![]() |
Na stop klatce widać, że ich bramkarz wyskoczył wyżej z rękami uniesionymi i faulował naszego... Oczywiście faktem jest, że nasz bramkarz zebrał się źle to wybicia tej piłki... paradoksem jest, że wyskoczył niżej i w efekcie gorzej od bramkarza przeciwnika... Finalnie mieliśmy masę szczęścia... bo gdyby nie ten faul to akcję zamykało kolejnych trzech zawodników Polonii...
https://www.youtube.com/watch?v=WIwTphAbFDs w 32:17 należy zatrzymać video i zapłakać... |
Cytat:
Ale faktem jest że nasza obrona robi nie wiadomo co, bo na pewno nie walczy o pozycję we własnym polu karnym, nie kryje rywali i nie łapie spalonych. |
Cytat:
Jak my jesteśmy dramatycznie ustawieni przy tym sfg... |
Cytat:
|
Cytat:
|
https://youtu.be/6l79dr_9U_s tak sobie posłuchałem Grześka i Bartka w Studio Reymonta, poczytałem komenyarze u nas i ... wszyscy rezerwowi do kitu, z podstawowych Łasicki nie za bardzo, Junca obniżył loty, Basha ma siły na 60 minut, ten stoper z Hiszpanii Satrustegui też rzekomo niepewny. Ja pierniczę. No ale ktoś tych chłopaków trenuje. Czemu Junca przychodząc do nas po kilku miesiącach nie grania, o ile mnie pamięć nie myli, był dobry, a po kilku miesiącach treningów w Wiśle obniża loty.
|
Czyżby Królewski spuścił ze smyczy Karcza i Wojtowicza? Nagle zaczęli krytykować sztab...
Chciałbym się łudzić, że to oznaki nadchodzących zmian... |
Karcz to jeszcze jakoś starał się tonować, Wojtowiczowi natomiast hamulce puściły totalnie.
Oznaczać to może dwie rzeczy: albo spuszczenie ze smyczy i zmiany w sztabie, albo odebranie akredytacji ^^ |
Zgadza się. Jeżeli taki atak na ukochanego Radosława nie odbył się za przyzwoleniem Królewskiego to może oznaczać poważna zmianę stosunków.
|
Cytat:
I będzie to bez żadnych konsekwencji i nie jest też żadnym zwiastunem zmian w sztabie, a jedynie znakiem że już wszyscy widzą mankamenty jakie trapią ten zespół. |
Karcz mówi co chce, mając praktycznie wyłączność na smakowite kąski z klubu? Wolne żarty.
|
Cytat:
A patrząc że przez cały sezon na konferencję przed meczowe średnio przychodzi 3 dziennikarzy na krzyż to jakoś nikt inny nie walczy o informacje z klubu. |
Co ma przedmeczowa konferencja do informacji z klubu?
Przecież na tych konferencjach to Kawula kłamie nawet podczas podawania zawodników kontuzjowanych... A Sobolenka pierdzieli swoje dyrdymały o Urydze trenującym z drużyną, ciężkiej pracy itp. |
Jak się nie pojawiasz przy klubie to nie łapiesz kontaktów. No ciężko żeby to inaczej wyglądało.
|
W sumie napiszę też dość przekornie, psy szczekają - karawana jedzie dalej.
Średnia 2 pkt / mecz daje awans. Plan minimum wykonano. Wszystko w porządeczku, ciśniemy dalej ! :D hehehehe PS. Ktoś tu Bashę krytykował. Tylko, że dopóki Basha był na boisku to prowadziliśmy 2:0 i przeciwnik nawet sztycha nie zrobił. Dajcie mu już spokój, wiadomo, że wiekowy i łamliwy... ale z tym, że nie ma sił w 60 minucie to nie jestem przekonany. Znaczy, nigdy nie widziałem, żeby trener mu dał zagrać dłużej, a przed żadną z tych zmian nie wyglądał jakby oddychał rękawami.... :) Podejrzewam, że to jest zmiana pt 'trzeba chłopa oszczędzać, bo się znów rozleci'. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że chłop ma aż tak słabą kondycję jaką się mu tu imputuje. |
Cytat:
Przecież i tak to co powie na spotkaniu będzie w ciągu kilku dni latać po internecie.Rozumiem jeszcze gdy chodzi o jakiś transfer gdzie często decydują godziny i taka informacja przekazana zamkniętej grupie ma szansę pozostać informacją która podnosi prestiż członkostwa ale tutaj?Socios staje się narzędziem w rękach Jarka. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na razie to JK i tak jest wycięty przez zdrowotne problemy w rodzinie, więc się szybko spotkania nie spodziewaj. |
Cytat:
Jak długo Królewski będzie opowiadał o długoterminowym projekcie (maks do przerwy zimowej), tak długo Sobolewski będzie przez nich broniony. I "lodu na głowy". |
@Arkadiusz.Czerepach
Mecz ze Stalą odwołany? Gdzie temat meczowy? |
Powinien być odwołany - to fakt.
|
Cytat:
Kudos to you! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl