![]() |
Cytat:
|
Panowie 7 godzin do studia!!! Ja sie doczekac juz nie moge...
|
http://polish.wunderground.com/globa...ons/12145.html prognoza na dziś dla Gdyni wieczór i noc -15
czy wiemy przy jakiej temp mogą odwołać mecz?? |
Cytat:
Ostateczną decyzję podejmie sędzia główny. |
UEFA zaleciła żeby przy -15 nie grać aczkolwiek to nie jest narzucony wymóg, kiedyś słyszałem że przy -18 powinno się odwołać spotkanie.
|
...Bardzo zimno było też na stadionie w Sankt Petersburgu. Temperatura spadła tam do -18 stopni, ale mecz Zenit - Anderlecht toczył się bez przeszkód. -10 stopni było w Charkowie, gdzie Metalist grał z Debreczynem...
Mam nadzieje że w sędzia nie zrobi Nam niemiłej niespodzianki |
Nie lubię oglądać meczy z pomarańczową piłką i białą murawą.
Zapowiada się na "typowy mecz walki" ;) Jestem ciekawy czy wystąpimy na środku z Wilkiem, Sivakovem i Meliksonem czy Wilkiem Gargułą i Meliksonem |
Stawiam na remis 1 : 1.
|
Bez przesady w 3city jest na razie bardzo fajna pogoda. Może i będzie te -15 ale odczuwalne późną nocą. Teraz od 2 dni świeci piękne słoneczko, szkoda jedynie, że tak krótko.
Ja obstawiam 5 brameczek ze strony Wisły w siatkę śledzi. Zasługują na to jak mało kto. |
|
Już nie moge się doczekać kiedy wyjdą na murawę a potem (mam nadzieje) zdemolują Arkę, personalnie wyglądamy nieźle więc powinno być dobrze z drugiej strony pierwszy mecz zawsze jest niespodzianką. Jeśli marzymy o mistrzostwie takie mecze trzeba bezwzględnie wygrywać!!!
|
Jak to w pierwszym meczu nowej rundy w zasadzie ciężko być pewnym czegokolwiek. Myślę, że wygramy, jestem ciekawy dyspozycji "nowych" nabytków. Myślę, że mecz powinien się odbyć, przecież w Poznaniu grano przy dużo niższych temperaturach i na kiepskiej murawie.
Generalnie to dobrze by było zacząć od zwycięstwa i chyba jak nigdy liczyć na Cracovię żeby urwała punkty Legii jeżeli ten mecz dojdzie do skutku. Mój typ: 1-0 dla Wisły ;), a bramkę strzeli Mały |
Cytat:
http://polskalokalna.pl/galerie/pomo...,1420547,1,443 |
Proponuje zamykać tematy meczowe podczas meczu, neostrada boys by sie załamali jak wczoraj (Braga - amica) :ej:
|
Wg mnie w anormalnych warunkach lepiej, żeby odwołali. Arce będzie prościej się bronić niż Wiśle atakować w takich warunkach, więc o końcowym wyniku może zadecydować przypadek.
Odczuwalna temperatura ma wynosić -19,8. |
Nie będzie meczu? http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...zony,id,t.html
|
@farben pohamuj się, co 5 postów będziesz wklejał link do informacji że mecz jest zagrożony? + nowy temat?
|
Cytat:
A co do przełożenia to dla mnie było by to niepoważne - od kilku dni w zasadzie dokładnie wiadomo było jaka ma być temperatura i jeśli przekładać to trzeba było to zrobić tak jak Jaga.Kilka dni temu |
W Gdańsku jest piękna pogoda. Świeci słońce cały dzień, temperatura -7 więc ok. Ale wieczorem może być gorzej. Aczkolwiek mam nadzieje, że mecz się odbędzie i nie będzie żadnych cyrków.
|
aktualna temperatura -6 stopni celciusza tak przynajmniej podają niektóre strony
|
Cytat:
Albo się to robi kilka dni przed albo w ogóle na to wychodzi że mecz się odbędzie , I hope so :-P |
byleby śnieg nie padał i murawa była zielona :]
|
jesli mamy wygrać i odnieśc 7 kontuzji,to wole przełożyc mecz
tez sie nie moge doczekac,ale myslmy rozsądnie. Przy -20 stopaniach to na łyzwach sie jezdzi a nie gra w piłke. |
Gdyby nasi kibice tam nie pojechali to przekładałbym bez zastanowienia.
Czas gra na naszą korzyść. Klub mógł o tym pomyśleć wcześniej i poprosić o przełożenie. |
za gazeta.pl wieczorem ma byc u nas -7 stopni, w Gdyni -10. Osobiscie moge wyrazic tylko mocna nadzieje, ze mecz sie odbedzie, a nawet jesli mialaby byc decyzja 'na styku', to jako, ze mecz juz raz BYL PRZEKLADANY, to wg mnie moga zadecydowac ze jednak beda grali.
Trzeba czekac, wierze ze mecz sie odbedzie. |
panowie nie mówcie nawet szkoda tych ludzi którzy pojechali taki kawał drogi
|
Cytat:
|
Nie wydaje mi się żeby odwołali mecz. Pamiętacie jak Pyrusy grały w Poznaniu z Juventusem? Można było lepić bałwany na boisku, po prostu farsa, a mecz został rozegrany. I to w europejskich pucharach. Więc spokojnie, zagramy dziś z Arką na pewno.
|
i co bedą grac czy nie ?
|
Cytat:
|
Dajcie spokój , nie odwołają. To nie A klasa , tu są sponsorzy , prawa transmisyjne , KIBICE..No i myślę że piłkarze chcą już grać ;) Na takim mrozie to przynajmniej piłkarzykom się będzie chciało biegać , no chyba że wolą mieć później odmrożenia ;D
|
Cytat:
|
Patrzac na sklad Arki to powinnismy ich do zera ogolić
Ale ze jest to pierwszy mecz,mroz,itd tak naprawde ciezko cos przewidziec strasznie jestem ciekawy co pokażą nowi,zwlasza Melikson i czy Genkov jest juz w pelni gotowy do gry,bo nadzieje na jego gre i co wazniejsze na jego bramki czekamy i to z napieciem . |
Ma ktoś jakiegoś dobrego linka do streamu gdzie będzie leciał wstęp do meczu od 19:20 ?
|
http://drhtv.tnb.pl/viewpage.php?page_id=1 tutaj wstep powinien byc
|
najważniejsza jet murawa stadion mają nowy więc nie powinna wyglądać jak na Amice aby odwołali mecz musiał by się wydarzyć jakiś kataklizm
wie ktoś czy sędzia przed podjęciem decyzji o odwołaniu meczu konsultuje się z drużynami ? |
Mam pytanie czym zespół udał się do Gdyni? Autokarem, pociągiem, samolotem?
Aktualizacja: dziękuje za informacje, które jakimś cudem jednak przeoczyłem :) |
Cytat:
|
"Piłkarze Wisły są już w Gdyni, gdzie jutro zainaugurują rundę wiosenną meczem z Arką. Dzięki temu, że na Pomorze udali sie samolotem, jeszcze w czwartek zdołali odbyć wieczorny trening."
Cytat z TWSD. Pozdro |
Cytat:
http://gdynia.naszemiasto.pl/pogoda/ Konsultuje się z delegatem na to spotkanie i przedstawicielami obu drużyn. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl