Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

mic 03.03.2009 15:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcin0218 (Post 686097)
Czemu tak piszecie o tej amice? Czy nie macie pojęcia na czym polegało to połączenie klubów? Sprawdźcie sobie chociażby na Wikipedii. Amica to nazwa firmy która jest włascicielem, a klub amica rok lub dwa pograł w 3 lidze i oficjalnie został rozwiązany. My nie mówimy ze gramy z mecz z Kablami Kraków, Telefonicą Kraków czy Cupiałem Kraków tylko z Wisłą. Nazwy amica nie ma na strojach, nigdzie nie ma. Pełna nazwa klubu to KKS Lech Poznań SA. Czy na Manchester United mówią GLAZER UNITED? Tylko w Polsce takie bałwany pisza bzdury.

:lol: razy pińćset

Kolumbus 10.03.2009 01:13

wkleje dla potomnych bo kocur prawdziwy

user licoo w temacie mam pytanie napisał, a wlasciwie zadał szerg pytań bo już tego nie pojmuje wszystkiego:D:

,,Jak to jest z krakowskimi osiedlami? Które są za Wisła? A które za pasiakami? Czy jest jakaś jedna osoba, która, nie wiem, nadzoruje to, w razie koniecznosci daje wsparcie, wysyłając inne ekipy, itp. Wiecie o co mi chodzi. Czy to tylko banda chuliganów tak na prawdę nie mająca nic wspólnego z naszym klubem i tylko podajacymi się za kibiców. Bardzo proszę aby ktoś mi to wytłuamczył wszystko, jak to jest. Np. wiem że w Nowej Hucie przykładowo na Wzgórzach są walki, Wzgórza to Żydki, Oś Na stoku Wisła. Czy jest jedna osoba, która jakby trzyma piecze nad tym wszystkim? Ciekawi mnie także ilu Sharków jest w Wiśle, ilu właśnie takich prawdziwych fighterów i czy oni też chodza na mecze? Bo jakoś na D3 ich nie widzę. Jeśli w złym miejscu zadaję to pytanie, to proszę o przeniesienie."

Devonisch 11.03.2009 08:00

W temacie z bukmacherką.........

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciesla1991 (Post 690537)
Manchester Wygra wiec masz kupon z Glowy :))

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciesla1991 (Post 690546)
hehe bez napinki .. :) Proste..Manchester u siebie nie przegra przy 80-tysięcznym dopingu dla Czerwonych diablow,pozatym Manchester gra najlepsza Pilke na Swiecie poza WISELKA :))

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 690572)
Analiza po chuju - pewnie juz jesteś milionerem:)

mic 12.03.2009 09:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fernando Redondo (Post 690988)
Nie rozśmieszajcie mnie. Mydlenie oczu o jkiś Jodłowcach i innych. Niech Bednarz się bierze do roboty i szuka nowych Stiliców, Lewandowskich, Jodłowców.

Jodlowiec nie, Jodlowiec tak...

wisl@k_TS 14.03.2009 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MAQ1990 (Post 692729)
coś nie działa ten link z wzorem szalika. ja już zamówiłem, ale chciałem go jeszcze zobaczyć. i wiadomo kiedy będą?

Post wysłany dziś, odnośnie szalików na które zapisy były we wrześniu.....2006 roku :lol:

Jak to się mówi, lepiej późno niż wcale :D

DrewniaQ 14.03.2009 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 692741)
Post wysłany dziś, odnośnie szalików na które zapisy były we wrześniu.....2006 roku :lol: Jak to się mówi, lepiej późno niż wcale :D

A dokładniej tak:

Najpierw pierwszy post: 17 marca 2006

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Guciu (Post 132107)
Ponieważ stary temat o szkolnych szalikach wsiąkł, na prośbę chłopaków z Czwórki zakładam nowy, tym razem o szalikach IV liceum..
W szkole zbierano są już jakiś czas zapisy na ten szal, Ci którzy chcą sie dowiedzieć gdzie i u kogo, mogą kontaktować sie ze mną przez priva, tam udzielam wszystkich informacji.
Oto projekt: (forum zniekształca więc tylko link)
http://i2.tinypic.com/rkyexi.jpg

Pozdrawiam

Następnie 14 marca 2009:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MAQ1990 (Post 692729)
coś nie działa ten link z wzorem szalika. ja już zamówiłem, ale chciałem go jeszcze zobaczyć. i wiadomo kiedy będą?

A potem już zabawna reakcja :-p

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coach (Post 692733)
Ale to było 3 lata temu :D

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 692735)
Ziomek co ty robiłeś przez ten czas?? :rotfl:
Temat powstał 3 lata temu a ty nadal czekasz na szal?? :lol:

Pozdrowienia :-)

mic 19.03.2009 00:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niekonik (Post 695087)
..., tak samo jak szkoda ze nie ma Franka, ktory jest w formie, strzela tak jak przed odejsciem z Wisly. I teraz wlasnie widac kto jest "prawdziwym kibicem". Wy , czyli Ci ktorzy wlasny interes, czyli poczucie niby-honoru przedkladacie nad dobro Wisly(jak dzieci w przedszkolu- nie bede sie juz z toba bawil bo cos tam powiedziales :)), czy ja i wielu podobnych, ktorzy przymkneliby oko na nie dokonca ladne pozegnanie sie z Wislą.
Gdyby nie wasz liscik do zarzadu kontuzja Pawla nie bylaby dla nas tak straszna choc napewno uciązliwa, ale nie zagladala by nam smierc w oczy tak jak w chwili obecnej!
Posypcie glowy popiolem i przynajcie sie do bledu!!!!!!!!!! Przeproscie rzesze Wislaków!!!!!!!
Zreszt do kogo ja mowie? Do sciany? Chyba tak! Beton Beton Beton!!!!!!

Frustrat roku :D

R33 20.03.2009 17:52

Takie PW dziś do mnie przyszło
Cytat:

Można widziec co mniej wiecej bedzie na oparwie:D pzdr
edit:
Preferuje przez gadu-gadu :)

Slayer666 20.03.2009 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 695307)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 695093)
Macie tu trzy gotowe projekty ;)
http://i40.tinypic.com/16gkg8w.jpg

no offence, ale... jesteśmy z Chile, czy z Krakowa? :D
E:mój błąd, Chile ma prawie taką samą flagę ;)

Wisła tu, Wisła tam. A napis "TEXAS" jest dla zmyłki ;)
Reksio33- info na temat oprawy tylko telefoniczne :D

maTyS. 20.03.2009 23:26

wpadka nie z forum TWSD,ale z portalu wisla.soccer.com :

"Witam, mam propozycję: Mam dwa bilety na B i jeden na E. W związku z tym chętnie zamienię dwa z B na dwa E, albo jeden z E na jeden B. tak, żeby mieć trzy bilety na ten sam sektor:P proszę o kontakt"

nie rozumiem o co gościowi chodzi ? :rotfl::shock:

edit. dj-ibutti źle się wyraziłem rozumiem,ale tak nie jasno napisałł,że się zakręciłem :)

- Legia Gdańsk - Jebać Pzpn

hahaha...

dj_ibutti 20.03.2009 23:29

No to to przemyśl i zrozumiesz. Gośc chce 3 bilety na ten sam sektor.

mic 20.03.2009 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maTyS. (Post 695934)
wpadka nie z forum TWSD,ale z portalu wisla.soccer.com :

"Witam, mam propozycję: Mam dwa bilety na B i jeden na E. W związku z tym chętnie zamienię dwa z B na dwa E, albo jeden z E na jeden B. tak, żeby mieć trzy bilety na ten sam sektor:P proszę o kontakt"

nie rozumiem o co gościowi chodzi ? :rotfl::shock:

edit. dj-ibutti źle się wyraziłem rozumiem,ale tak nie jasno napsiał,że się zakręciłem :)

- Legia Gdańsk - Jebać Pzpn

hahaha...

Ja dobrze nagrzany to zrozumialem, zle z Toba :P

maTyS. 20.03.2009 23:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 695940)
Ja dobrze nagrzany to zrozumialem, zle z Toba :P

może to ta adrenalina przed Derbami nie pozwala mi myśleć o niczym innym :D

WiselkaMLP 22.03.2009 22:15

http://s5.tinypic.com/id4wox.jpg

emocje derbowe :D

koyoot 25.03.2009 23:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-kozlowek (Post 698679)
Powiedział rocznik '90 wiedzący tyle o życiu co ksiądz o seksie...

Komentarz do posta kubywislaka w temacie o Tomaszu Frankowskim:)

Jednym slowem: :lol: razy pincset:D

emsi 25.03.2009 23:36

Napisał Michu - Kozłówek rocznik 60 z wielkim bagażem życiowym, przykład dojrzałości i mądrości wrodzonej :lol:

BRTS39 26.03.2009 15:22

Chciałbym wam zaprezetować to co wczoraj zapytałem w dziale mam pytanie. :

Dlaczego moderatorzy usuwaja moje posty?? ok moze sa glupie NIEKTORE ale dlaczego czasami uzywaja cenzury i nadmiernej sily ..___???? skoro demokracja jest??

Pozdrawiam mających poczucie humoru

PS: Gdzies czytalem w tym temaci że moje posty sa zrozumiale tylko dla kumatych. I otóż to!! Skonczylem wyzsze studia magistersko literacko pisownicze. I Lubie czasem uzyc zdań wymiennikowych oraz prezkladnika zdań , jeśli chcecie moge pisać normalnie. :) Pozdrawiam

koyoot 26.03.2009 15:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 698959)
srudia magistersko literacko pisownicze

:rotfl: :rotfl: :lol: razy miliard :D

Proud 27.03.2009 14:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 698959)
Chciałbym wam zaprezetować to co wczoraj zapytałem w dziale mam pytanie. :

widzisz BRTS39, ja tam lubię czytać Twoje posty:-p choć nie wszystkie rozumiem:-) np powyższy fragment jest ciekawy:D

spartan 27.03.2009 18:31

Szczere wyznanie albo krzyk rozpaczy:D
Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 699601)
A ja na tym forum wciąż jestem dziewicą, ale zbanowanym proponuję po prostu umówić się ze znajomymi na mieście:-)

wolfy 27.03.2009 21:30

Z cyklu "Jest nas wielu":
Cytat:

Pierwotnie napisane przez La Furia Dell' Est (Post 699700)
36 lat temu sie urodziłem.
23 lata temu byłem pierwszy raz świadomie na meczu Wisły i jestem do dzisiaj na każdym na R22.
115 goli Franka dla Wielkiej Wisły widziałem na żywo lub w Tv
60-pare-to nr mojej legitymacji SKWK
2 lata jak sie jej wstydzę.

Nie zastraszycie Wszystkich.Nie przekonacie że 20 lat przyjaźni z Jagą i 115 chwil szczęścia to NIC!
Wy macie mięśnie i łyse głowy.My mamy rodziny i własny rozum.Dlatego Wam sie jeszcze udaje Nas zastraszyć.
ps.Panów poniżej 25 roku proszę o powstrzymanie sie od komentarza.Dziękuję.

:rotfl:

pio 29.03.2009 21:23

Kolejny cykl "Pokaż mi z kim się zadajesz, a powiem ci kim jesteś""
Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 700969)
W sobote przechodziłem przez Dąbie i nowe Grzegórzki. Idąc przez pierwsze , zostałem namierzony przez zapewne miejscowych przedstawicieli JG, bo geby mieli bardzo niewyjsciowe (by byc precyzyjnym osobnikow bylo 5ciu z czego dwoch tak naprawde bylo w wieku miedzy 25-30 lat ,a pozostala trojka ,z ktora chyba spozywali jakies trunki, wygladala jak typowe żule) ,i jeden mnie zapytal malo przekonujacym glosem :"Co sie tak bujasz" ,na co ja mowie :"..do mnie cos mowisz ,bo nic nie slychac?" po czym nie odpowiedzili ani slowem :D Oczywiscie nie kreuje sie tu na jakiegos kozaka,bo pewnie we 2 czy tymbardziej w 5 bym nie mial szans ,ale dalo mi to do myslenia jaka tam "banda" rzadzi....

mic 06.04.2009 14:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 704398)
Z perspektywy osoby postronnej na zwycięstwo bardziej zasłużyła Wisła, choć druga połowa była już grana pod dyktando gospodarzy. Remis jest sprawiedliwym wynikiem.

To jak w koncu ? :D

wisl@k_TS 08.04.2009 19:25

Rafalek zbulwersowany niefrasobliwością Pepe:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 705394)
Widzieliście jak Bosacki obiegł Ćwielonga?? Masakra!

I mistrz ciętej riposty, Banasik:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez banasik (Post 705407)
A widzialeś jak twoja Mama piecze pieczeń? MASAKRA !!

Kamson 10.04.2009 12:47

Z cyklu "i weź tu zrozum kobiete", bardziej znanego jako "foch".
Cytat:

Pierwotnie napisane przez kaśka16 (Post 706490)
Dobra, jak tak bardzo wam przeszkadza, że nie używam ,,edytuj" itp. to spadam.

rafalek 10.04.2009 13:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 705577)
Rafalek zbulwersowany niefrasobliwością Pepe:

I mistrz ciętej riposty, Banasik:

No bo to chyba nie jest normalne, żeby 33 czy 34 letni środkowy obrońca obiegł z palcem w d*** 23 letniego skrzydłowego, o którym mówi się, że jest obdarzony wielką szybkością...

fcz1985 10.04.2009 17:47

Ściana.......

mic 10.04.2009 18:02

"Komentarz" rafalka idealnie pasuje do tego tematu...

banasik 10.04.2009 23:06

Rafalek wraca do roli błazna forumowego...

... no i gitara :D

szprotson 11.04.2009 10:36

a Wy to sie ciągle śmiejecie
Myślicie że tak łatwo jest zauważyć Bosackiego kiedy sobie wkłada palec w d*** i zaczyna obiagać naszych

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl