Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

born2b3k 26.12.2008 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 647669)
niech mi ktory da dozywotniego bana, bo teraz sie ciężkie dni zblizaja %%% a wlasciwie zaczely juz i wole wiecej siary na forum nie robic :)

poprostu zapobiegliwy :D

Proud 29.12.2008 00:25

Polityka transferowa

uzytkownik Yom

Cytat:

Beto potrafi zdobyć bramkę za szesnastki, znaczy że jest dobry!No i ten super kawałek samba na you tubie przy jego prezentacji.Dla mnie może być
nie od dziś wiadomo że podkład muzyczny ważna rzecz...

jachting 29.12.2008 19:52

Nowy użytkownik i nowy temat ;
opieszałość transferowa Wisły
[FONT='Courier New']Kolejny raz działacze i skauci wykazują się nieudolnością i brakiem....[/FONT]

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tomgoo (Post 649267)
[offtopic]bo mama kupiła neostrade[/offtopic]

temat do kasacji...

........:D

Szymek_R22 30.12.2008 16:09

Cytat:

Panowie i panie szukam dwuch kurtek Letnich UMBRO ubierana przez czache, z zamkiem do połowy z napisem z tylu Wisła Kraków, a z przodu (były one ze znaczkiem umbro) i emblematem WISEŁKI, pytałem z qznem w sklepie i w sklepie pod sektorem ale nie ma juz! moze macie jakies namiary albo macie cos na sell !? Czekam na odp. Pozdroofkaaa and Ciao... i'm w8
Ten guy, wrócił prosto from England i chce do jakiś shopping. S33 Y0U!

mic 30.12.2008 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szymek_R22 (Post 649634)
Ten guy, wrócił prosto from England i chce do jakiś shopping. S33 Y0U!

A w profilu lat... 24 :shock:

Neostrada jakies zajebiste promocje musiala miec na te swieta

Kobieta_Wislak 30.12.2008 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bojar (Post 649552)
(...) Wczoraj przeszedłem całą Galerię Kazimierz i gówno znalazłem...

szukajcie a znajdziecie... :> :-p

ja_ka_ 30.12.2008 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 649779)
Jakby zaciskali Ci imadło przed meczem na jajach jak Hadajowi, też miałbyś charakter a i głos zapewne wysoki.

Po prostu gigant!

Precel z makiem 30.12.2008 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 649786)
Ja ****a w Sieprawiu, 200 ofert było koło domu, ale oczywiście pani małżonka zawsze się wpierdala i wybiera na złość mnie. Wybrało babsko złośliwe imprezę na końcu świata i zdziwiona że się tydzień nie odzywam. Nawet kac przejdzie zanim na butach wrócę do Krakowa. Pijany bo pijany, ale swój honor mam i nie będzie mi baba pluła w twarz i dzieci mi germanić, więc podjąłem decyzję że wracam z buta.

gigant o sylwestrze :lol:

WiselkaMLP 31.12.2008 00:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FajQ (Post 649940)
.Teraz z psami jest problem bo suka ma cieczke a ten labrador chaciałby coś poruchać i trzeba pilnować.Dawałem mu przez jakiś czas brom żeby go troszkę zastopować,Gdzie tam jest jeszcze gorzej niż było.

a co przeciez tez lubi ... :D

B. 04.01.2009 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez [B
maTyS[/B].;649943]sprzedawaj na allegro szaliki osiedlowe,bardzo fajny pomysł,a potem na derbach będziesz podziwiał jak się ładnie palą :-/

i

Cytat:

Pierwotnie napisane przez [B
maTyS[/B].;649943]chciałoby się pasiastej damie rejestrować na forum TWSD tylko po to żeby kupić szalik ? nie sądzę,wszystko co jest związane z Wisła jest dla nich blee.koniec off-a.

Pe De i Ka.

Kobieta_Wislak 05.01.2009 22:51

rzecz o kalendarzach i możliwości zakupu...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WRzŚ (Post 651865)
na Wisle pewnie nie, bo siedzi sie po 3h a przychodzi 1-2 osoby. Są do kupienia we wislackich sklepikach.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jelon (Post 651868)
ale za to jest czas zeby szamnąć bułke z tuńczykiem ;D :D;p

może wystarczy menu zmienić?! :> z ogórkiem może? ma taki przyjemny, świeży zapach... :p

PS. Jelon w starym roku się nie udało :>, ale to Ci wyszło :D

Ni_Ma 06.01.2009 18:54

z powitalnego:

"Na meczu Wisły jeszcze nie byłem, chociaż byłem przy stadionie i zakupiłem sobie oficjalna koszulkę :P Może uda mi się przyjechać na Białą Gwiazdę w wakacje albo coś :D"

Trzymamy kciuki!

born2b3k 11.01.2009 22:53

''Mam pytanie''
Cytat:

Pierwotnie napisane przez taki_maly_ktos (Post 655793)
gdzie można napompować kilka balonów helem? bo cala butla jest dosyć droga

i odpowiedź:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 655847)
Obecnie najprędzej w Poznaniu.

:D

Proud 13.01.2009 13:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ni_Ma (Post 653036)
z powitalnego:

"Na meczu Wisły jeszcze nie byłem, chociaż byłem przy stadionie i zakupiłem sobie oficjalna koszulkę :P Może uda mi się przyjechać na Białą Gwiazdę w wakacje albo coś :D"

Trzymamy kciuki!

nie rozumiem:P każdy miał przecież jakieś początki z Wisłą...nie od razu się człowiek w młynie na meczu znalazł...:P

Lemoniadowy Joe 23.01.2009 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TWSD_ (Post 656881)
Ich zadaniem było przedostanie się przez obronę i pokonanie strzegącego jedynej Iziliego.

komentarz pod artykulem

Kosiarz, 23.01.2009, 11:03

To Iziki przyjechał ze swoją "jedyną" :-))

mic 27.01.2009 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 663830)
... bo nie każdego "kibica" stać na to żeby pojechał kilkanaście kilometrów za swoją drużyną a co dopiero mówić o piłkarzykach...

kolega niezauwazyl ze Wisla od dluzszego czasu nie gra w III lidze ;)

pan_premier 27.01.2009 22:32

podpis usera Schabek

Cytat:

95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
:D:D

kriz69 28.01.2009 17:08

Temat Pytania do moderatorów...
Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio
ja mam pytanie...

gdzie są maszyny, które już w poniedziałek miały wjechać na plac budowy?

tego stadionu nigdy nie będzie :/

odpowiedz
Cytat:

Pierwotnie napisane przez vinci
Pewnie w garażu u 7 kotów :D

:rotfl:
Jak nie wiadomo czemu to pewnie przez moda

pysio 28.01.2009 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1Marek1
Cena wybranej oferty: 153.277.565,68 zł złotych brutto.

w temacie o budowie stadionu...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slayer666 28.01.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 664833)
w temacie o budowie stadionu...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Może miało być "w złocie"?:-p

marcinarsenal 30.01.2009 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 665030)
dziękuję :D

ale tematu nie musieliście zamykać bo i tak założę nowy :D a potem znowu nowy i prędzej czy później to ja wygram :D od jutra zaczynamy zabawę :D

muszę sprawdzić ile postów brakuje mi do czołówki i za rok o tej samej porze tabelka będzie wyglądać nieco inaczej.. na początku: pysio

Kolega pysio pokazuje jaki to on przebiegły... :shock:

Na szczęście szybko sprowadzony na ziemię:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 665037)
Dobrze sie zastanow czy aby na pewno chcesz sie przekonac ze dasz rade takie tematy zakladac w nieskonczonosc.

Proud 09.02.2009 14:09

Manieczkin335 napisał:

Cytat:

Moim zdanime nie będzie żadnego testowania jakiegoś Włocha , to jest poprostu kaczka dziennikarska. Po co testować ma nasz trener jesli Lubus Hajduch jest najlepszy nawet od Pawełka.I w dodatku jest zgoda na transfer , przecież jest to nielogiczne!!!

Na stronie oficjalnej klubu nie ma żadnej informacji o testowanych bramkarzach ; ja zapytałem się na gg Jak dostanę wiadomość napisze!!

zaraz wszystkiego się dowiemy...kolega dostanie odp na gg co i jak z transferami:lol:

PauL 13.02.2009 22:01

Quiz kibicowski : Na pytanie "kto i gdzie?" padła odpowiedź:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez tswabg
Jeśli dobrze policzyłem to 31 chłopa z 1 flagą na sektorze gości.
Jeśli dobrze, niech ktoś zada za mnie.

Leżę i kwiczę.

hoho 14.02.2009 22:53

Z cyklu :napinka internetowa z propozycja ustawki ,lub tez kategoria: żal.pl
http://img12.imageshack.us/img12/26/72871712wh2.jpg

AbdulTsw 15.02.2009 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hoho (Post 674417)
Z cyklu :napinka internetowa z propozycja ustawki ,lub tez kategoria: żal.pl
http://img12.imageshack.us/img12/26/72871712wh2.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Co za chłop <haha>

Coolpick 17.02.2009 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kpn (Post 675775)
Komplikacje bramek Wisły ze wcześniejszych sezonów
http://www.youtube.com/watch?v=b21sZVdSVVA

O.o owned :D

mic 19.02.2009 16:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mike Hart (Post 677305)
Po tym komentarzu widać kto tu jest dzieckiem...Radzę powtórzyć podstawówkę i posłuchać co mówią na lekcjach plastyki bo chyba masz braki z dobierania barw.

Bo zielony kolor nie pasuje, widac zarzad ma takze zaleglosci :lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 677353)
Mysle ze bedziemy od poczatku posuwac bramke gopodarzy i z dwa zero bedzie . Ale bedzie to wazne zwyciestwo , od poczatku jak wygramy to bedzie szlo z wiatrem.

Na miejscu pilkarzy bylbym sie wyjsc na boisko, co bedzie jak bramka juz nie podola ? :P

Kobieta_Wislak 21.02.2009 00:41

nocne Polaków rozmowy :lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kirloyw (Post 678646)
äîáđűé äĺíü!

ďîäńęŕćčňĺ ďîćŕëóéńňŕ, íŕâĺäčňĺ íŕ ďóňü čńňčííűé, ăäĺ áđŕňü čăđű ďîä Psp ?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 678647)
heloł! wypierdlić w kl
ospos pliz.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 678655)
Nie wolę xboxa:rotfl:

:lol::lol::lol:

Proud 21.02.2009 22:45

BRTS39 w temacie (Tylko!)Zdjęcia z budowy stadionu

Cytat:

wlasnie nie wiadomo ale coz nie wiem mam problem nie musisz odpowiadac jednej galerii nie zobacze to nastepnym razem bedemyslal ze wiecej zrobili
czy tylko ja tego nie rozumiem?

Kamson 21.02.2009 22:59

Większość postów BRTS39 jest do zrozumienia tylko dla kumatych :D

rafalek 22.02.2009 10:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 677312)
Bo zielony kolor nie pasuje, widac zarzad ma takze zaleglosci :lol:

Na miejscu pilkarzy bylbym sie wyjsc na boisko, co bedzie jak bramka juz nie podola ? :P

Ja byłbym bardziej ciekawy ile strzelą "goli":lol: :lol: :lol:

Awe 22.02.2009 21:28

Bez komentarza:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanfan
A pamiętacie jak Cupiał powiedział że jeśli przejdziemy Beitar to on ściągnie na Reymonta Ebiego Smolarka? Wtedy to nam narobił apetytu - wszyscy wiemy jak to się skończyło. Ja po cichu wierzę że w tym okienku przyjdzie do nas przynajmniej bramkarz ale i tak nie rozumiem polityki transferowej. Niby Kangur miał do nas przyjść za free ale jego klub napisał że bez kwoty odstępnego go nie oddadzą. Ciekawe czy spytaliśmy się ich ile chcą za Jessa. Wg mnie nie chcieliby wygórowanej kwoty - około 100 tyś euro maks a na tyle nas stać a przecież trener Skorża chce go a to jest najważniejsze. Z drugiej strony wynegocjonowaliśmy ze Słowakami kwoty odnośnie Hajducha - 180 tyś. euro dla klubu i kontrakt dla piłkarza- z bramkarzem nr 1 nie wyszło więc powinni teraz szybko ściągną Słowaka - przecież prędzej mówili że jest to pewny bramkarz który był już wielokrotnie oglądany. No ale numerem 1 jest kangur - więc kasę przeznaczoną na numer 2 powinniśmy przeznaczyć na numer 1 . Proste. Ważne by w tym okienku załatwić transfer bramkarza ponieważ jeśli to załatwimy to będziemy już mieć z głowy na kilka lat tą pozycje jeśli chodzi o transfery a przecież w lecie zapowiada się pracowite okienko. Odejdzie wielu piłkarzy: Baszczu, Zieniu, Paweł Brożek , by może Cantoro, Niedzielan, będziemy musieli pozyskać na ich miejsca nowych, młodszych dobrych piłkarzy będących wzmocnieniem bo jeśli nie i np. zastąpimy tych piłkarzy piłkarzami z Młodej Wisły np. Mączyńskim, Burligą, Janikiem, Leszczakiem, Chrapkiem to wtedy czołówka Ekstraklasy nam ucieknie [FONT=Wingdings]L[/FONT] a tego nikt by nie chciał. Więc musimy pozyskać teraz bramkarza żeby mieć z tym spokój na najbliższe lata a poszukiwanie bramkarza w naszym wypadku zajmuje dużo czasu. Co do Garguły to było do przewidzenia, Wisła powinna się zabezpieczyć w przypadku jakiejś cięższej kontuzji piłkarza, a może w kontrakcie jest jakaś klauzula która mówi że w takim wypadku klub może rozwiązać kontrakt a pieniądze za podpis wracają do kasy klubu. Ja byłbym za rozwiązaniem umowy jeśli rzeczywiście przerwa piłkarza potrwa tak długo jak informują media, po takiej kontuzji prędko nie dojdzie do wysokiej formy ( patrz Niedzielan) pamiętacie pierwszą taką poważna kontuzje Guły? Nie było o nim słychać przez około półtora roku . Teraz rehabilitacja potrwa pół roku, dochodzenie do wysokiej formy może zająć mu może nawet rok czyli Wisła będzie miała go do dyspozycji w 100 % jeśli wszystko dobrze pójdzie za mniej więcej 1,5 roku i wtedy Guła będzie miał 30 lat czyli mniej więcej tyle co teraz Zieniu z którym nie chcemy przedłużać umowy ponieważ wolimy odmłodzi kadrę, więc patrząc na zarobki Garguły czy jest sens trzyma go jeśli może jest taka opcja że można rozwiązać z nim umowę? Oczywiście przedstawiłem opcje pesymistyczną [FONT=Wingdings]J[/FONT] ale patrząc na inne podobne przypadki w naszym klubie wiele się już nauczyłem( Dawid [FONT=Wingdings]J[/FONT] , Varga, Wtorek, Gołosiowi przed chorobą też odnowiła się kontuzja jaką doznał w Zabrzu) a patrząc na naszą kadrę to po powrocie do formy Garguła może nie wygrać rywalizacji o miejsce w składzie z Jiraskiem który powinien przez ten czas się rozwinąć.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jgw
Cupiał nigdy nie powiedział że ściągnie Smolarka do Wisły.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fanfan
Powiedział czy nie powiedział ale wtedy w gazetach pojawiały się artykuły że tak powiedział.

Kamson 22.02.2009 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MISTA92 (Post 679900)
Dlaczego w Sezonie 2006/2007 na Derbach u nas była Awantura?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SuperWisła (Post 679929)
Mista 92 - Ponieważ kręcili wtedy kolejny odcinek ''Wojny na Stadionach'' z Dannym Dyer'em ? :D :D

:lol:

<dziesięć>

kms 23.02.2009 00:40

To jeszcze nic ^^
Cytat:

Pierwotnie napisane przez SuperWisła (Post 680002)
Wcześniej Danny Dyer spotkał się z Wisła Sharks i między innymi rozmawiali o nadchodzących derbach ..

Danny powiedział,że pójdzie na sektor gospodarzy,ponieważ tak będzie bezpieczniej,więc zapewne wiedział,że na stadionie coś się będzie działo .. Sharksi też zapewne wiedzieli,że będzie na stadionie ekipa filmująca ..

Danny Dyer rozmawiał także z Tycą z Jude Gangu .. Tyca powiedział,że na derbach będzie gorąco,będzie mnóstwo policji itp.

No i stało się .. Wisła zaczęła awanturę z policją .. Cracovia pózniej zaczęła wyrywać krzesełka i rzucać nimi w białe kaski ..

Bywają takie derby,na których jest spokojnie .. Na tych spokojnie nie było,myślę,że to nie przypadek .. Po co Danny miałby się wybierać na mecz z ekipą filmującą skoro miałoby być spokojnie ? Wydaje mi się to trochę nie logiczne ..

A co do tej koszulki,to nie była ona podpalona z tego co pamiętam .. Wiślacy chcieli ją podpalić,lecz jeden pies szybko im tą koszulkę zabrał po czym zaczęły się przepychanki ..

Pozdrawiam

zaraz pewnie ktos napisze ze boski dany placil za kazde wyrwane krzeselko 3funty :)

1q2 23.02.2009 00:44

Teoria dosyc karkolomna ale ja do konca bym nie wykluczal ze pobyt ekipy robiacej reportaż o chuligance, nie podgrzal atmosfery:)

a odemnie z gatunku , zlote mysli i rady dla Lysego

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Janusz13 (Post 679502)

Na miejscu Bednarza podbiłbym do Perlarty czy nie ma kogoś za grosze na oku. Brazyliczyka z krótkimi nogami, wzrostu max 1,65. Tam takich pełno.

DejmianVII 23.02.2009 02:06

moim zdaniem pobyt tego calego Dannego zmotywował chłopaków żeby sie pokazać na świecie.
Nerwy Presia (barwy nam skroili:lol: :P ) to chłopaki poszli w bój!
a przez tego całego Dannego to w Temacie Quiz Kibicowski straciłem kolejke:foch: :lol:
sorry że rozmazjue:-)

gdsmk 23.02.2009 06:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DejmianVII (Post 680021)
moim zdaniem pobyt tego calego Dannego zmotywował chłopaków żeby sie pokazać na świecie.
Nerwy Presia (barwy nam skroili:lol: :P ) to chłopaki poszli w bój!
a przez tego całego Dannego to w Temacie Quiz Kibicowski straciłem kolejke:foch: :lol:
sorry że rozmazjue:-)

kim jest Presio ?

Dżołkmen 26.02.2009 22:16

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=4312
Czyli przygody Juskowiaka w Udinese.

Ar222 28.02.2009 22:01

fragment dyskusji na temat "wioskowatości" Polonii Bytom:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gordian (Post 684340)
Już bym wolał żeby spadły wioski pokroju Polonii bytom, czy Piasta Gliwice czyli kluby bez perspektyw, bez kibiców, bez kasy i bez stadionów

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szczurek_PB (Post 684348)
"Wioska" z którą Twoja wielka Wisła z reprezentantami kraju nie potrafiła sobie poradzić...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wtf (Post 684351)
Czasem to i kulawemu psu w cudzej wiosce uda się poruchać :P

:rotfl:

Proud 02.03.2009 11:05

wislapanny napisał:

Cytat:

Ale z was kibice jak z koziej traby dupa .Jest jeszcze 12 koklejek a wy juz koronujecie lodowke na majstra wszystko jest mozliwe trzeba tylko wygrywac .pozdr prawdziwi kibice ABG
:D nick też niczego sobie :D panny:D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl