![]() |
Dania - Macedonia grają ze sobą dziś?
|
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
Nie snujcie, że ktoś zagra na remis, kiedy nic dla nikogo nie będzie pewne. Ręczna to nie sport, w którym można grać na remis, bo pada dużo więcej bramek i jest je łatwiej niż w nożnej zarówno tracić jak i zdobywać.. Dania - Macedonia start o 20.15. |
Cytat:
Na szczęście gramy na końcu i wszystko będzie jasne przed naszym meczem. |
po co tyle wyliczanek jesli Norwegia z nami wygra? :P
|
Serbowie i Duńczycy też mieli z nami wygrać:pobity: :einstein:
|
Bo nie mamy co robić, a to rozwija twórcze, logiczne myślenie ;]
A sio pesymiści! Dokładnie, wszyscy nas przekreślali, a Duńczycy i Serbowie dostali od nas ostry łomot ;] |
teraz to są Bogami, a jeszcze dwa dni temu byli zerami
|
najprościej rzecz ujmując: jestesmy przeciwko Macedonii, bo z nimi mamy gorszy bilans
scenaruszy jest wiele, istnieje mozliwosć(przy wygranej dziś Macedonii), że My Macedonia i Dania zakończymy z 6 punktami, wiec zadecydują... bramki co do teog, ze gramy na końcu: dobrze, bo sie nie umówią na remis(ew), źle, bo jak sie okaże, ze wygrana daje półfinał, to pewnie...przegramy:D |
Cytat:
|
O przepraszam! Ja nic na naszych szczypiornistów nie gadałem:D Wiadomo, byłem zły jak dostawali łomot od Niemców, ale byłem spokojny, że to była tylko chwilowa słabość.
|
chcecie Branda?
http://www.youtube.com/watch?v=CIED1M5DBbA typowa niemiecka mentalność (nie lubię szwabow...) ;-) |
Cytat:
Bynajmniej nie chodzi o to, czy ktoś kogoś tu krytykuje, tylko o to, żeby krytykować rozważnie i delikatnie? Ewentualnie ostro, ale z wyczuciem :P Premierze, bądźmy dobrej myśli, już tyle pesymizmu było przed meczami z Danią i Serbią, że teraz naprawdę trzeba wierzyć, że wszystko idzie ku dobremu :) Transmisje Macedonia-Dania: http://www.soccer-live.pl/player/btv/gob6.htm itvp.pl http://www.soccer-live.pl/soccerTV/K...er-Scanner.htm |
Będzie można gdzieś obejrzeć Danię?
|
Będzie można na www.soccer-live.pl
|
Cytat:
Masz rację, to właśnie polska mentalność. Może warto zacząć ją zwalczać? |
Tak, warto ją zwalczać, ale .......eniem na forum nic nie wniesiesz, chyba, że robisz to bo lubisz se posty ponabijać i poklepać po klawiaturze.
|
Cytat:
wynik cieszy...ale pamiętajcie że jeszcze nie wygraliśmy z Norwegią. A że to dobry zespół udowodnili dziś. |
Cytat:
Ale ok, koniec dygresji, bo to nie ten temat. A co do samego meczu. Pierwsza połowa świetna, grana na luzie. Cóż, szkoda, że nie zagraliśmy tak z Niemcami. Ale przynajmniej nasi szczypiorniści w przeciwieństwie do piłkarzy potrafią się podnieść podczas turnieju. Za to należą im się wielkie brawa, nawet jak nie uda się awansować dalej. Tiramisu- daj mi bana:D Może jestem bardziej otwarty na świat niż Ty? Chciałbym, aby Polska była na miejscu Francji. I to w każdym aspekcie- życia, sportu itp. Więc może ta ich otwartość nie jest taka zła. Pozdrawiam darotsok73 w 'stolycy' nie mam nigdzie bana. Wyobraź sobie, że nawet na forum Polonii mam możność pisania. Ale tam tego nie robie, bo nie szanuje tego klubu |
http://www.tvp.pl/sport/mistrzostwa-...mi-na-sedziego
trener Niemców z polskim komentarzem :) oj jakby mu walnął to bylaby miazga :D |
Ale potem wyglądał jakby miał się rozpłakać. Na moment zrobiło mi się żal.
|
Cieszmy się że we wtorek w ogóle jest o co grać , bo mogło to być juz stricte towarzyskie spotkanie , trzeba wierzyć że Norwegię stukniemy , za późno już na obliczanki kto kogo jak i za ile.
Co mieliśmy spieprzyć to ... wiadomo. Fanem szczypiorniaka nie jestem i sam byłem zdziwiony że pasjonuje mnie jakiś mecz Norwegia-Niemcy i to że się wściekam bo jakiś skandynaw pół minuty przed końcem gubi piłkę pod własną bramką. Chore. Co do warszawiaka , siedzi tu , zagnieździł się , bzdur nie wypisuje , z avatara mu dobrze patrzy , pewnie w stolycy wszędzie go już zbanowali ," niech sobie jest ". Może z czasem jakiegoś przerzuta z niego zrobimy i przejdzie na jasną stronę mocy... heheh. |
Cytat:
:lol: |
Cytat:
chyba siadłaś :) Proszę tu nie obrażać miss forum :):) :P |
Cytat:
Swoją drogą to mi ich tam nie jest żal...nigdy nie bedzie:Doj nadzieje odżyły...oby sie udało:D zobaczymy co Duńczycy zwojują... |
To był taki kobiecy odruch dla cierpiącego :P przecież mówię, że chwilowy :P. Kto zabrał koronę miss forum?
Ciężko będzie o remis,,, |
też słyszałem, że Dania może wygrać lub zremisować z Macedonią. Tak mówił komentator w meczu Norwegia-Niemcy. Więc trzymamy za Danię czy za obie?:D
|
Sorki za ignorancję ale powiedzcie mi proszę komu lub czemu mam kibicować w tym meczu bo nie wiem.
Zaczząłem kibicować Mołdawi, bo przegrywała a co jest najlepsze dla Nas , jedni piszą tak inni inaczej . Help. |
Cytat:
|
Najlepiej kibicowac Danii.
|
Cytat:
Macedonia lepiej zeby nie wygrala bo wtedy maja 4 punkty jak my. WYgrywaja z rozbitą Serbią - maja 6. My z Norwegią - mamy tez 6. Niemcy wygrywaja z Dania i wychodzi Macedonia z drugiej pozycji. Remis jest optymalny ale w recznej o to zawsze ciezko. |
Bramkarz duński też robi cuda w bramce ! Mocny jest, na tą chwile 27-19 dla Danii,52 min.
|
Cytat:
:-/ swoją droga nick bardzo kobiecy |
I po remisie :(.
FraMat wybaczam ;). |
Może i nienajgorzej, że Dania wygra, ale po co z taką przewagą ?
|
No cóż, Duńczycy wygrywają znacznie, ale tego się należało spodziewać.
Mamy więc opcję nr 1: Dania - Macedonia 1 i jest wówczas Dania 6, Niemcy 5, Polska 4, Norwegia 4, Serbia 3, Macedonia 2 wobec czego musimy liczyć, że nie będzie remisu w Niemcy - Dania i wygramy z Norwegią. Piter - bramki nie mają w tym wypadku znaczenia, bo jeśli Niemcy wygrają z Danią, i my wygramy to wchodzimy, bo mamy bezpośrednie zwycięstwo z Danią. Tak więc bez obaw :) Macedonio: oddaj nam te punkty, no oddaj je! :lol: :P |
te mistrzostwa to jakiś wałek.... :foch:
przeciez poza pierwszym meczem z Danią w obecnej grupie, dostajemy przeciwnika zmęczonego przez Niemców: Serbię a teraz Norwegię. Myslicie, ze nie Niemcy nie zaprotestują? :> |
Cytat:
|
To ich wina, że z nami wygrali, tak to oni by dostawali podmęczonych przez nas :lol:
Skończcie z dziwnymi dywagacjami ;] Teraz Niemcy dostają "lajtowego" przeciwnika, myślę, że dadzą se radę.. :P Adios Makedonija! |
jest jeszcze jeden wariant Polska remisuje z Norwegią Dania wygrywa z Niemcami a Serbia z Macedonią i wszystkie drużyny mają poo 5 pkt a w meczach między sobą po 3 pkt i wtedy decydują bramki
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl