Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

iiYama 12.11.2010 10:18

Witam

Czy można wejść na mecz podczas trwania drugiej połowy posiadając bilet?

Czy też może podczas drugiej połowy jak to bywało na starym stadionie wpuszczają za darmo?

Donson 12.11.2010 10:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iiYama (Post 1009401)
Witam

Czy można wejść na mecz podczas trwania drugiej połowy posiadając bilet?

Czy też może podczas drugiej połowy jak to bywało na starym stadionie wpuszczają za darmo?

Nie widzę przeszkód

aNouc 09.02.2011 20:24

KARNETY
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/

BILETY
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zie_wiosennej/

pirat.z.karaibow 09.02.2011 20:25

Dobra, zniżki dla studentów ale ile?

Filip92TS 09.02.2011 20:26

Jednego troszkę nie rozumiem. Jestem maturzystą, czyli jestem uczniem, który ukończył 18 lat. Ale nie jestem jeszcze studentem. Oznacza to, że zniżka mnie nie obowiązuje??

krkgiba 09.02.2011 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pirat.z.karaibow (Post 1049075)
Dobra, zniżki dla studentów ale ile?

Studentów obowiązuje cena ULGOWA, która jest podana...

aNouc 09.02.2011 20:28

Pytania zadawajcie najlepiej na oficjalnym profilu Wisły :

http://www.facebook.com/WislaKrakow

PS: I czytać całość ze zrozumieniem a nie jak zwykle tylko pierwsze dwa zdania.

pirat.z.karaibow 09.02.2011 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krkgiba (Post 1049079)
Studentów obowiązuje cena ULGOWA, która jest podana...

Dziękuję uprzejmie. Sądziłem że system zniżek będzie bardziej rozbudowany niż Normalny/Ulgowy.

murray 09.02.2011 20:29

Tak właśnie myślałem, że zrobią możliwość przeniesienia się na C w trakcie rundy.

Marcinnno 09.02.2011 20:30

Pytanie od mojego kolegi. Czy jak ktoś chodzi do szkoły policealnej Cosinus też obowiązuje go ulga ?

<wislak88> 09.02.2011 20:32

"Ile osób wspomni o tym jeszcze trybuna C szybko nie będzie gotowa wiec jeśli będzie jakiś mecz na niej to najwcześniej koło maja (2 lub 1 mecz). Wiec nie liczcie że będzie jakaś możliwość przeniesienia

jaszczur90 09.02.2011 20:34

Dla mnie ceny są dobre . Oczywiście znowu nie piszcie, że 200 zł nie da się zarobić w kilka dni , żeby sobie kupić karnet

aNouc 09.02.2011 20:34

Dla porównania ceny karnetów na .. Podbeskidzie

Cytat:

* sektor C VIP – 500 zł
* sektory B i D – 200 zł
* sektory A i E – 160 zł
* trybuna odkryta – 105 zł
* trybuna odkryta ulgowy – 55 zł
O komforcie oglądania meczów pisać chyba nie muszę, Atmosferze i poziomie sportowym również.
Porównań z cenami na Lechu , Legii i reszcie nawet nie będę robił.

Wisła znowu poszła na rękę i dała śmiesznie niskie ceny..

Mareq 09.02.2011 20:36

Z jednej strony osobiście jestem zadowolony z ceny karnetu na G , a z drugiej boje się o to żeby taka różnica cen nie przyciągnęła na trybunę kibicowską osoby zainteresowane wyłącznie z powodów niskich nakładów finansowych , a nie dopingu.

DamianX360_NH 09.02.2011 20:51

Troszkę z innej beczki:
Można płacić kartą w strefie kibica?

KoPer 09.02.2011 20:52

poki co nie można

Kibic_1906 09.02.2011 20:59

Moim zdaniem ceny są wysokie i w życiu nie zapełnimy tego stadionu.. 200 zł - powiedz mi jak można zarobić w parę dni - szczególnie gdy się uczę :] A bilety na E i karnety - kpina! Lećmy po karnety za pare stowek , a nasi kochani kopacze 0-8 przegrywaja z Norwegami w 3 meczach w stylu ponizej dna!

kisiel92 09.02.2011 21:01

Młyn przez całą rundę będzie na G, czy po otwarciu "starego D" wraca tam od razu?
Pytam, bo nie wiem czy kupywać karnet, bo w razie przenosin z G na C (stare D) karnetów raczej nie będzie dało się "przenieść"?

Moje pytanie nie za bardzo "trzyma się kupy", ale mam nadzieje że mnie zrozumiecie

fialo 09.02.2011 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic_1906 (Post 1049109)
A bilety na E i karnety - kpina! Lećmy po karnety za pare stowek , a nasi kochani kopacze 0-8 przegrywaja z Norwegami w 3 meczach w stylu ponizej dna!

Człowieku to były sparingi, niech sobie przegrywają nawet po 1000 zero, mają wygrywać w lidze.

Obiektywnie ceny sa zajebiste, ok 16zl/mecz w niektórych przypadkach, a 190 zl to była normalna cena przed rozbudowa stadionu, także biorąc pod uwagę znacznie lepszy komfort widowiska itd trzeba przyznać, że ceny karnetów są odpowiednie.

~`200 PLN to nie sa pieniadze z kosmosu, każdy kto kocha Wisłę, je jakoś wynajdzie ;)

E. kisiel - czytaj ze zrozumieniem. Młyn jest na G - kupuj karnet na G. Jeżeli oddadzą "Gwiazdę" - co jest mało prawdopodobne - jeżeli SKWK tak zdecyduje przenosimy się tam i pewnie wraz z karnetami z G, kto będzie chciał. Także kupuj na G!

Mila 09.02.2011 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filip92TS (Post 1049077)
Jednego troszkę nie rozumiem. Jestem maturzystą, czyli jestem uczniem, który ukończył 18 lat. Ale nie jestem jeszcze studentem. Oznacza to, że zniżka mnie nie obowiązuje??

Jak masz WAZNA legitymacje szkolna lub studencka to masz bilet ULGOWY :)

A co do Karnetow ceny bardzo OK mam tylko nadzieje ze pikniki z E w zwiazku z wysokimi cenami karnetow nie zakupia w pierwokupie karnetow na wolne miejsca na G :( Tutaj osobiscie bardzo licze na informowanie kupujacych o specyfikacji sektora G do tej pory pamietam jak na meczu z Legia na maxymalnie zapelnionym G podszedl do mnie gosciu i powiedzial ze mam mu zrobic miejsce bo on to miejsce ma na bilecie :D

adikos1906 09.02.2011 21:09

Cytat:

Moim zdaniem ceny są wysokie i w życiu nie zapełnimy tego stadionu.. 200 zł - powiedz mi jak można zarobić w parę dni - szczególnie gdy się uczę :] A bilety na E i karnety - kpina! Lećmy po karnety za pare stowek , a nasi kochani kopacze 0-8 przegrywaja z Norwegami w 3 meczach w stylu ponizej dna!

Człowieku, w tym momencie jesteś żałosny :shock: Zobacz na ceny karnetów i biletów na Legii lub Lechu. W porównaniu do nas to jest 'kosmos' Przegrywają w sparingach? Gówno mnie to obchodzi za przeproszeniem byle by wygrywali w lidze. Niewiem czy chciałeś się ponapinać czy jak ale okazało sie tak jak wczesniej napisałem ŻAŁOSNE.

Proud 09.02.2011 21:11

Jak ktoś pisze, że ceny za wysokie to polecam tą stronkę: http://legionisci.com/bilety_i_karty_kibica

Dla mnie ceny dobre.

johny96 09.02.2011 21:13

Wg mnie ceny są okej. Myślicie, że będą bilety na młyn w czasie wolnej sprzedaży, czy już zostaną wykupione w przed sprzedaży ?

Mila 09.02.2011 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kisiel92 (Post 1049111)
Młyn przez całą rundę będzie na G, czy po otwarciu "starego D" wraca tam od razu?
Pytam, bo nie wiem czy kupywać karnet, bo w razie przenosin z G na C (stare D) karnetów raczej nie będzie dało się "przenieść"?

Moje pytanie nie za bardzo "trzyma się kupy", ale mam nadzieje że mnie zrozumiecie

Za takie głupie pytaniia powinny byc Bany :evil:
Cytat:

W przypadku otwarcia trybuny C (trybuna z gwiazdą) w trakcie trwania rundy wiosennej, jeżeli będzie istniała taka możliwość techniczna klub zaoferuje kibicom przeniesienie miejsc karnetowych z trybuny G na C.
Doping zostaje puki co na G bo trybuna C jest zamknieta jak ja otworza a bedzie taka decyzja SKWK to mlyn zostanie przeniesiony na C podczas trwania rundy wiosennej

herkules 09.02.2011 21:19

komu przysługuje bilet ulgowy?

murray 09.02.2011 21:20

Cytat:

Zniżki, zniżki, zniżki
Od rundy wiosennej 2011 Wisła Kraków wprowadza bogatą ofertę zniżek dla kibiców.

Bilety ulgowe przysługują:

kobietom
dzieciom i młodzieży uczącej się do 18. roku życia
studentom do 26. roku życia

Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć.
bla bla bla

pzkwr 09.02.2011 21:21

Wznawiane karnety są po cenie normalnej czy ulgowej? Zawsze były tańsze, a z opisu wynika, że ulga przedłużającym nie przysługuje, o ile czegoś nie przeoczyłem. Ceny OK, ale ta zmiana mi się nie podoba. Niższe ceny dla wiernych kibiców powinny być zachowane.

piotrek1325 09.02.2011 21:21

Cena - spoko, ale nie podoba mi się to że jest zniżka dla kibiców młodych a nie ma dla przedłużających !!!
I trochę mało się sprecyzowali ...

• dzieciom i młodzieży uczącej się do 18. roku życia
  • studentom do 26. roku życia
jak dla mnie to oznacza że jak ktoś ma 19 lat a nie studiuje tylko jest w liceum lub technikum to nie należy mu się zniżka ale mam nadzieję że jest tak jak ktoś już wyżej napisał...

jaszczur90 09.02.2011 21:22

Cytat:

No bez jaj.. nie mów, że się uczysz 24 h na dobę. Przecież wystarczy pójść kilka razy na głupie ulotki i masz 200 zł w kieszeni , albo 3 dni poukładać towar w marketach.

Karherop 09.02.2011 21:27

Cytat:

kpiną jest ten post

najtańszy karnet 145 zł - daje średnią 16 zł na mecz Wisły
cena wręcz śmieszna

200 zł - średnia 22 zł na mecz .

popatrz sobie na ceny na Legii i Lechu i dopiero zacznij komentować

Wisła oczywiście to fundacja charytatywna , która ma z własnej kieszeni pokryc milionowy czynsz za stadion , wpuszczając kibiców na stadion za darmo . Jeśli masz Wisłę w sercu , to zbierasz kase na karnet pół roku ( jak juz jej nie masz skąd wziąść ) . Nikt ci nie karze wyskakiwać z 2 stówek w przeciagu paru dni , chyba że się od dzisiaj dowiedziałes że jestes kibicem Wisły i chcesz mieć karnet .

krkgiba 09.02.2011 21:28

Cytat:

dobry jesteś.

jedziesz po naszych kopaczach i poddajesz w wątpliwość sens chodzenia na mecze, a w podpisie co masz napisane czerwonym drukiem? jak Ci nie pasuje to przejdź na drugą stronę Błoń, jednego płaczka mniej.

a jak jesteś naukowiec i się tyle uczysz to zgarnij stypendium naukowe i idź po karnet.

aNouc 09.02.2011 21:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1049129)
kpiną jest ten post

najtańszy karnet 145 zł - daje średnią 16 zł na mecz Wisły
cena wręcz śmieszna

200 zł - średnia 22 zł na mecz .

popatrz sobie na ceny na Legii i Lechu i dopiero zacznij komentować

Wisła oczywiście to fundacja charytatywna , która ma z własnej kieszeni pokryc milionowy czynsz za stadion , wpuszczając kibiców na stadion za darmo . Jeśli masz Wisłę w sercu , to zbierasz kase na karnet pół roku ( jak juz jej nie masz skąd wziąść ) . Nikt ci nie karze wyskakiwać z 2 stówek w przeciagu paru dni , chyba że się od dzisiaj dowiedziałes że jestes kibicem Wisły i chcesz mieć karnet .

za 16 zł to nie wpuszczą kibica na niektóre boiska 1ligowe na kamyku obsranym wcześniej przez ptaka pod gołym niebem widząc boisko przez kraty o wysokości 2 metrów.
Taniutko i tyle.

Pytania kosmetyczne możecie zadawać tutaj http://www.facebook.com/topic.php?ui...81&topic=16288

Martinho 09.02.2011 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1049117)
Jak ktoś pisze, że ceny za wysokie to polecam tą stronkę: http://legionisci.com/bilety_i_karty_kibica

Dla mnie ceny dobre.

Te karnety są na całą rundę czy sezon? Chyba na sezon, wiec mają 210 na rundę na młyn (my 190).
Dla mnie ceny są ok, spodziewałem się nawet wyższych (duzo topowych meczy)

Sami 09.02.2011 21:33

Cytat:

Jak ci żal wydać 200zł na Wisłę to nie przychodź w ogóle. Ja jeżdżę po 150km na mecz pociągiem i nie żałuję ani złotówki, a kasę ciułam w przerwach między rundami i też się uczę. Choćby te karnety były i po 1000 to i tak przyjadę, kupię i zrobię wszystko żeby być na trybunach, bo to jest tak niesamowite uczucie, którego nie potrafię doświadczyć w żadnym innym miejscu.

Mila 09.02.2011 21:33

Niektorzy sie chyba dopiero obudzili ze snu zimowego... przepraszam nie wiedzieliscie ze po rundzie jesiennej bedzie runda wiosenna??? przeciez to ze beda karnety jest wiadome OD ZAWSZE coza problem bylo uzbierac kase??? jak ktos nie ma na "juz" to niech kupuje bilety w normalnym trybie i stoi w kolejkach marnujac czas

dynek.pl 09.02.2011 21:34

Moze na G sa tanie ale nie wszyscy beda siedziec na G. Moim zdaniem sa ceny za wysokie - nigdy jeszcze nie placilem 255 zl za karnet, a karnet mam juz od kilku sezonow no i wlasnie tu jest drugie ale: gdzie jest znizka dla ludzi wznawiajacych ?? Widac klub wykorzystal zmiane kart kibica do nabicia sobie dodatkowej kasy. Mnie to osobiscie zniechęca do zakupu karnetu i sie powaznie zastanawiam.

fialo 09.02.2011 21:34

Co do zniżek dla młodzieży - wystarczy mieć po prostu legitymację szkolną/studencką - ona uprawnia do zniżki ;)

blanco 09.02.2011 21:38

Martinho, te karnety na Legie są na rundę,nie na cały sezon, zobacz sobie cenę pojedynczych biletów.
Wisła poszła kibicom z tymi cenami na rękę,przynajmniej wg mnie( to,że znajdą się osoby którym nie będzie pasowało było pewne w 100% )

Mila 09.02.2011 21:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1049138)
Moze na G sa tanie ale nie wszyscy beda siedziec na G. Moim zdaniem sa ceny za wysokie - nigdy jeszcze nie placilem 255 zl za karnet, a karnet mam juz od kilku sezonow no i wlasnie tu jest drugie ale: gdzie jest znizka dla ludzi wznawiajacych ?? Widac klub wykorzystal zmiane kart kibica do nabicia sobie dodatkowej kasy. Mnie to osobiscie zniechęca do zakupu karnetu i sie powaznie zastanawiam.

Wejdz sobie na strone np Legi tam zobaczysz co to znaczy PLACIC ZA BILETY oni za jeden bilet placa tyle co my za 4 bilety stadion sie zmienil rozbudowal juz ci nie kapie na glowe wiec zaa to sie placi! Ceny na mecze mamy BARDZO DOBRE

herkules 09.02.2011 21:41

Ceny eleganckie

Wszyscy kupujemy bez zastanawiania !!!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl