![]() |
Znacie jakiś plac manewrowy w miarę blisko centrum, gdzie można... wypożyczyć samochód na ćwiczenia ?
|
hmm, nie wiem, czy jest coś takiego.
Natomiast większość się pierw uczy na byłym lotnisku na czyżynach. Ale miałem dziś farta: byłem w MORDzie, myśląc, że drugi termin będzie tak listopad-grudzień, a tu babeczka mi mówi... ten piątek :D fajnie, równo tydzień po pierwszym terminie. Obym tym razem był skupiony cały czas. |
Cytat:
Elendil to miales farta zajebistego a ja mam gnic 1.5 miecha ****a do 12 listopada |
Cytat:
jeszcze raz i egzamin oblany :-) Cytat:
Cytat:
P.S. Mnie nie dlugo czeka egzamin kat C |
Miałem egzamin wczoraj..Na egzaminie praktycznym niedosc ze wsiadł egzaminator to również kobieta która z tego co on powiedział "jest od tego by sprawdzac to jak ja pracuje" no to juz wiedzialem ze niezdam;/ kolo bardzo lajtowy nawet pokazywal mi na "łuku" wktórym momencie mam sie zatrzymać bo ciemno było no ale gdy wsiadła do auta egzaminatorka kolesia który mnie egzaminował to już wogule styl jego gadki domnie nagle sie zmienił i gdy wyjechalismy skret w prawo z koszykarskiej w strony M1 kolo kazal mi skrecic w prawo i musialem sie na prawy pas dostac i auto ktore było na tym prawym pasie okolo 20-30 metrów zamna przychamowało bo jechalo okolo 100 km/h (na drodze na której maxymalna predkosc wynosi 70km/h)zaczelo zwalniac kolo nic a ta kobieta mówi do egzaminatora "Czy wedlug pana zdaniem osoba która prowadzi autem niezajechała drogi tamtemu autu?" a kolo wała nagle wkręca" tak tak właśnie to miałem mówić" i oczywiscie egzamin z wynikiem Negatywnym ;/ gorszego pecha niemogłem mieć a kolo taki lajtowy byl tylko ta zasrana kobieta była typowa "służbistka" ehh
No ale coż zrobić bylem dziś rano na koszykarskiej zapisać sie na drugi termin i babka domnie (co mnie bardzo ździwiło) mówi mi albo ten piątek albo dopiero 27 listopada oczywiscie wziolem ten piątek w sumie o fartło mi sie :) Powodzenia dla Wszystkich Zdających obyście nie trafili tak jak ja ;/ |
Cytat:
|
dzieki za odpoiwedz. tez juz dzwonilem. Niestety dwa tygodnie na bide trzeba czekac... Ale coz czekalem tyle lat poszekam i 2 tygodnie. Powodzenia dla zdajacych
|
Cytat:
|
hej! wie ktoś moze czy jest możliwosc zmiany terminu egz praktycznego na pozniejszy termin? pozdro
|
oczywiście, że tak.Ci co czekają na pewno się ucieszą :)
|
a ja slyszalem ze jest opcja majac juz wyznaczony termin przyspieszyc termin tylko jak to zrobic dzwonic tam czy jak ??
|
musisz przyjsc w srode ok 7 rano.. nie wiem czemu tak malo osob o tym wie, robia wtedy dodatkowe terminy i jezeli jestes jednym z pierwszych (najlepiej juz 6.45 byc w kolejce) to dostaniesz nawet termin na sobote..
|
Czy to prawda, że od nowego roku zmieniają się przepisy? To znaczy ilość pytań, granica błędów i sam wygląd egzaminu w samochodzie?
|
Też tak słyszałem. Ma być większa pula, na dodatek niedostępna.
3majcie kciuki. O 16.30 na Koszykarskiej :/ |
ZDAŁEM :) za drugim podejściem. Ale egzaminator to był straszny sukinkot, nie życze nikomu, aby miał z nim jazdy. Nie będę się rozpisywał o nim bo nie wart tego. W każdym razie nie popełniłem powaznych błedów i zdane :)
amauri,trzymam kciuki. A teraz powiedzcie mi, co ja mam teraz zrobić? :P Znaczy iść zapłacić za to prawko? i gdzie dokładnie? Tego capa wolałem nie pytać... |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam i gratuluje. |
dzięki Elendil za trzymane kciuki, pomogły, zdane za pierwszym razem :D
|
chciałem zapytać czy ktoś z Was lub z Waszych znajomych uczył się w Albar na Karmelickiej? Jakieś opinie o tej szkole itp? :)
|
rozruszam temat ponownie :D
czy na pasie na ktorym jest znak POZIOMY pokazujacy skret w prawo lub w lewo mozna zawrocic ?? bo jak wiadomo jezeli sygnalizacja swietlna wyznacza kierunek jazdy to nie wolno zawracac wec jak sie do tego maja oznaczenia poziome ?? |
Jeśli chodzi o zawracanie to nie w prawo!!!można zawracać przy skręcie w lewo na zielonej strzałcetzw,warunek.Znaki poziome nakazują kierunki jazdy więc jesli nie ma znaku zawracania więc niewolno zawracać.
|
Ja mam małe pytanko. Na razie nadal jest 487 pytań w puli - wiem ze od nowego roku niby sie cos ma zmienic, ale teraz dalej jest 487?
|
caban dzieki
ByQ tak dalej jest po staremu ja mam jeszcze 4 miechy teorie wazna trzeba zdac teraz !! |
Tak, dalej jest 487 pytań w puli ;] Od stycznia, jeżeli wejdzie ustawa, to ma być 1000 i to nie znanych nikomu poza egzaminatorami :P
Co do tego powyżej, nie wolno zawracać :) |
Podziekował ;] a tak na oko jak teraz się idziesz zapisać to na kiedy sie termin dostaje? O teorie mi chodzi na poczatek ;]
|
nie znanych nikomu dobrze dobrze czyli co kodeksik do czytania zostaje a z nauka pytan pyta ??
|
Uczył się ktoś w krakowskim LOKu? Jak wygląda tam egzamin WEWNĘTRZNY? Rygorystyczny, czy raczej na luzie do tego podchodzą?
|
jeszcze sie nie spotkalem, zeby jakakolwiek szkola jazdy rygorystycznie, podchodzila do tej sprawy. Takze spokojna Twoja rozczochrana :D
p.s prawko odebrane po 12 dniach od zdawki. Do zobaczenia na drodze :D |
Nie wnikając w szczegóły, ile jest tych pytań, jak jest pula?100, 200,1000,1000000?
|
Mam takie pytanie czy macie takie wrazenie ze na tych nowych renówkach ciezko chodzi skrzynia biegów ? Albo ten samochod juz jest wyjechany albo tak jest fabrycznie ? Bo na tych nowych grande punciakach tak nie ma wszystko gladko wchodzi ;)
|
Jakoś w tym tygodniu ide zapisać sie na prawo jazdy, mógłby ktoś polecic jakąs szkołe?
Zastanawiałem sie nad http://prawojazdy.topkrak.pl/index.php?id=31 tą, Uczył sie ktoś tu kiedyś? |
Cytat:
|
też polecam "Pirata" :D tylko uważać na pana Jacka ;)
|
WislakWiDoK moze troche daleko bys mial ale z calego serca polecam Nauke Jazdy na albertynskim siedziba w SP nr 100 pooporstu tam bylo mi zajebiscie !! :D
|
Ale pod żadnym pozorem nie idz do LOK-u mimo że masz chyba blisko.
|
Cytat:
znam kilka osob ktore tam chodizly i wszyscy sobie chwalą i na dodatek zdawali max za 2 razem, |
Ja polecam 'Komandos' przy stadionie Wawelu,po prostu miazga,zwłaszcza instruktor Marcin.Z tym,że nie wiem jak z teorią,bo ja miałem u siebie w szkole w hucie a to trochę daleko od Ciebie.
|
Cytat:
Też zdałem za 2 razem ale tylko dzięki jazdom dodatkowym przed 2 egzaminem... |
LOK jest ok.. tylko strasznie duzo ludzi tam jest i cieżko z terminami na jazdy. Poza tym polecam. :)
|
Ja przed egzaminami jezdzilem w LUZie i niezle bylo ;) nie polecam za to PĘTLI w Borku Fałęckim to jest jedna wielka patologia.... ;-)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl