![]() |
Cytat:
|
ile biletów dla Wisły?
|
750 biletów.
|
jest jakies info? skoro nie ma to chyba normalnie gramy? godzinka do studia!
|
Nasi już są
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24699 Zwycięstwo Tylko Zwycięstwo Wisełko !! To będzie ciężki mecz , na pewno Śledzie będą pozdrawiać Małego. O mobilizacje się nie boje bo Mały będzie w Szatni :D |
Silny, Silny.
|
Ciśnienie coraz większe, mam nadzieję że szybko nasi walną bramę bo i będę mógł sobie na spokojnie oglądać meczyk z browarkiem.
|
Pierwszy mecz rundy wiosennej.nowy przemeblowany skład.temperatura dla obcokrajowców tragiczna.mam PROSBE do wszystkich kibiców Wisły.jesli naszym piłkarzom dzisiaj nie zabardzo wyjdzie mecz(chociaz bardzo bym chciał zeby wygrali nwet te skromne 1-0) nie osądzajcie ich juz na samym poczatku.jest duzo nowych zawodników,brak dobrego zgrania wiec nie spodziewajmy sie wielkiego widowiska z naszej strony,.do tego ujemna temperatura nie napawa checia gry.wiadomo ze kazdy chce zebysmy zaczeli odrazu runde w wysokiego"C". ale to jest tylko piłka. badzmy cierpliwi i dopingujmy z calych sił.nawet przed telewizorem :D(mnie to dotyczy bo jestem poza granicami PL:) )
|
ja bym chciał żeby Maor wyszedł w drugiej połowie i to tylko w razie zagrożenia wyniku. Na tego gościa trzeba chuchać i dmuchać, być może mózg naszej drugiej lini, w takich warunkach nietrudno o kontuzje, tfu tfu.
|
Cytat:
|
Cytat:
co najwazniejsze Maor tez tak mysli :) Polskie pseudo media juz go obwiescily "nowym Messim" a to po ogladnieciu zlepka akcjii w interniecie :) fachowa ocena,fachowi dziennikarze :) Cos czuje za Arka na nas ruszy ,przeczekac pierwsze 20 minut a potem ruszyc i strzelic bramki,jak najwiecej :) |
bardziej dziwne jest to czemu o 19:15 jeszcze nie ma skladu podanego na relacji ;]
|
No to Panowie zaczynamy !!! W I S Ł A!
|
Cytat:
|
Wisła: Pareiko - Cikos, Chavez, Jaliens, Paljic - Małecki, Wilk, Sivakou, Melicsohn, Kirm - Genkov
Tak przynajmniej wynika nie napiszę skąd żeby im nie nabijać. |
Dobrze napisałeś, właśnie na C+ podali. Wg. mnie najlepszy obecnie skład bez Sobolewskiego.
|
wolalbym Gargule, z racji tego, ze chyba jest bardziej ofensywny, zobaczymy, moze Siwakow ma bardziej Wilka wesprzec? hmmm
|
Melikson z przodu, stricte ofensywny
Siwakow regulujący tempo gry - zadania ofensywne i defensywne Wilk - defensywa (Zmiennikami dla nich są Guła, Jirsak, Sobol) i teraz jest jasne po co transfery Siwakowa i Maora - idealnie po taktyke Maaskanta |
i warto dodać, wierząc tym składom, że wszystkie nasze nowe nabytki grają dzis od początku.
do boju chłopaki! WOW, dawno się tak nie jarałem meczem :) jestem strasznie ciekawy tej Nowej Wisły.... |
No Panowie... Po przerwie w końcu mecz o pkt. Serce mówi 3 pkt ale rozum...
długa przerwa, niekorzystny rywal, nowy skład, mróz, wyjazd,brak zgrania... bedzie 1:1 po ciężkiej walce. |
a na trybunach arka gdynia k***a świnia...miód na moje serce ;)
|
a więc zaczelismy runde... Wisła do boju do boju........
|
ale lodowisko...jeżdzą jak w tańcu z gwiazdami
|
Skład bardzo ofensywny według mnie. No i masa debiutów. Trzymam kciuki powodzenia Nowa Wisło.
|
Komentator już po 8 minutach wie jakie wady ma Melikson ...co za geniusz futbolowy, albo drugi tekst "świetnie się czuje nogą przy nodze".
|
Ciekawie to wygląda póki co w rozegraniu. Jak na takie lodowisko ładnie im ta piłka chodzi. Jak widać Mały nadal ma swoje wspaniałe przyjęcie...
|
no to karnego nam sędzia zabrał
|
Cytat:
Karny na Genkovie tak przy okazji. |
Powinien być karny.. Ale sędzia tego nie widział a może nie chciał widzieć...
|
Ślepy sędzia
|
Ja nie rozumiem jednego - jak mozna dac sedziego z Warszawy na mecz Wisły Krakow.
|
Kirm jak zawsze obija słupek.....
|
Kirm slupek!!!
|
Coś ten Raczkowski za bardzo śledzi lubi...
|
Kirm - na pustą bramkę w słupek - ten koleś ma niesamowitego pecha. Z Levadią też ładował poprzeczki, słupki
|
No to powrot do normy:
sedzia slepy pajac - nie daje ewidentnego karnego sedzia tepy pajac - Maly dostal w jape, dostal w jaja i zostal wyciety - wolny dla Arki Kirm w slupek - ehh Jak na razie, po sparingach i po tym co dzisiaj - Sivakov cieniuuuutki |
ajajajajaja... Kuźwa...
|
Sędzia chyba chce pomóc Arce w zdobyciu pkt
|
sedzia gra dla arki ewidentnie. Kirm ehh... co za przypał
Czarek Wilk jest juz w moich oczach mega skurczysynem |
Cytat:
To nie pech ... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl