![]() |
Gramy z Bytovią.
|
Gramy w Bytowie.
|
Bytovia II Bytów - jeeeah :P
|
Bytovia!!!!!!!!!!!! Hura hura
|
Bytów hehe
|
Drutex-Bytovia - Wisła Kraków
|
Bytovia :P
|
Bardzo dobrze:p
|
powinno byc lanie 0-3,0-4
|
Ale jaja uhehehehehe
|
pomścimy polonie bytom;) pokażemy siłe ekstraklasy ;)
|
kiedy są wogule mecze rozgrywane?
|
to losowanie jakieś takie marne wcale nie mieszał tymi kulkami :p taka moja teoria spiskowa
|
Cytat:
P.s ale prezes podniecony Bytovi |
Oni kopacze musza sie spiac zeby czasem kompromitacji ni bylo.
|
Prawie na Judejczykow wpadlismy. Szkoda, zawsze jest fajnie tluc ich po 3:0
|
Drutex to okna a ja myślałem że jakiś złom czy fabryka drutów.
Powiem wam że gorąco było gdy została Legia i Cracovia do wylosowania. Jedno jest pewne nie możemy zlekceważyć rywala bo wiadomo jak się skończyć może:p |
Bytovia jest słaba, drużyna z mojego miasta (Chojnice) wygrała ostatnio w ramach III ligi z pierwszą drużyną Bytovii. No ale byli po meczu z Polonią Bytom więc mogli być zmęczeni. Na pewno się zmobilizują strasznie na mecz z Wisłą no ale mimo wszystko Wisła powinna spokojnie wygrać. Szkoda że mecz w tygodniu bo z chęcią bym się wybrał a tak niestety pewnie będę musiał pracować w ten dzień.
|
Bytów to FC Lechii, także Wisełka napewno będzie mogła liczyc na wsparcie kibiców Lechii :):)
|
Ja tam liczyłem po cichu na Lechie a jak została Legia,Bytowia,Craovia i Wisła liczyłem ,że zagramy z Legią
|
a Legia gra z Cracovią...
BTW w wywiadach Bytowianie pragnęli by los im zesłał Wisłę :D mają szczęście :D |
Właśnie oni wystawią wszystkich piłkarzy z 3 ligi będą zmobilizowani jak by grali z Barceloną i mecz będzie na jakimś pewnie prymitywnym boisku dlatego nie można ich lekceważyć.Jednak jak mielibyśmy się ich z drugiej strony bać to też jest wstyd.Ja sobie innego wyniku nie wyobrażam jak pogrom!!!Może wreszcie Kirm cos strzeli...Jakby nie było gramy z A-Klasą:)
|
Przestańcie jeden z drugim pierd...ić że powieziemy ich 5 bramkami :-/
Niejeden już dmuchał balon a potem mu guma z pękniętego w mordę strzeliła ... Przejść dalej oczywiście należy co nie zmienia faktu że podejść należy poważnie |
a dla ciekawskich wszystkie pary PP
Piast Gliwice – Pogoń Szczecin/Polonia Warszawa Arka Gdynia – Jagiellonia Białystok Start Otwock – Ruch Chorzów Zagłębie Sosnowiec - Stal Stalowa Wola Korona Kielce – Dolcan Ząbki Lechia Gdańsk – Odra Wodzisław Śląski Bytovia II Bytów – Wisła Kraków Legia Warszawa- Cracovia Kraków |
Ciekawie było na końcu jak została do wyloswoania Wisła, Legia, Cracovia i Bytovia :)
|
Cytat:
I wilk syty i owca cała. Wszyscy zadowoleni. Przecież goście z Bytovii w ciemię bici nie są i wiedzą, że ogranie Polonii Bytom było raczej fartem, który juz prędko sie nie powtórzy. Więc lepiej chyba dla nich odpaść z Mistrzem Polski (przy pełnym stadionie, festynie) nawet przegrywając 0:4 niż klepać z jakaś (z całym szacunkiem) Odrą czy inną Stalą S-W i odpaść po karnych. |
Info o klubie z Bytowa:
POJEMNOŚĆ STADIONU: pojemność: 900 miejsc :) |
ale swoją drogą żałuje że nie zagramy z Lechią...
|
No to przysługuje nam na 45 miejsc czyli 5 % pojemności stadionu :D
|
Cytat:
|
Tam pewnie ludzie będą na drzewach siedzieć żeby obejrzeć ten mecz:)
|
Cytat:
Dobre losowanie:D |
Mysle ze o miejsca nie macie sie co bac, Polonia tez zlekcewazyla Bytovie, zeby z Wisłą nie bylo to samo a pozniej niezbedne komentarze. Boisko jest dobre tylko troche małe. Pozdrawiam i zapraszam!!
|
Cytat:
|
Szkoda troche że nie Sosnowiec lub Stalówka..choc piłkarsko na pewno bardzo łatwe i dobre losowanie dla grajków Naszych.
|
Ostatnie 4 drużyny jakie zostały to były Wisła, Legia, Cracovia i Bytovia także już wiedziałem, że będzie ciekawie. Po cichu liczyłem na Legie żeby ich już mieć z głowy i pewnie kroczyć po puchar :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisełka roz.......i ta bytovie w drobny pył...
ale co prawda zapowiada sie daleki wyjazd:D |
Ciekawe ile biletów nam przeznaczą :D
jest to daleki wyjazd a w piątek mecz z Koroną :/ no ale to powinien być łatwy mecz |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl