytat:
To zostało już zrobione :) i nadal mam ten sam problem |
Może zły cd-key? Albo trzeba obraz płyty zamontować. Ewentualnie wadliwy crack :D
|
Witam
Mam ustawione sterowanie w fife tak jak w 08 ale mam problem z lewym shiftem Mam ustawione Mod.umiejętności i wyjście bramkarzem.Tylko, że wyjście bramkarzem nie działa w grze w opcjach ustawione lewy a grze działa pray co jest? |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam taki problem, ze sciagnalem Fife 09 wersje angielska i wszystko ladnie smigalo jak gralem czekajac na sciagniecie sie spolszczenia. Od czasu jak zainstalowalem spolszczenie, gra wywala do windy podczas wlaczania meczu. wyskakuje komunikat "blad fifa09.exe"
Reinstalka nie pomaga? Ocb? |
Pościągaj różne wersje Cracka do gry i popodmieniaj,reinstalka nie zaszkodzi
|
Jaki najlepszy patch do non steam CS 1.6 ?
|
Cytat:
http://rapidshare.com/files/15183140..._.torrent.html co do cracka wrzuce z rańca lub jak wróce z roboty bo zaraz ide spać.Czy mógłby ktoś teraz mi pomóc :P tam kilka postów wyżej |
Cytat:
:D |
http://rapidshare.com/files/150161250/rld-fif9.7z ja go pobralem i mi działa jeżeli to był nie ten to wrzuce jak wróce z roboty bo muse zaraz iść.
Co do Fify kupił bym orginał ale!: Nie ma Marcelo w Wiśle musiałem sam go ściągnąć :/ Komentarz PL z***y Bogucki ehhhhhh albo Niedzeila :evil: komentuje jedynie Clebera z zagranicznych i Cantoro a Singalr czy Diaz to już nie :-/ "Ładnie srzelał z wolnego lecz nie trafił" Mimo, że strzelałem z akcji a nie wolnego :evil: C.Ronaldo ustawiony tak jaby miał za chwile puścić klopsa :rotfl: Wole już kupić sobie FM albo PESA niż tą kiche od EA |
Do tego nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale na koszulkach Wisły jest TF cable :| zamiast Kable...
|
Cytat:
http://tfcable.com/ |
Cytat:
10 znaków ;d |
Cytat:
|
A pomyslales o tym, ze FIFA idzie w świat? Toż to dla TF genialna reklama, a kto by zrozumial TF-Kable ?
|
Co do pesa 2009.
89JayJay napisał ten poradnik aby pomoc ustawic demo pes2009 tak aby umożliwić przetestowanie trybu "Be a Pro" Instrukcja 1) Kiedy jesteś na ekranie gospodarza albo gościa wciśnij "X" 2) Ustaw "Change Cursor - Assisted", "Select Player - On" 3) po wyborze drużyny i zrobieniu zmian wciśnij "Match start" 4) Wybierz jednego zawodnika którym chcesz sterować podczas meczu i wciśnij "Confirm" 5) Podczas gry zmieć kamerę na "Vertical" oraz "player" Kilka screenów http://i36.tinypic.com/2rrtrm9.jpg http://i36.tinypic.com/2ngbdjk.jpg http://i33.tinypic.com/28k7j2d.jpg Według mnie bardzo fajnie że pes wprowadza coś nowego. |
Odnośnie Counter-Strike
mam taki problem, gdy idę i skoczę to nie mogę (trzymająć cały czas strzałkę do przodu) iść dalej, dopiero wtedy gdy nacisnę drugi raz strzałkę do przodu, to samo jak skręcam w lewo bądz prawo. nie da się tak grać.. powinno być tak że trzymam strzałkę do przodu skaczę i idę dalej.. a nie że robię skok i się zatrzymuje. był format, w "services.msc" zmieniałem na "wyłączony" , zmieniałem z OpenGL na D3D i na odwrót, instalowałem grę od nowa i dalej to samo. nie gram na cfg. więc nie mam tym samym jakichś bajer z klawiaturą, gram na default'cie.. PS. gram na NON STEAM (więc nie podawajcie mi jakichś zmian w folderach steam) ale jak gralem w steamie miałem to samo. oczywiście nie zawsze tak miałem.. macie jakąś radę? |
|
Cytat:
|
mam problem - sciagnalem nowa fife, wszystko fajnie, tylko jak chce właczyc tournament mode to mi wyskakuje "Oops it appears your version of FIFA 09 has not been properly authenticated go to EASTORE.COM to authenticate" czy coś takiego. o co chodzi ?
w ogole po rozegraniu kilku meczów "towarzyskich" stwierdzam, że Fifa 09 jest jakaś taka... chujowa :/ |
Cytat:
ja tylko na WSAD gram. dałem na strzałki i to samo. dziwny problem.. |
Cytat:
a ja gram i nie jest zła, ale czegoś jej brakuje, jak zawsze... btw. trawka bardzo fajna. :) |
Cytat:
nie żebym się powtarzał ale pomoże ktoś mi w końcu :D :P Mam ustawione sterowanie w fife tak jak w 08 ale mam problem z lewym shiftem Mam ustawione Mod.umiejętności i wyjście bramkarzem.Tylko, że wyjście bramkarzem nie działa w grze w opcjach ustawione lewy a grze działa pray co jest? Wina cracka? |
Siemanko :D Straciłem posadę managera i teraz kiedy pokazują mi się zagrożone posady to tylko z ligi polskiej do się to jakoś ustawić żeby z całego świata mi się pokazywały :D ?
|
Jeśli ustawiłeś grywalną tylko polską lige to nie. I od dyskusji o FMie jest oddzielny temat.
|
Wie ktos czy w jakikolwiek sposób da się obejść wymagania sprzetowe w fifie 09? chodzi mi o karte graficzną
|
Cytat:
|
Chodzi mi o to ze gra nie chce ruszyc na mojej karcie graficznej być moze jest za stara, ale pytam czy da sie jakos uruchomic gre bo teraz wyskakuje bład,a myśle ze na najnizszych detalach gra by spokojnie chodziła
mam karte GeForce4 4400i |
czy mogł by ktos wstawic pełne spolszczenie do fify09 z komentarzem?? na serwerze innym niz rapidshare ... prosze
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl