![]() |
Cytat:
Nie płaczmy z powodu "osłabień" bo to tylko i wyłącznie wina transferów. Btw. jakby Boguski potrafił grać dla nas tak jak w reprezentacji to nie bałbym się o wynik jutrzejszej potyczki, chociaż wiadomo, iż jeden zawodnik to nie cała (kiepska IMO) drużyna. |
Cytat:
racja ze powinien.. ale chyba nigdy jeszcze nie miał.. i nie zanosi sie dlugo jeszcze zeby to sie zmieniło.. |
Mimo wszystko mamy szanse na wygraną. Amica też nie wyjdzie najlepszym składem a ostatnie mecze pokazują, że można z nimi wygrać. Tylko z powodu jakiegoś pecha przegralibyśmy. Remis to plan minimum.
|
mam takie pytanko. Jako że w niedziele będę w trasie, to nie dane mi będzie zobaczyć mecz w tv. I ciekawi mnie czy jakieś radio przeprowadza transmisje?? Eska?? jak ktoś coś wie w tym temacie to proszę pisać...:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Młoda Wisła pokonała poznańskie słowiki 1:0 po golu Sebastiana Janika. Oby pierwsza drużyna powtórzyła ten wynik w jutrzejszym meczu czego sobie i Wam życzę :-D
|
stawiam chyba u bukmachera na naszych jutro :)
myślę, że nie przegramy . |
Im bliżej tego meczu tym coraz bardziej czuje ze wygramy ! Co nie bedzie niespodzianką,lecz zwyciestwem dobra nad złem :D
|
sorki za wtrącenie ale nie wiecie może jak nazywa się ten film nakręcony o chuliganach Wisły przez chyba discovery?? nie chodzi mi o "football factory" (wojny na stadionach), tylko własnie taki łysy gościu prowadzi. Z góry dzięki.
|
Chodzi Ci prawdopodobnie o "wojny na stadionach" czy jakos tak- to była cala seria w ogóle o różnych państwach i wojnach miedzy kibicami...
Panowie popatrzmy- my zagramy bez 3 swoich podstawowych zawodników w tym meczu a i tak sklad możemy scalić silny- za to Lech bez Stilica-Arboledy-Lewandowskiego pewnie ciułał by pkty w środku tabeli. Oni w ogóle nie mają ławki!! Oby sie potwierdziły prognozy o Murawskim, Rengifo i Wojtkowiaku a zajedziemy ich kondycyjnie!! |
Cytat:
|
ale panowie i panie.
Musimy Wygrać.! Wisła to My.! |
a co było takiego "aahhh" w drugiej połowie w derbach?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jutro w Provinz Posen krwawa niedziela. wracamy z tarczą.
|
Cytat:
****a. Jak można coś takiego powiedzieć? :/ Druga połowa Derbów to śmiem powiedzieć była najlepsza część meczu od potyczki z Beitarem w Krakowie. To była Wisła rodem z jesieni 2007, a ty masz czelność jeszcze coś krytykować? |
na tym meczu sezon sie nie konczy. niezleznie od wyniku trzeba grac dalej, a nawet powiem wiecej, kolejne mecze beda trudniejsze niz ten poznanski. padnie remis i dalej nic nie bedziemy wiedziec.
ps. Ar1234, sa goscie, ktorzy urodzili sie tylko po to, zeby lamentowac. niezaleznie od tego czy jest 4:1 dla nas w derbach czy 3:0 z piastem, zawsze cos nie gra. wspolczuje im. |
Jeśli Mario zacznie grać w bramce za którą jest "kocioł" może być katastrofa. Trybuna na styl angielski, blisko, bez barierek. Może nie wytrzymać.
Lepiej żeby zaczynał na stronie spokojniejszej żeby z każdą minutą czuł się bardziej pewny, bo jak na wstępie zaczną go tyrać może być bardzo źle.. tego się przede wszystkim obawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
Ps. 3rider - :piwko: :P |
Co do Maria, to każdy strzał lecący w jego stronę będę oglądał ze strachem.
Jedyne co mnie ciekawi, kto wyjdzie obok Sobola - Jirsak czy Cantoro. Niby obydwaj bez formy, ale sądzę że lepszy C. Warto dać mu szanse, w końcu chyba nie zapomniał jak się gra w piłkę... Wisła! |
Mnie ciekawi jaka taktyke zastosuje Skorza.
Czekamy na nich , niech sie wystrzelaja i potem atakujemy na lekko przymęczonych, liczac przy tym ze nic nam za kolnierz nie wpadnie czy od razu z grubej rury napieramy liczac ze kondycyjnie to wytrzymamy?? Osobiscie uwazam,ze Skorza wie ze przy dzisiejszych wynikach przegrana BARDZO minimalizuje nasze szanse na Mistrza ,i z tego wiec wynika ze tego meczu napewno przynajmniej niechce przegrac. To zwiastuje mi raczej skomasowana obrone i liczenie na Boguskiego z przodu.Ale taka taktyka mzoe szybko pasc wystarczy ze Amika strzeli w pierwszych 10,15 minutach i po ptokach.Musimy wiec lczyc sie z wymiana ciosów ,i nastawic na twardą walke. Brakuje Pawła...ale musimy jakos dac sobie rade. Zapowiadaja sie wiec palpitacje serca ,no ale jakas zajawke w zyciu trzeba przeciez miec : D :D |
Wisła - Lech
Miałem wielką przyjemność zamienić kilka słów z Rafałem Boguskim na temat starcia z Lechem.
Serdecznie zapraszam kibiców Wisły do lektury tego tekstu, którego kulisy znajdują się na moim blogu: http://gniazdowy.blox.pl/2009/04/Jak...ywiad8230.html Wracając do samego spotkania, Lech jest w dużo lepszej sytuacji niż Wisła, my gramy z nożem na gardle. Przegrywając musimy gonić aż 6 pukntów... "Cieszy" mnie kontuzja Murawskiego, którego nieobecność piekielnie osłabia drugą linie Lecha, a przecież to własnie pomocnicy w obu przegranych meczach zdominowali Wisłę. Pozdrawiam Gniazdowy |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Dzisiaj pewnie wp***dol, do kompletu porażka PP i będziemy mieć piękny bilans że Kuchenkami. podobnie jak ostatnio z Legią. no ale ja tylko sobie tak lamentuje, przecież dobrze jest. |
Może to dziwnie zabrzmi, ale ja do tego meczu podchodzę spokojnie.
To nie my zostaliśmy namaszczeni przez media na Mistrza Polski, na drużynę grającą piękną i efektowną piłkę. Na drużynę, która ma awansować do Ligi Mistrzów. My przystępujemy do tego meczu bez Pawła Brożka i Marcelo, do tego z Diazem który niecałe dwa dni temu wrócił z eliminacyjnego meczu z Ameryki Południowej. Ja po zwykłej podróży z Brazylii jeden dzień byłem "do niczego", a Junior grał cały mecz! Prawda jest taka, że Lech jest zdecydowanym faworytem i ma wszystkie atuty po swojej stronie. Można liczyć na to, że nie udźwigną presji no i na to, że jednak stracili formę z meczów w PUEFA. Tak naprawdę nie mamy nic do stracenia i z takim nastawieniem trzeba podejść do tego spotkania. Walczyć na całego i liczyć na pełną pulę. Remis - choć honorowy - niczego nam nie da. Jedynie zwycięstwo daje realną szansę gry o MP. Jeśli nasi wygrają - co nie jest niemożliwe - to będzie miła niespodzianka. Remis - ok, choć sportowo niewiele daje. Porażka - wkalkulowana. Jedyne, czego bym nie chciał - to powtórka wyniku z Krakowa, czyli zdecydowanego zwycięstwa Kuchenek. PS. Franz strasznie asekuracyjny, mówi o tym że odpuszcza Puchar i nie zagra Rengifo - oczywiście to bzdury. |
CO do naszego ostatniego meczu z pyrami to wystarczy przypomniec sobie bramki zeby zrozumiec jakiego pechamielismy jak nam sie ten mecz nie ukladal. Niby 1-4 ale...
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html |
Cytat:
Bo jak na razie bez Pawła wyszedł nam mecz z Cracovią, ale czy bez Pawła mamy szanse w meczu z Lechem? Dla mnie to mecz gdzie mamy szanse co najwyżej na remis i nic więcej. Ale chętnie pomyliłbym się w tym względzie. Trzeba wierzyć, może się uda:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl