![]() |
Cytat:
Jak w końcu jest? Jacku, argumenty proszę. Jacku czekam!!! Jak to możliwe? jak to stało się? Skąd ten paradoks? Może fani Wisły specjalnie przychodzą się ponapierrdalać? No ileż można czekać na ripostę? |
Może przestaniecie .......ic...
Bilet kosztuje 2 paczki papierosow... Wzglednie 10 piw które wypijacie w weekend w knajpie po 8 zl... Pojebalo Was? |
Cytat:
Śmieszne. Powiedz mi ze jest inaczej i ze sie mylę |
Cytat:
karnet jesień 2015 - 10 meczów - 160 zł = 16 za mecz droższy? przy sezonowym jest jeszcze taniej. |
Wg mnie ceny karnetów naprawdę bardzo dobre. Osobiście jak co sezon zakupie karnet, teraz dzięki opcji cało sezonowej wezmę na całą rundę.
|
Cytat:
Lech i Legia grają o mistrzostwo, to koszą hajs. U nas w ich cenach by było po 4-5k ludzi. Narzekanie że bilety za tanie, tego jeszcze nie było. W dupach sie poprzewracało. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja karnet kupię jak praktycznie zawsze, ale żebyśmy nie skończyli ze słabą frekwencją. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie będę.
(10 znaków) |
Cytat:
|
A no tak, sprawdziłem teraz. Mój błąd w takim razie.
|
Jedyny lekki mankament to brak 'zniżki lojalnościowej' dla stałych karnetowców.
|
Cytat:
Kupujcie karnety sezonowe. Nawet, jeśli na kilku meczach ma Was nie być. 1.To się cholernie opłaca Tobie. 2.Zapewni klubowi w jakimś tam stopniu większą stabilizację finansową. Mariusz Jop: Cytat:
|
Cytat:
|
Fajnie, że klub wprowadził kilka udogodnień, zniżki itp., ale według mnie niewiele to zmieni jeżeli chodzi o frekwencję.
Ceny biletów mogą być nawet po 1 zł a nowych kibiców to nie przyciągnie jak gówno będą grać, jedyne wyjątki to mecze z Warszawą, Poznaniem i sąsiadką. Kto miał chodzić to będzie chodził a reszta przyjdzie tylko na hity. Tu trzeba dobrej gry, wyników a kibice sami się zjawią bez zaproszenia :-) |
tak z innej beczki, orientuje sie ktos jak to bedzie wygladac jesli, kupie karnet sezonowy przez internet, jak zostanie mi dostarczony szalik i rabat?
|
nie ma co narzekać bo ceny są atrakcyjne, w zeszłym sezonie na C karnet kosztował 190, przy zakupie na cały sezon wychodzi na to samo + voucher którego wykorzystam jak wyjdzie nowa koszulka + szalik i nie muszę chodzić 2 razy tylko raz i po problemie.
|
20 zł za mecz bardzo sie oplaca a tylko dwa dni przed meczem 17 zł to bajka
|
a propo biletow i karnetow [IMG]http://www.iv.pl/images/64929128169495638606.png[/IMG]
|
Cytat:
A apropo narzekania, to nawet gdyby bilety były za darmo to zaczną się narzekania, że nie ma w pakiecie kiełbaski. Tyle w tym temacie. Ceny dla mnie są świetne i na każdą kieszeń. |
Chcac przedluzyc KK trzeba jechac do strefy kibica czy da sie zrobic to online ?
|
ciomborek8- musisz jechać do strefy kibica, nie ma możliwości przedłużenia online.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wpis z FB:
Jako FC Chicago zasponsorujemy ok 50 ulgowych karnetow na jesień na sektory D 11-12. Szukamy mlodych kibiców, dzieciaków którzy nie mogą iść na mecz bo nie maja na to kasy. Zależy nam na uczciwości jeżeli stać cię na karnet i miales go kupić to kup samodzielnie. Robimy to żeby w minimalny sposób nieść pomoc dla klub i zarazić Wisełką nowych kibiców. Jeżeli naprawdę potrzebujesz tego karnetu lub ktoś w twoim otoczeniu chciał by chodzić na Wisłę pisz na priv. Tylko Wisła!!! |
A od kiedy bilety Będą w sprzedaży??
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl