![]() |
Przegraliśmy na Legi znaczy będzie mistrzostwo :). Więcej optymizmu panowie!
|
Cytat:
|
Cytat:
ale kto ? Jirsak , Garguła, Lamey , urodzaj pomocników .... |
Cytat:
Sami kiedyś byłem zdziwiony. Kilka lat temu gdy graliście u siebie z Grodziskiem i po 10 minutach było 2-0 dla nich. A potem chyba Brożek strzelił właśnie 3 gole z takich 'spalonych'. I wtedy było wyjaśniane ocb. |
Cytat:
Och, jakże inaczej wyglądałby ten mecz..... I tak nie wyglądało to najgorzej zważywszy, że mieliśmy wyrwane serce (Melikson) i płuca (Małecki). Nie ma co się zrzymać, że co to za drużyna uzależniona od 1-2 graczy. Przecież to takie pi.erdolenie - pomyślcie co by grała Legia bez Radovica i Luboji, albo Lech bez Stilica i Rudnieva. Tego by się nie dało oglądać! Będzie dobrze! |
Kirm ma słabe wręcz fatalne pierwsze dotknięcie piłki, on kompletnie nie potrafi przyjąć sobie piłki do przodu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kirm cały jest fatalny.Niewiem ale jego gra jest wyjatkowo irytujaca,bez przerwy jak nie da sie przepchac to albo za mocno albo za slabo sobie pilke wypusci...i jak tu wogole mowic ze on ma byc dobrym skrzydlowym. Bez Meliksona ,Malego (w formie) czy Sobola (grajacego caly mecz) ciezko jest wygrac ,a nawet nawiazac walke,i to tez tą psychologiczna.Druzyna nie ma kompletnie zadnego charakteru bez 3 w/w panow. Ja sie pocieszam ze my wcale tak od tej Legii slabsi nie bylismy,do momentu jak Legia strzeliła na 2;0 to my dominowalismy.I to bez kluczowych graczy,po laniu w Enschede. Nie robmy tragedii jest teraz przerwa,i czas na chwile odpoczynku. |
Co do Kirma, pamietacie jak wszyscy sie kiedys podniecalismy ze przychodzi do nas super zawodnik, pierwszoplanowa postac swojej reprezentacji itp. a teraz? Ligowa szażyzna ktorą przycmiewa jakis Sobota czy inny Piech z Jankowskim.
|
Znamienne są słowa Żewłakowa i Ljuboji po meczu. Wcale nie dają do zrozumienia, że byli zespołem zdecydowanie lepszym. Serb mówi wręcz inaczej.
|
Cytat:
|
A co mieli powiedzieć? O.......iliśmy ich bez mydła?
Możecie mówić co chcecie, ale przegraliśmy ten mecz będąc zespołem zdecydowanie gorszym, ktoś wspomniał, że bramka ustawiła mecz. Ustawiła, jak najbardziej, jednak trzeba pamiętać, że przed bramką na 1-0 nasi rywale mieli 2-3 setki. Byliśmy gorsi i musimy to przełknąć. |
Cytat:
Tak jak przewidywano przed meczem o wyniku zadecydował pierwszy błąd. Popełniła go Wisła, a przy braku Meliksona i Małeckiego nie było wystarczającej jakości, żeby ukąsić dobrze broniącą się Legię. |
Ktoś tu nosi różowe okulary. Fantazja to dobra rzecz, też lubię sobie czasami pomarzyć :) Najgorsze jest zejście na ziemie, konfrontacja z rzeczywistością bywa brutalna.
Nawet przez chwile nie byliśmy zespołem lepszym, Legia zagrała lepiej taktycznie i nawet jakbyśmy jakimś cudem coś strzelili (ale po czym, ja akcji było jak na lekarstwo :rotfl: ) to: - nie potrafimy grać z kontry, gdyż nie mamy do tego zawodników. - Legia w tym sezonie wielokrotnie udowadniała, że potrafi wychodzić z opresji, spinają tyłki i grają lepiej niż przed stratą bramki (patrz dwumecz ze Spartakiem czy spotkanie z Hapoelem) - gdy strzelimy pierwsi bramkę to pojawia się chaos jak w meczu z Twente. - zawodnicy robiący różnicę to: Melikson, Małecki, Biton i Iliev. Aczkolwiek nie jest powiedziane, że zobaczylibyśmy Meliksona w formie z dwumeczu z Litexem , a nie tego z dwumeczu z APOELEM. Oraz Małeckiego sunącego po skrzydle, zamiast Patryka "za-kiwam się na śmierć, zamiast podać' . |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl