Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

Pan Jotka 09.02.2011 21:43

Znowu jęki, że dużo. No cóż..Zostaje C+ albo zczuba.pl :) Generalnie to muszę się zastanowić czy będę na wszystkich meczach (niezależne ode mnie) czy kupować na poszczególne mecze. Hmmm

fialo 09.02.2011 21:45

dynek.pl - w porównaniu z Legią, Lechem cena karnetu na E jest naprawdę do udźwignięcia. Poza tym Semi ma rację - mecze na R22 warte są każdych pieniędzy i przejechanych kilometrów. Te emocje, ta korba - tego nie ma nigdzie indziej;) Nie ma takiej opcji ;)

Także dynek.pl kupuj karnet ;) Wszak gdzie jest lepiej niż na R22 ;) ?

regan 09.02.2011 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1049138)
Moze na G sa tanie ale nie wszyscy beda siedziec na G. Moim zdaniem sa ceny za wysokie - nigdy jeszcze nie placilem 255 zl za karnet, a karnet mam juz od kilku sezonow no i wlasnie tu jest drugie ale: gdzie jest znizka dla ludzi wznawiajacych ?? Widac klub wykorzystal zmiane kart kibica do nabicia sobie dodatkowej kasy. Mnie to osobiscie zniechęca do zakupu karnetu i sie powaznie zastanawiam.

Za tanie! Dlatego może być problem, bo teraz picnic fans zwalą się na młyn i będzie totalna lipa...

<wislak88> 09.02.2011 21:54

Jak wam za drogo to możecie kupić sobie karnet po drugiej stronie błoń oni mają najdroższy za tyle ile u nas najdroższy. Myślę że ceny u nas są dobre jak otworzą cały stadion to powinny spaść bo ktoś go musi zapełnić.

didzej132 09.02.2011 22:17

Jedni mówią że cena za duża jedni że ok , ja jestem w tej drugiej grupie , nie wiem ludzie za 145 zł na młyn dla młodzieży i studentów to dobra cena biorąc pod uwagę że trzeba cały czas odkładać z kieszonkowego , a nawet jak ktoś nie chce śpiewać to 200zł na narożnik to też ok cena , no a o normalnych karnetach nawet nie wspomnie bo jak ktoś pracuje i nie potrafi odłożyć przez przerwę kilka dyszek miesiącznie no to nie wiem ;p . Bo lepiej kupować codziennie fajki za 10 zł i potem narzekać że sie kasy nie ma , jak bym miał tak robić to bym siedział cicho a nie oburzał że 200 zł za karnet to jest za dużo .
PS : A teksty w stylu "to proponuje drugą stronę błoń" są dla mnie głupie

wiślak 86 09.02.2011 22:21

Kto chwali że ceny są super niskie niech mi zasponsoruje karnet!! zarząd chyba spadł na głowę z okrąglaka!! jak można na łuk dać ceny normalnych karnetów po 200zeta. I gdzie zniżki dla przedłużających? No nie ma bo dla klubu po raz kolejny liczy się kasa! Legia z tego co widzę ma takie same ceny jak my tylko że w warszawie są najwyższe w Polsce wypłaty! podobnie w Poznaniu!

A jak ktoś chwali Legie niech zobaczy statystyki widzów na meczach. Mieli cały czas komplet?

I nie dziwcie się że na młynie będą przypadkowe osoby bo geniusz który wymyślił podział cen nie wpadł na pomysł aby chociaż zbliżyć ceny sektora za bramką do łuków! Wtedy problem by się rozwiązał.
Nagle wyrosło nam pokolenie dla którego 200 zł. to pryszcz! oby tak dalej.
A jak ktoś się nie uczy po technikum to co? ma wybulić 190zeta?

Karnety podane na stronie Legii są na CAŁY SEZON a jak nie umiesz czytać jeden z drugim ze zrozumieniem to mi przykro.

Regan pięknie szkoda że po 200 nie dojebali prawda?

I nie wiem jak wam matematycy wyszło z dzielenia 145 na 8 16zł. bo mi cały czas wychodzi 18 z groszami!!

Kiedy klub dostosuje ceny do kieszeni kibiców? Nie mogli dać na młyn po 110? Mogli tylko wtedy by za dużo ludzi na mecz przychodziło.

Ciekaw jestem co powiecie gdy na trybunach będzie 15tys ludzi?

Wislak88 takie teksty to do kolegów puszczaj o wypraszaniu na drugą stronę błoń!! I od kiedy to przywiązanie do klubu mierzy się ilością pieniędzy? A takie podziały właśnie powstają! Na tych którzy od rodziców wysępią i na resztę która ma rodziny na otrzymaniu, szkołę do opłacenia, zapłacenie za dojazdy i Bóg wie co jeszcze! Jak ceny takie mają być bo otworzyli nowy stadion to ja już wolę na betonowych schodach stać na starej IX!! Kibice powinni stać razem w jednym szeregu a nie rodzić podziałów na kasiastych i resztę!!

Karherop 09.02.2011 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1049173)

tak , 10 znaków

Wydajesz kase na Wisłe , a traktujesz to tak jakbys wyrzucał w błoto

Zubert_Wisla 09.02.2011 22:30

Cytat:

To niech idzie do roboty, bo co może innego robić ? Ceny są ok, chociaż brakuje jakiejś promocji dla stałych karnetowiczów o czym już psiano...Nie narzekajmy na ceny tylko na meczach pokażmy ze serce stadionu to sektor G a piknikowa części trybun samej się wbije do głów gdzie ich miejsce.

regan 09.02.2011 22:30

Cytat:

Kto chwali że ceny są super niskie niech mi zasponsoruje karnet!! zarząd chyba spadł na głowę z okrąglaka!! jak można na łuk dać ceny normalnych karnetów po 200zeta. I gdzie zniżki dla przedłużających? No nie ma bo dla klubu po raz kolejny liczy się kasa! Legia z tego co widzę ma takie same ceny jak my tylko że w warszawie są najwyższe w Polsce wypłaty! podobnie w Poznaniu!

A jak ktoś chwali Legie niech zobaczy statystyki widzów na meczach. Mieli cały czas komplet?

I nie dziwcie się że na młynie będą przypadkowe osoby bo geniusz który wymyślił podział cen nie wpadł na pomysł aby chociaż zbliżyć ceny sektora za bramką do łuków! Wtedy problem by się rozwiązał.

Na Legii są prawie dwa razy wyższe ceny... zobacz sobie jaką mieli średnia frekwencje: ok. 18 tys a w Poznaniu podobnie
Jeśli Cie nie stać to po co płaczesz na forum? Mnie też nie stać na wiele rzeczy, ale nie płacze na każdym forum z tego powodu.

Luu... 09.02.2011 22:35

Cytat:

I nie wiem jak wam matematycy wyszło z dzielenia 145 na 8 16zł. bo mi cały czas wychodzi 18 z groszami!!

jeszcze PP z Podbeskidziem

zgadzam się że zbyt duża różnica miedzy cenną na młyn,a łukami

zim zum 09.02.2011 22:36

Ja nie rozumiem czemu nagle studenci czy uczniowie mają mieć większe ulgi niż osoby, które kupują karnety od lat.

Proud 09.02.2011 22:36

Cytat:

Klub to nie fundacja charytatywna. Jego działalność na charakter zarobkowy.

Wiślak 86, zwracam honor. Nie zauważyłem. Przepraszam.
Choć i tak są wyższe niż u nas. Tylko łuki wypadają korzystniej. Ale nie jest to rzeczywiście diametralna różnica.

didzej132 09.02.2011 22:37

A jak ktoś się nie uczy po technikum to co? ma wybulić 190zeta?[/QUOTE]

Tu się zgodze że przez takie ceny na narożnik będzie sporo kiknikowców na G :evil:
"Nagle wyrosło nam pokolenie dla którego 200 zł. to pryszcz!" nie w tym rzecz , nie chodzi o to że 200zł to jest nic (przynajmniej dla mnie ) ale o to że kase można odkładać przez całą przerwę , i że 200zł to nie jest bardzo wygórowana cena , bo to tym że karnety będą w cenie 150-200zł można sie było domyśleć

wiślak 86 09.02.2011 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1049177)
Na Legii są prawie dwa razy wyższe ceny... zobacz sobie jaką mieli średnia frekwencje: ok. 18 tys a w Poznaniu podobnie
Jeśli Cie nie stać to po co płaczesz na forum? Mnie też nie stać na wiele rzeczy, ale nie płacze na każdym forum z tego powodu.

na część odpowiedziałem wyżej w poście przy edycji. Mieli średnią 18 tys a stadion na 24tys no pieknie!!

Nie stać mnie jak wielu innych! I co mam przyklasnąć zarządowi? Chcą mieć na stadionie same krawaty? I o jakim placzu mówisz na każdym forum? mam czas aby pisać tylko na tym jednym.

A do odpowiedzi wcześniejszej o wyrzucenie pieniędzy w błoto: chciałbym Cię uświadomić że zarząd to nie Wisła bo Wisła to coś więcej niż kolesie za biurkiem i wypełniacze koszulek biegający po boisku.

i dlaczego mamy ich porównywać do nas? Może porównajmy ceny do sąsiadki?

didzej132 09.02.2011 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1049183)
Ja nie rozumiem czemu nagle studenci czy uczniowie mają mieć większe ulgi niż osoby, które kupują karnety od lat.

Sam jestem uczniem i ciężko by mi było 250 zł odłożyć , ale żeczywiście zniżka dla przedłużających karnet np 3 raz z kolei też powinna jakaś być , ale naszym gdybanie na forum cen nie zmienimy

fialo 09.02.2011 22:42

Wiślak86 troszkę przystopuj. Dzieli się przez 9, nie przez 8, bo cena zawiera też mecz z Podbeskidziem. Poza tym te karnety na Legię są na rundę, nie na sezon, także tu też mijasz się z prawdą. Wiele wiecej niż 15k narazie nie będzie, z wiadomych przyczyn - na razie dostępne będą tylko dwie trybuny.

Ceny są naprawdę ok. Nie rozumiem - kochasz Wisłę? Wierzę, że tak. To zrozum, że klub się jakoś musi utrzymać, utrzymać pracowników, zawodników, infrastrukturę, zapłacić czynsz za stadion i jeszcze ogrom innych spraw. Nie uważam kwoty 200PLN za wygórowaną. Zarobić/odłożyć to można w kilka dni. Jestem pewien, że jeżeli będą chęci z Twojej strony taką kasę skombinujesz, bo to nie są kokosy. Nie kupisz kilku paczek fajek, wypijesz trochę mnie browaru i się znajdzie.

Ja osobiście oddałbym wszystkie pieniądze za mecz na R22:)

Paty3ak 09.02.2011 22:42

Ludzie nie jest źle! Są droższe ceny... Nie zapominajmy też o tym, że "Dodatkowo posiadacze karnetów bez dodatkowych opłat będą mogli zobaczyć ćwierćfinałowy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem Bielsko-Biała." To też jesteśmy z kasą do przodu. A jak nie jesteś w stanie wyłożyć 200 zł na karnet to idź do roboty i oszczędzaj na papierosach. Jest gdzie robić, wystarczy tylko popytać... W dodatku to nie są pieniądze wydane na pierdoły tylko na nasz Najwspanialszy Klub!!!

SV_ 09.02.2011 22:44

Ktoś kto jest w Cosinusie/Żaku i ma +18 ma ulgę czy nie? Większość uznaje to jako szkołe wyższą jeśli chodzi o zniżki

Fifiorek 09.02.2011 22:44

Jak czytam co po nie których to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :)
Ludzie, przymusu kupowanie karnetów nie ma. Ceny w porównaniu do reszty ligi są bardzo dobre, a nie zapominajcie, że mimo wszystko jesteśmy na tym drugim miejscu w tabeli. Jak ktoś uważa, że za drogie to proponuję tą rundę przecierpieć, następny sezon będzie już na całym stadionie, więc myślę, że jeszcze o jakieś 10-15% będzie taniej.

jaro1985r 09.02.2011 22:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1049187)
na część odpowiedziałem wyżej w poście przy edycji. Mieli średnią 18 tys a stadion na 24tys no pieknie!!

Nie stać mnie jak wielu innych! I co mam przyklasnąć zarządowi? Chcą mieć na stadionie same krawaty? I o jakim placzu mówisz na każdym forum? mam czas aby pisać tylko na tym jednym.

A do odpowiedzi wcześniejszej o wyrzucenie pieniędzy w błoto: chciałbym Cię uświadomić że zarząd to nie Wisła bo Wisła to coś więcej niż kolesie za biurkiem i wypełniacze koszulek biegający po boisku.

Proud ceny na Legii są na CAŁY SEZON 14 meczy!!

To napisz mi ile ma kosztowac bilet? na druzyny z 2 ligii kosztuja minimumn 12 zł u nas średnia 21 zł na mecz.

michal1994 09.02.2011 22:51

mam pytanie czy abonament na dwa ostatnie mecze w rundzie jesiennej też się liczą do pierwszeństwa przy zakupie karnetu na wiosnę?

luke1906 09.02.2011 22:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1049183)

Też tego nie kumam. O ile same ceny uważam za OK, to poczułęm się jako wieloletni karnetowiec zrobiony w ciula.
Wychodzi na to, że gdy jakiś studencik zapragnie sobie przyjść raz na ruski rok na meczyk to wejdzie taniej niż ludzie chodzący na Wisłę od lat. Brawo ....a.

wiślak 86 09.02.2011 22:56

Moim zdaniem zmienią jeszcze te zniżki bo ludzkie pojęcie przechodzi że ludzie kupują od lat karnet i mają wielki .... teraz z tego bo nie ma zniżek! Wszystko będzie zależeć od tego kto będzie Ci sprzedawał karnet. bo chyba nikt w to nie wierzy zę na bramie będą wymagać legitymacji...

Jaro skoro chcesz to proszę bardzo ale najpierw przytoczę ceny sąsiadki ( skoro patrzymy przez pryzmat przedsiębiorstwa jako klubu):
# Sektor VIP: 346,50 zł
# Sektor A: 85,50 zł
# Sektor B: 85,50 zł
# Sektor C: 117 zł
# Sektor D: 58,50 zł
# Sektor E: 117 zł
# Sektor F: 144 zł
# Sektor G: 117 zł
# Sektor H: 144 zł
# Sektor I: 67,50 zł

A teraz ceny na nasz stadion: łuki: 140/190
młyn 110/150
prosta 200/300 w zależności od miejsca

A dlaczego porównałem do sąsiadki? Bo po pierwsze mają już oddany cały stadion, celują w taki sam target czyli głównie mieszkańców małopolski, są w tej samej lidze. A dlaczego w takim razie u nas zaproponowałem wyższe? Bo: jesteśmy w lidze wyżej, Wisła jest bardziej medialna itp.

PS. Dla osób które przyczepią się do jakichkolwiek animozji między nami a pasiastymi porównałem te 2 sytuacje jako NEUTRALNE przedsiębiorstwa! skoro tak chcieliście.

MatMario 09.02.2011 22:59

Brak zniżki dla przedłużających to jest mocno niepoważna sprawa. Szkoda że coś co było standardem od pierwszych karnetów teraz nagle znikło.

Fajna zmiana że jest zniżka dla kobiet. Dzieci tylko do 6 roku przy dotychczasowych chyba 13 to również minus. Na dzień dzisiejszy nie wiem co robić. Na E 25 siedzieć znów wśród panów siadaj nie zasłaniaj, już ochoty nie mam. Na G spadną wszyscy którym będzie "żal" wydać więcej. Może narożnik...

jaro1985r 09.02.2011 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1049207)
Moim zdaniem zmienią jeszcze te zniżki bo ludzkie pojęcie przechodzi że ludzie kupują od lat karnet i mają wielki .... teraz z tego bo nie ma zniżek! Wszystko będzie zależeć od tego kto będzie Ci sprzedawał karnet. bo chyba nikt w to nie wierzy zę na bramie będą wymagać legitymacji...

Możesz się zdziwic . Na żydach przykładasz kartę i wyskakuje zdjęcie do którego Cie porównują. Nigdy nie wiadomo czy nie zrobia akcji,że musisz pokazać dokument i wtedy lipa

matekk1989 09.02.2011 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1049142)
Martinho, te karnety na Legie są na rundę,nie na cały sezon, zobacz sobie cenę pojedynczych biletów.
Wisła poszła kibicom z tymi cenami na rękę,przynajmniej wg mnie( to,że znajdą się osoby którym nie będzie pasowało było pewne w 100% )

No właśnie nie, karnety na Legię są na cały sezon, jesień+wiosna czyli 15 meczy.

A co do naszych cen to jest OK.
Ale faktycznie brakuje mi tu zniżki dla osób przedłużających. Powinna być zniżka dla osób które kupiły abonament na wszystkie mecze rundy jesiennej.
Tak, czy owak po Karnet trzeba iść:D

WISŁAZWE 09.02.2011 23:03

No niestety, można było przypuszczać, że każdemu nie dogodzi w kwestii ceny za karnet za mało na młyn, za dużo na łuk, itp.

Klub tak jak wielu mówiło to nie instytucja charytatywna, nie rozdają karnetów, biletów za darmo, jakoś muszą utrzymać stadion, zapewnić ochronę, i wiele innych rzeczy.

Nikt na oficjalniej stronie nie kazał kupować karnetu, pojawiło się info kto chętny, ma kasę pójdzie i kupi.
Nie mam kasy to nie idę i już.
Moim zdaniem ceny nie są wygórowane aż tak bardzo, szczerze to spodziewałem się nawet wyższej ceny na G, aby pozbyć się z sektora przypadkowych kibiców.

Przy zakupie karnetu oszczędzamy nawet 130 zł w rundzie, więc wydaje się że warto.

Proszę Was, dyskusja dyskusją ale jak się wyganiamy na drugą stronę Błoń to już lekka przeginka.

Greeg 09.02.2011 23:06

W mojej ocenie Klub znowu potraktował tych najwierniejszych kibiców jak dojne krowy. Oni chyba myślą, że ktoś kto wcześniej kupił karnet, żadnej gratyfikacji finansowej ani zachęty przy przedłużaniu nie potrzebuje.

Więc pytam się!! Basałaj gdzie są zniżki dla osób przedłużających karnety czarodzieju !!

Inna kwestia, jak oni przestrzegać durnego zapisu o ważnej legitymacji studenckiej. Kupię karnet teraz ze zniżką, wyrzucą mnie w kwietniu z uczelni i co wtedy??

Nie żal mi tych 200 złotych na Wisłę, ale Basałaj siadaj z nożyczkami i wycinaj kibiców z tektury czarodzieju ...

W tym klubie chyba nikt nie myśli, a prowadzenie jakiejkolwiek spójnej polityki marketingowe i lojalnościowej jawi się jak nadludzki wysiłek.

Mario Nh 09.02.2011 23:08

Też jestem ciekaw odnośnie tej szkoły. Również mam +18 lat i chodzę jeszcze do zaocznej szkoły. Według tego co jest napisane, nie przysługuje nam zniżka.
Druga sprawa jest taka, czy miejsce z poprzedniej rundy będzie na mnie czekać, to znaczy czy będę mógł kupić w ostatni dzień przedsprzedaży karnet? Będę musiał zadzwonić jutro do klubu i zapytać.

Czekam również na oficjalne stanowisko SKWK, nie chciałbym się rozczarować kupując karnet i zostać na trybunie podczas gdy młyn przeniesie się na C. Wątpliwe dla mnie, aczkolwiek wielu znajomych ma taką obawę. Lepiej wyjaśnić sytuacje.

W końcu opłaca się kupić karnet, w przypadku trybuny G zostaje min. 40 zeta w kieszeni.
Ceny rozsądne.

regan 09.02.2011 23:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1049187)

A co zrobiłeś żeby było Cię stać? Masz pretensje do całego świata, że Ciebie nie stać? Mnie też nie stać na nowy samochód, a nie płaczę na forum samochodowym, ze samochody są drogie, tylko robie wszystko, żeby było mnie stać. Nie jaram fajek nie rozpierdalam pieniędzy na dyskotekach tylko robie wszystko, zeby kase mieć.

A dlaczego mamy sie porównywać do parsiastych? Potencjał kibicowski mamy podobny? My chyba chcemy równać do najlepszych a nie do leszczy...

Rozumiem, że nie zawsze sie miodem przelewa, ale bez jaj. Znam różnym gości, co uważają sie za fanatyków, tylko, jak pzyjdzie wybierać, mecz czy melanż... to już Wisła nie jest taka kochana...

wiślak 86 09.02.2011 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1049217)
No niestety, można było przypuszczać, że każdemu nie dogodzi w kwestii ceny za karnet za mało na młyn, za dużo na łuk, itp.
Klub tak jak wielu mówiło to nie instytucja charytatywna, nie rozdają karnetów, biletów za darmo, jakoś muszą utrzymać stadion, zapewnić ochronę, i wiele innych rzeczy.
Nikt wam na oficjalniej stronie nie kazał kupować karnetu, pojawiło się info kto chętny, ma kasę pójdzie i kupi.
Nie mam kasy to nie idę i już.
Moim zdaniem ceny nie są wygórowane aż tak bardzo, szczerze to spodziewałem się nawet wyższej ceny na G, aby pozbyć się z sektora przypadkowych kibiców.

Przy zakupie karnetu oszczędzamy nawet 130 zł w rundzie, więc wydaje się że warto.

Proszę Was, dyskusja dyskusją ale jak się wyganiamy na drugą stronę Błoń to już lekka przeginka.

Nie ma kasy nie idę:) ładnie napisane tylko patrząc i idąc Twoim tokiem rozumowania to najlepiej żebyśmy spadli bo ceny polecą w dół. Wisła powinna być dla wszystkich bez względu na grubość portfela.

Nikt nam nie kazał kupować? oczywiście tylko prezesi odejdą zarząd się zmieni nawet Cupiał kiedyś odejdzie (tak Cupiała jeszcze nie tak dawno w Wiśle nie było) i zostaną KIBICE!!
Bo nie patrząc to dzięki nam Wisła postrzegana jest jako naprawdę WIELKI klub a zarząd odwdzięcza się cenami z kosmosu.

Regan a od kiedy równanie do najlepszych=równanie sie z nimi cenami biletów?

Jak idę do pracy to mówię pracodawcy że w Warszawie koles na takim samym stanowisku zarabia więcej?
I wytłumacz mi czy jedno: chcesz mieć pełny stadion kibicujący? chcesz aby stadion żył 2 godziny przed i całą noc po meczu? chcesz aby tydzien przed meczem rozmawiano tylko o zbliżającym się meczu?

mulda 09.02.2011 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sami (Post 1049136)
Jak ci żal wydać 200zł na Wisłę to nie przychodź w ogóle. Ja jeżdżę po 150km na mecz pociągiem i nie żałuję ani złotówki, a kasę ciułam w przerwach między rundami i też się uczę. Choćby te karnety były i po 1000 to i tak przyjadę, kupię i zrobię wszystko żeby być na trybunach, bo to jest tak niesamowite uczucie, którego nie potrafię doświadczyć w żadnym innym miejscu.

Pieknie napisane. Mobilizujcie sie

fialo 09.02.2011 23:21

Dokładnie post Samiego to wręcz esencja Wiślackości. Wiślak86 proszę Cie jeszcze raz przystopuj chłopie. Ceny z kosmosu sa na Legii, my mamy ceny przystępne. Nie ma co się frustrować, trzeba po prostu iść i kupic karnet ;)

krkgiba 09.02.2011 23:22

załamka, wylewajcie dalej żale i róbcie z siebie pośmiewisko, jak czyta to ktoś z weszło - proszę wrzućcie coś o naszych kibicach, bo żygać się chce jak się czyta te płacze. Niech Polska się pośmieje.

ktoś się żali - "a co jeśli jestem po technikum blablabla?" co? do roboty się weź i zarób sobie jeśli Cię nie stać, albo idź na studia i ucz się - dostaniesz zniżkę.

ktoś mówi - "a co jak mnie wyrzucą ze studiów w kwietniu?" pomyśl i wymyśl, że pod koniec lutego dostaniesz naklejeczkę do legitymacji i będziesz ją miał do końca września aktualną - więc mogą Cie wyrzucić w kwietniu - Twoja strata, inną sprawą jest - w jaki sposób mieliby Cię wyrzucić z uczelni w kwietniu? Musiałbyś się bardzo postarać - zastanów się więc czy Ci się to opłaca.

Kogo stać - kupować karnety, kogo nie stać - do roboty i zbierać kasę na bilety.

I skończcie biadolić już, ciągłe k...a narzekania, zamiast się cieszyć, że już niedługo liga powraca i zobaczymy się na R22.

regan 09.02.2011 23:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1049224)
Nie ma kasy nie idę:) ładnie napisane tylko patrząc i idąc Twoim tokiem rozumowania to najlepiej żebyśmy spadli bo ceny polecą w dół. Wisła powinna być dla wszystkich bez względu na grubość portfela.

Nikt nam nie kazał kupować? oczywiście tylko prezesi odejdą zarząd się zmieni nawet Cupiał kiedyś odejdzie (tak Cupiała jeszcze nie tak dawno w Wiśle nie było) i zostaną KIBICE!!
Bo nie patrząc to dzięki nam Wisła postrzegana jest jako naprawdę WIELKI klub a zarząd odwdzięcza się cenami z kosmosu.

Jak idę do pracy to mówię pracodawcy że w Warszawie koles na takim samym stanowisku zarabia więcej?
I wytłumacz mi czy jedno: chcesz mieć pełny stadion kibicujący? chcesz aby stadion żył 2 godziny przed i całą noc po meczu? chcesz aby tydzien przed meczem rozmawiano tylko o zbliżającym się meczu?

Ja rozumiem o co biega... Tylko raz na pół roku 190 zł czy 21 zł na mecz nie jest kwotą astronomiczną jak na polskie realia a dla ludzi uczących sie to jest 145 i 16/mecz! To nie są nawet dwie paczki fajek! i zgrzewka żywca! Jak ktoś sobie tego dla Wisły nie potrafi odmówić, to nie ja juz chyba wole krawaciarzy... przynajmniej forse zostawią...

WISŁAZWE 09.02.2011 23:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1049224)

Zgadza się Wisła dla każdego bez względu na grubość portfela, ale uważam, że aktualne ceny nie są aż tak bardzo wygórowane i niemożliwe do zapłacenia.

Nie od dziś było wiadomo, że na rundę wiosenną będą karnety, przez 2 miesiące można było odłożyć trochę pieniędzy na ten karnet.

Przelicz i zobacz czy nie opłaca się kupić karnetu, jeżeli dla Ciebie przykładowo 200 zł jest kwotą dużą, jak nie bardzo dużą ( nie wnikam ile zarabiasz i co robisz z kasą bo nie o to mi chodzi, żeby nie było) to proszę powiedz jakie wg. Ciebie REALNE ceny karnetów byś zaproponował... ??

Mario Nh 09.02.2011 23:30

Jeszcze jedno. Apeluje do wszystkich KIBICÓW BIAŁEJ GWIAZDY KTÓRYM ZALEŻY NA DOPINGU aby uprzedzili wszystkich innych ( jak zwał tak zwał ) i wykupili miejsca na G.

Wiem, że w poprzedniej rundzie było mnóstwo osób które z różnych przyczyn wylądowały na innych sektorach, niż ten dla najzagorzalszych. Wszystko w w naszych rękach, to jest jedyny sposób. Aby potem obyło się bez lamentów na forum...

Dejw25 09.02.2011 23:35

Ceny ogólnie ok.200 zł za karnet na osiem meczy i jeszcze na podbeskidzie;)spoko;)

LuKaS TSW 09.02.2011 23:40

Cena nie najgorsza,teraz pytałem znajomego z Kluczborka, i on mówi że u nich są po 120 zł i 160 zł,różnica w stadionie jak i lidze chyba wiadoma.

wiślak 86 09.02.2011 23:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1049238)
Zgadza się Wisła dla każdego bez względu na grubość portfela, ale uważam, że aktualne ceny nie są aż tak bardzo wygórowane i niemożliwe do zapłacenia.

Nie od dziś było wiadomo, że na rundę wiosenną będą karnety, przez 2 miesiące można było odłożyć trochę pieniędzy na ten karnet.

Przelicz i zobacz czy nie opłaca się kupić karnetu, jeżeli dla Ciebie przykładowo 200 zł jest kwotą dużą, jak nie bardzo dużą ( nie wnikam ile zarabiasz i co robisz z kasą bo nie o to mi chodzi, żeby nie było) to proszę powiedz jakie wg. Ciebie REALNE ceny karnetów byś zaproponował... ??

Na Twoje pytanie odpowiedziałem na górze tej strony odnośnie innego postu. Czy nie mam racji?
140zł to cena na młyn ULGOWA. 255zł na łuk chyba ceną normalną nie jest

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl