![]() |
Cytat:
|
wkleje dla potomnych bo kocur prawdziwy
user licoo w temacie mam pytanie napisał, a wlasciwie zadał szerg pytań bo już tego nie pojmuje wszystkiego:D: ,,Jak to jest z krakowskimi osiedlami? Które są za Wisła? A które za pasiakami? Czy jest jakaś jedna osoba, która, nie wiem, nadzoruje to, w razie koniecznosci daje wsparcie, wysyłając inne ekipy, itp. Wiecie o co mi chodzi. Czy to tylko banda chuliganów tak na prawdę nie mająca nic wspólnego z naszym klubem i tylko podajacymi się za kibiców. Bardzo proszę aby ktoś mi to wytłuamczył wszystko, jak to jest. Np. wiem że w Nowej Hucie przykładowo na Wzgórzach są walki, Wzgórza to Żydki, Oś Na stoku Wisła. Czy jest jedna osoba, która jakby trzyma piecze nad tym wszystkim? Ciekawi mnie także ilu Sharków jest w Wiśle, ilu właśnie takich prawdziwych fighterów i czy oni też chodza na mecze? Bo jakoś na D3 ich nie widzę. Jeśli w złym miejscu zadaję to pytanie, to proszę o przeniesienie." |
W temacie z bukmacherką.........
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak to się mówi, lepiej późno niż wcale :D |
Cytat:
Najpierw pierwszy post: 17 marca 2006 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrowienia :-) |
Cytat:
|
Takie PW dziś do mnie przyszło
Cytat:
Preferuje przez gadu-gadu :) |
Cytat:
Reksio33- info na temat oprawy tylko telefoniczne :D |
wpadka nie z forum TWSD,ale z portalu wisla.soccer.com :
"Witam, mam propozycję: Mam dwa bilety na B i jeden na E. W związku z tym chętnie zamienię dwa z B na dwa E, albo jeden z E na jeden B. tak, żeby mieć trzy bilety na ten sam sektor:P proszę o kontakt" nie rozumiem o co gościowi chodzi ? :rotfl::shock: edit. dj-ibutti źle się wyraziłem rozumiem,ale tak nie jasno napisałł,że się zakręciłem :) __________ falubazzz napisał(a):http://www.wislakrakow.com/forum/ima...s/viewpost.gif SPRZEDAM: - Legia Gdańsk - Jebać Pzpn hahaha... |
No to to przemyśl i zrozumiesz. Gośc chce 3 bilety na ten sam sektor.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Komentarz do posta kubywislaka w temacie o Tomaszu Frankowskim:) Jednym slowem: :lol: razy pincset:D |
Napisał Michu - Kozłówek rocznik 60 z wielkim bagażem życiowym, przykład dojrzałości i mądrości wrodzonej :lol:
|
Chciałbym wam zaprezetować to co wczoraj zapytałem w dziale mam pytanie. :
Dlaczego moderatorzy usuwaja moje posty?? ok moze sa glupie NIEKTORE ale dlaczego czasami uzywaja cenzury i nadmiernej sily ..___???? skoro demokracja jest?? Pozdrawiam mających poczucie humoru PS: Gdzies czytalem w tym temaci że moje posty sa zrozumiale tylko dla kumatych. I otóż to!! Skonczylem wyzsze studia magistersko literacko pisownicze. I Lubie czasem uzyc zdań wymiennikowych oraz prezkladnika zdań , jeśli chcecie moge pisać normalnie. :) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
widzisz BRTS39, ja tam lubię czytać Twoje posty:-p choć nie wszystkie rozumiem:-) np powyższy fragment jest ciekawy:D |
Szczere wyznanie albo krzyk rozpaczy:D
Cytat:
|
Z cyklu "Jest nas wielu":
Cytat:
|
Kolejny cykl "Pokaż mi z kim się zadajesz, a powiem ci kim jesteś""
Cytat:
|
Cytat:
|
Rafalek zbulwersowany niefrasobliwością Pepe:
Cytat:
Cytat:
|
Z cyklu "i weź tu zrozum kobiete", bardziej znanego jako "foch".
Cytat:
|
Cytat:
No bo to chyba nie jest normalne, żeby 33 czy 34 letni środkowy obrońca obiegł z palcem w d*** 23 letniego skrzydłowego, o którym mówi się, że jest obdarzony wielką szybkością... |
Ściana.......
|
"Komentarz" rafalka idealnie pasuje do tego tematu...
|
Rafalek wraca do roli błazna forumowego...
... no i gitara :D |
a Wy to sie ciągle śmiejecie
Myślicie że tak łatwo jest zauważyć Bosackiego kiedy sobie wkłada palec w d*** i zaczyna obiagać naszych |
Kochany święty Mikołaju...
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img8.imageshack.us/img8/2960/...8logoninja.jpg Dokładniej wytwórni Ninja Tune :lol: |
z komentarzy
Cytat:
|
kibic 26, 18.04.2009, 12:31 Powiedzmy sobie szczerze i otwarcie jak nie wygramy w Gdynii, możemy zapomnieć o mistrzostwie, ale i tak będę chodził na każdy mecz Wisełki.
jak nie było to wrzuce ;D <lol2> |
Cytat:
podest ... :shock: :lol: (cały temat jest dobry http://wislakrakow.com/forum/showthr...423#post717423) |
Ze strony głównej, wywiad z Kowalskim
Cytat:
|
Cytat:
http://i44.tinypic.com/wjzwcx.jpg ;-) |
oglądałeś :>
ale Benjamin Blimsien pisze się z wielkiej litery, a tam jest z małej...czyżby brak szacunku? :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl