![]() |
Cytat:
|
http://forum.wiaralecha.pl/index.php...ic=9765&st=180
(...) Bardzo przyjemne uczucie narzekać na słaby poziom meczu/gry naszych, gdy wygrywa się z Wisłą w Krakowie... ... bo czymże jest teraz krakowska Wisła? G...em piłkarskim staczającym się powoli, acz skutecznie ku ligowej szarzyźnie ... I to my zapoczątkowaliśmy jej koniec:) To cytat z forum amici. ..Trzeba, po prostu trzeba im skopać dzisiaj dupe, bo się w główkach popier....ło. |
Cytat:
|
Na godzinę przed meczem pewnie skład jest już ustalony. Teraz już wszystko zależy od tego co pokażą piłarze, osobiście liczę najbardziej na dobrą postawę Sobolewskiego i Boguskiego bo to oni są w stanie poprowadzic całą 11 do zwycięstwa. Ważne jest też przygotowanie psychiczne, oczywiste jest to, że w przypadku naszych piłkarzy nie ma mowy o żadnym spaleniu się przed meczem, bo nie przy takiej publice i presji Wiślacy dawali radę. Mam nadzieję, że nasi zawodnicy wyjdą na pełnej... (wybaczcie, ale nie mogłem się oprzec aluzji do pewnego filmiku) i od początku podejdą pressingiem, zaopiekują się Stiliciem oraz Lewandowskim.
Trzeba pamiętac o tym, że Lech ma w nogach zdecydowanie najwięcej meczów spośród polskich klubów i to będzie miało znaczenie. |
Lech:
Krzysztof Kotorowski (27) Marcin Kikut (23) Manuel Arboleda (5) Bartosz Bosacki (19) Ivan Djurdjevic (3) Tomasz Bandrowski (6) Jakub Wilk (7) Dimitrije Injać (21) Semir Stilić (14) Sławomir Peszko (17) Robert Lewandowski (8) Wisła: Mariusz Pawełek (81) Peter Singlar (2) Marcin Baszczyński (4) Arkadiusz Głowacki (6) Junior Diaz (15) Radosław Sobolewski (7) Mauro Cantoro (20) Marek Zieńczuk (17) Patryk Małecki (19) Piotr Ćwielong (86) Rafał Boguski (9) |
Kikut gra : ))))))))
Zajebiscie wyglada nasz lawka rezerwowych. Zadnego obroncy Wisła: Ilie Cabanu, Tomas Jrsak, Konrad Gołoś, Wojciech Łobodziński, Beto, Andrzej Niedzielan. |
Bardzo dużo będzie zależało od Mauro. Musi stanąć na wysokości zadania i wraz z Radkiem powstrzymać tego Stilica.
|
jak Kiki gra to jestem spokojny:)
|
Nasz skład wygląda lepiej na dodatek mamy silniejsza ławka rezerwowych mało tego gra Kikutson:),wiec jestem dobrej myśli.
|
No... Na dobre i złe się kończy... i aMICA - WISEŁKA!! Jazda z ku****!
|
Kotorowski w bramce. Nie może być źle. Jedziemy!!!
I jakiś nowy komentator w TVP - Michał Tabacki? |
Po co oni podają Pawełkowi. Wiedzą że on jest niepewny a jeszcze mu podają. Do tego w Tvp słychać komentatorów C+ :D
|
Ci w TVP to wiedza co to spalony ? Ich linia mnie rozwalila :lol:
|
Na razie Lech gra z obroną Wisły jak z dziećmi...
|
Kiepsko to na razie wygląda :(
|
Lech lepszy początek ,ale zaczynamy coś grać powoli ! Jazda z kur****
|
Do tych powyżej malkontentów. Zamknąć jadaczkę...
Ćwielong prawie prawie... |
Podoba mi się Ćwielong jak na razie, walczy...
|
Nie wygląda to źle jak na razie, utrzymujemy pozycje...
|
no Wisła gra już o niebo lepiej ni na początku
|
Ciekawe jak radziłby sobie Beto z takim Arboledą w walce o górne piłki... póki co nie jest źle, ale brakuje dokładności i momentami koncentracji,
|
ajajajajajj było blisko, znowu Ćwielong...
|
Panowie w górnej walce na połowie Lecha nie mamy szans, przydałby się jakiś wysoki napastnik...
|
Na razie Diazz to tragedia!!! Dawać go na pomoc a Zieńczuka cofnąć!!!
|
Nie wiem czy widzicie to samo co ja ale Junior Diaz gra katastrofe, wszystkie akcje Lecha idą naszą lewą stroną...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Po 2. Chwilę temu na prawej stronie piłkę stracił Singlar i mogło być nie ciekawie |
Mówię o grze Diaza do tej pory i oceniłem realnie co się dzieje na boisko... o i znowu akcja Lecha prawą stroną... coś trzeba by było z tą nasza lewą stroną zrobić.
|
Ale Singlar miał tych błędów o wiele mniej a Diaz nie dość że niedokładny to wolny.
|
Blat
Na razie to widzę że piszesz posta pod postem, merytorycznie nic nie wnosisz. Skrytykowałeś malkontentów a sam robisz to samo, meczem się zajmij. Bez napinki. |
Mauro to jak sie zamierzy...
|
Pozatym ja nie marudzę, cały czas wierze w Wisełke..
|
Skrytykowałem malkontentów za marudzenie, skrytykowałem Diaza za na razie najsłabszą grę wśród naszych zawodników, Mam nadzieje że albo Diaz się poprawi albo Skorża coś z tym zrobi i przesunie go na pomoc bo Diaz na obronie to tykająca bomba.
Zauwazyliście jak komentator TVP podnieca się Lechem? |
Cytat:
Co do meczu to z Lewandowskiego zrobila sie gwiazdeczka... |
Boguski sam na desancie nie za wiele na razie może zrobić, próbuje pomagać mu Ćwielong, Małecki tak sobie na razie gra troche jak jeździec bez głowy, dobrze Zieniu i Sobol, Cantoro słabo, Diaz słabo, mamnadzieje że Skorża pod koniec wzmocni ofensywe (Łobo, Beto, Niedzielan?)... Jazda Wisła !!!
|
Jak narazie Diaz gra bardzo solidnie czyzbysmy ogladali inny mecz?? czy moze troche za bardzo barudzisz
|
Brawo Moderatorzy , słuszna decyzja .
Dobrze Chłopaki grają , mecz dobry , szybki , świetnie Głowa, Baszczu ,Sobol Walka, -to lubię. Pasowałoby wytrzymać do przerwy a w drugiej części będzie dobrze . Amika spóści z tonu i pykniemy im brameczkę , dobrze że sędzia kartki oszczędza. Będą ludzie z "Ćwiela" I Małeckiego. |
Cytat:
|
Jirsak za Cantoro, proszę. Mauro zamiast coś próbować, nagminnie się przewraca.
|
Cytat:
Do większości piłek nawet nie wyskakują... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl