![]() |
Cytat:
Byc moze mecz bedzie wygladac tak: Sledzie na nas rusza od pierwszych minut potem dostna zadyszki i bede sa bronic na wlasnej polowie i beda czekac na jakas kontre. Licze na skromne zwyciestwo , oczywiscie remis tez biore pod uwage. |
Pejsy sie spreza na Legie wiec jest duza szansa na odskoczenie wojskowym. Jeszcze liczyc na waleczna postawe braci z Wroclawia i moze byc pieknie.
Inna sprawa ze nowy bramkarz Arki bedzie chcial nam cos udowodnic - a Genkow ma za to duzo presji, spelnic oczekiwania Maly rozstrzygnie ten pojedynek, na niego zawsze mozna liczyc. |
Ważnym atutem dla Arki będzie to, że gra na nowym ( co prawda nie swoim) stadionie, gdzie tłum wywrze na nich ogromną presje zwycięstwa. Jest to pierwszy mecz, a pamiętacie co i u nas było na meczu z Koroną, też każdy liczył na zwycięstwo na nowo otwartym stadionie. Trzeba jednak wierzyć, że kopacze wezmą sobie to do serca, że to jest Arka, nie Barcelona i to da się spokojnie wygrać.
|
Witam
ma ktoś może wolne miejsce w samochodzie do gdyni? |
Na pewno bedzie trudno - wystarczy sobie przypomniec pierwsze spotkanie z Arką.
|
W przypadku, gdy Wisła i Legia wygrają swoje spotkania, a Jagiellonia przegra, to kto będzie liderem? Wisła?
|
Przegraliśmy z Jagą więc chyba oni pierwsi, my drudzy a Legia za nami. Nie jestem pewny ale wydaje mi się że tak.
|
Cytat:
porażka z Jagiellonią (2-1) wygrana z Legią (4-0) Jagiellonia: porażka z Legią (2-0) wygrana z Wisłą (2-1) Legia: porażka z Wisłą (4-0) wygrana z Jagiellonią (2-0) Mała tabeta: 1.Wisła: 3 pkt. bilans bramkowy 5-2 2.Jagiellonia: 3 pkt. bilans bramkowy 2-3 3.Legia: 3 pkt. bilans bramkowy 2-4 Na 90 minut napisane jest, że mecz Jagi przełożony jest na dzień kobiet. Jest szansa, że możemy objąć prowadzenie, jeśli jest taki system, jaki napisałem. |
Cytat:
Chociaz to dopiero 16 kolejka, mozemy spac nawet poza podium byleby w maju mistrz byl. |
A więc to już jutro:-D
Wszelkie dywagacje co do przebiegu meczu i wyniku to wróżenie z fusów. Nie wiemy co prezentuje sobą Arka, nie wiemy co Wisła. Na pewno Arce pomagać będą trybuny. Nie sądze jednak, żeby deprymowały one zawodników Wisły. Nauczanie polskiego naszych piłkarzy nie jest aż tak głębokie, żeby zrozumieli co tam krzyczą. A hałas i gwizdy to są wszędzie. Liczę za to bardzo na efekty pierwszego obozu. Na trudnym boisku lepsza kondycja w końcówce meczu może mieć decydujące znaczenie. Tam się nam grało zawsze trudno, więc raczej byłbym powściągliwy w huraoptymizmie. |
Cytat:
|
Nie zapominajcie że Jaga musi przegrać z Śląskiem. Powstrzymajmy się od szacowania kto na którym będzie miejscu w tabeli. Grunt to jutro wygrać, wtedy zobaczymy.
|
Wg aktualnie obowiązujących przepisów bezpośrednie mecze liczą się dopiero po zakończeniu rozgrywek, więc w przypadku równej liczby pkt liczy się najpierw stosunek bramek, następnie ilośc bramek strzelonych itd
|
Mecz jutro a wydaje mi się jakby to była wieczność. Ciśnienie ogromne i nie opadnie dopóki dopóty nie dowalimy tej Świni. Tylko zwycięstwo, każdy inny wynik zepsuje mi humor na kolejny tydzień.
|
|
Ma ktoś informacje jaką 18 meczowa wybrał nasz trener ?
|
Cytat:
|
Właśnie na OSI pokazywali trening Śledzi i murawa była zielona.
Edit: To była sztuczna nawierzchnia sorry. |
Cytat:
|
|
Cytat:
1:15 Edit: Kim jest ta pani która im to śpiewa? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cholera nie lubię pierwszego meczu i do tego na wyjeździe tak wiem, że długo się czekało i wreszcie rusza nasza liga,ale to pierwszy mecz lepiej grało by u nas.Mam nadzieję, że nie będą się nasi piłkarze męczyć pewnie pokonamy Arkę :)
|
Cytat:
|
Sędzia meczu bedzie niejaki Raczkowski??To jakis nowy arbiter ??
|
Cytat:
|
w Gdyni zawsze się ciężko grało, mimo wszystko wierzę w zwycięstwo po jednostronnym meczu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl