![]() |
No przecież w takich chwilach to się ma ochotę samemu wyskoczyć na boisko i żreć trawę. Ja nie wiem co oni chcą w ogóle jeszcze osiągnąć w tym sezonie taką grą. Możecie mnie nazwać malkontentem i płaczkiem, ale tak kurna mistrz Polski grać nie może.
|
Polonia Warszawa prowadzi z Lechem ;]
|
Cytat:
Link do Multi ligi C+ http://www.soccer-live.pl/sopcast/pl...ic%20Sport%201 |
Polonia prowadzi z Lechem - nadal mamy szanse na vicemistrzostwo...
|
dobry wynik w warszawie
WISLA ciśnieeeee |
Cytat:
|
gramy panowie gramy!! Skorża i Sobol coś krzykną w przerwie!!
|
Najlepszy na boisku Sobol i Zieńczuk
|
Jedyna nadzieja w Skorży, że im mordy przetrzepie w przerwie i przypomni o co grają.
|
W przerwie musza sobie powiedziec kilka mocniejszych słow i druga połowa MUSI byc nasza...
|
kur.......wa ale jaaja.... mam nadzieję że Wiślacy roz.......ą stadion:) w Gdańsku:)))))))) LECHIA I WISŁA JEDNA RODZINA
|
Jedyna nadzieja, że Brożek i Ćwieląg sobie przypomną jak się piłkę przyjmuje
|
3 napastnika, nawet gdyby miał to być Beto, wprowadzić i Jirsaka do środka bo co mamy do stracenia?
|
Cytat:
45 minut walki, 45 minut nadziei. To tylko Lechia. Na boisku nie ma miejsca na przyjaźń! Dwie bramki na zero z tyłu i będzie dobrze! |
przynajmniej walczymy
oby Slask wyrownal i moze tak zostac :) |
trzeba zaczynac chyba powoli mocniej ściskac kciuki za Ślask.....
licze na porzadny o....... ze strony Skorzy w przerwie.... moze sei obudza.... |
Cytat:
|
Jak nasz supersnajper pilki przyjmuje to jest jakas porazka.
Klub ktory go kupi strzeli sobie w noge. |
Cytat:
|
to jest ten mecz - to jest o mistrzostwo - mecz o WSZYSTKO !!!!
kolejna kolejka dla wszystkich trzech druzyn to tylko formalnosc - wszyscy po 3 pkt |
Cytat:
|
w derbach tez po 1 połowie dobrze nie bylo... Trzeba nacisnać tak jak wtedy po przerwie
|
Zgody zgodami,pilkarze to zawodowcy i o zadnych zgodach nie mysla..i cale szczescie.
Druga połowa zapowiada sie na najciezsza w tym sezonie,jak dostaniemy druga to mistrzostwo sie bardzo oddali... |
Jirsak za Diaza, później Łobo za Małeckiego, jak już kompletnie nic nie będziemy mogli zrobić Beto za Singlara i gramy na wrzutki.
|
Oglądając mecz wydaje mi się, że to Lechia walczy o mistrza, a my o utrzymanie. W pierwszej połowie nie pokazaliśmy nic (no, może poza ostatnimi 3 minutami), a Lechia miała jeszcze kilka sytuacji na podwyższenie wyniku. Jeszcze 50 minut temu szanse na mistrzostwo były bardzo realne, ale teraz są już coraz mniej... z taką grą strzelenie dwóch bramek Lechii i nie stracenie żadnej jest chyba nie możliwe.
|
Ja jestem spokojny o zwycięstwo Wisły. Skorża zrobi rozpiździel w szatni w przerwie. 0:1 też było do przerwy z Pasami a jak się skończyło wszyscy wiemy.
|
Dobrze napisali w relacji live. Czy Lechia wytrzyma takie tempo jakie zarzuciła? Moim zdaniem siągą fizycznie gdzieś w 60 minucie.
|
Nietety obserwujemy typowe dla nas w tym sezonie "zero jakości z przodu". Ciężko wierzyć, że uda się z taką grą strzelić dwie bramki i nie stracić drugiej. Cóż, nasze zgody w tym sezonie nie są dla nas zbyt pomocne na boisku:/
|
Boki obrony to jedna wielka rozpacz- Singlar ma zastąpić Baszcza a szybkością Marcin bije Słowaka na głowę i nie tylko tym podobnie rzecz się ma Piotrka Brożka- co robi Diaz na biosku doprawdy nie wiem niech wreszcie Skorża da szansę Jirsakowi!!!!
Z tak słabymi skrajnymi obrońcami nie mamy prawa tego spotkania wygrać- Singlar dziad drewniany! Brożek pomimo strzelonych bramek z ŁKSem jest bez formy... |
Cytat:
Obyś miał racje... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl