![]() |
za taki brak szacunku do Benjamina dawać dożywotniego bana :D
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:D :-p |
qazwsx123
Cytat:
|
jak juz niektorzy tutaj podaja z innych portali to ja znalazłem dosc skuteczny zespół w Premier League strzelajacy srednio 9-10 goli co mecz http://i40.tinypic.com/dy11c3.jpg
|
mój ulubiony forumowicz:))
BRTS39 Cytat:
|
Cytat:
To dodam jeszcze komentarz po meczu, w ogóle dajny temat się zrobił: http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=389 :D |
markow, 01.05.2009, 19:33
Hej Wisełko!!! Ja swoje dzis zrobilem - pomalowalem przedpokoj!!! Teraz na WAS kolej!!! Do boju Wisła!!! Z artykułu o meczu z Piastem :) |
Solidarność czy frustracja- co jest silniejsze?
Użytkownik "westersyl". Post w temacie "Skorża trenerwm Wisły": Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dobry man ! |
Cytat:
|
Devonisch, 06.05.2009, 13:48
co oni go w dżungli złapali czy co? wiadomo, że ma na imię Pablo, że ma 2 nogi i ręce. Komentarz w new'sie o testach paragwajczyka Pablo. |
Cytat:
|
Cytat:
|
z tematu nasze wyjazdy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
Cytat:
homofob, telefob... :> |
Jeszcze raz z serii "HanysKce":
Cytat:
|
HanysKce
Cytat:
|
Cytat:
TS Wisła Kraków SA, a o herbach rzeki nie słyszałem :rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie chcę nikogo obrazić, ani zaszczuć, jednakże to co napisałeś jest zabawne. Niektórzy idą dalej w osądach :P
|
Cytat:
|
Ja bym tutaj całe 2 strony wkleił z tematu o vlepkach:D
|
Cytat:
Czimni rządzi :lol: kosmici są wśród nas i Elvis żyje :D |
pio - każdy miał lat niewiele, tyle że mieliśmy mniejsze możliwości by 'świat' o nas usłyszał:>
|
Tyle że on twierdzi że ma 29 lat:shock:
|
Cytat:
btw - 29 to tyle co ja i w sumie to się kupy trzyma - im człowiek starszy tym głupszy;)- znam to z autopsji. |
Cytat:
ok 1q2... ale to "niewiele" w przypadku tego jegomościa to jednak sporo, by takie głupoty pisać:) a że kiedyś nie było netu, tylko kasety na c64...albo jeszcze ich nie było:) ... inna sprawa, że wiedząc, że świat może o nas usłyszeć, niektórzy wręcz domagają się rozgłosu :> ale to rozkminka na dłuższy czas i nie na ten temat chyba :) dzięki Wilu za wsparcie :) |
Z serii: Polski język trudnym językiem jest:
Cytat:
:lol::lol: |
Cytat:
|
na R22 jestem co mecz!! :foch: :pp
|
Cytat:
|
Polecam poczytac posty usera "banasika" w temacie Liga Mistrzow : )))))))
|
################################################## #####
# Cytat:
################################################## ##### |
Temat o budowie stadionu:
tranceaddict napisał: Niech mnie ktos olsni, ale co robi na naszym stadionie Pasiasta betoniarka ?? Odpowiedź Proximusa: Pytałem się kolegi, koleżanki, ciotki, wujka, rodziców, kuzynów, nauczycielki, żula z pod bloku, pana z psem, babci, akwizytora, świadka jechowy co do mnie przyszedł, sąsiada, siostry kolegi, mamy koleżanki, psa od pana, księdza, pana od sklepiku, jego córki, i Arka Głowackiego. Zdania są podzielone ale jednak większość mówi że wylewa beton... |
Sny przed meczem ze Śląskiem:
Cytat:
|
Tajemnica rozwiazana
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
10 znaków |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl