![]() |
SZMAL i wszystko jasne. Jak tak dalej będzie grał, to może zostanie bramkarzem turnieju :D
|
jest jakas transmisja na necie?
|
Polska - Serbia 21:7 do przerwy,
nie wyobrażam sobie, żebyśmy tego meczu nie wygrali...ciąg dalszy bardzo dobrej dyspozycji naszej drużyny, czy wystarczy tego animuszu jeszcze na mecz z Norwegami...oby. |
Podreperujemy sobie bilans bramkowy, a te mogą się liczyć w ostatecznym rozrachunku.
|
Panowie a jak to w koncu jest co sie liczy besposredni mecz czy bramki??
No bo jak pokazują tabele to Polska jest przed Macedonią |
Odszczekuję to co napisałem wcześniej (że Polacy są bez formy).To co w bramce wyprawia Szmal to jest nie do pojęcia!!:) Tylko po przerwie spokojnie wyjść na boisko i grać tak jak do przerwy!!
|
Pierwsza połowa rewelacja!!! oby tak dalej!!
|
Pierwsza połowa z Serbią jeszcze lepsza niż z Danią oby druga była tak samo dobra BRAWO SZMAL znowu grają jak należy:D:D:D
|
Cytat:
jeżeli będziemy grać tak jak w pierwszej połowie wynik można być spokojnym... |
Cytat:
zjedz sobie do godziny 15.30 i tam masz oby nasi tak drugą połówke zagrali to bedzie ekstra...załuje tylko ze do sts'a nie poszedlem dzisiaj bo mialem przygrac za wieksza kase ale sie nie wyrobilem:-/ Cała druzyna bardzo ładnie, aż chce sie ogladac takie akcje :D |
Cytat:
|
Masakra;)) Tak dalej panowie:))
|
Nasi na razie świetnie sobie radzą. Żeby tylko nie spoczeli na laurach, jak wczoraj po pierwszej połowie z Danią i przynajmniej utrzymali to wysokie prowadzenie.
|
to jest nie do przegrania.
kapitalny mecz naszych, teraz tylko liczmy na innych, aby wyniki były dobre dla nas. gdybyśmy mimo takich meczów jak wczorajszy, lub dzisiejszy odpadli, to byłaby wielka porażka. gramy panowie swoje i do końca, żeby jak najlepszy wynik wyciągnąć. ps. na pewno liczą się bezpośrednie spotkania, a nie bilans bramek? |
Ale jedziemy z nimi :D tak szczerze po tym jak oglądałam mecz Serbia - Niemcy to myślałam, że dziś będzie bardzo ciężko i jest lecz nie Nam a Serbom:-D
Szmal - i wszystko jasne. Ale to nie on (póki co dziś) bramek nie strzela więc należy całą drużynę pochwalić, co prawda mecz trwa ale...każdy wynik widzi :D oby tak dalej :D |
Tłuczyński na moje oko ma szanse na najlepszego skrzydłowego...ładnie bramek sieka...i do tego 100% skuteczności...:)
|
To jakaś masakra , żebyśmy się tylko nie wystrzelali...
|
Jaszce wystrzelanie nie grozi..
|
Cytat:
1 Polska +15 8pkt 2. Niemcy +19 8pkt i dzieki wygranej z Niemcami bylismy na 1 miejscu bo jak widac bramek mniej na plusie mielismy |
jakby w bramce postawic grabie to by Jaszka w nie trafił
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja to nadaje na Jaszkę od samego początku i jego pierwszego meczu ^^ więc... :D no ale przyznaje chłopina ma ciężkie zadanie by stanowić taki trzon drużyny jakim bym Tkaczyk.
|
Spoko spoko, jak się przełamie to się przeniosą na Bieleckiego albo Jurasika. Bez obaw. Taki typ musi mieć jakiegoś kozła ofiarnego, na którego można ponarzekać, stale lub zmiennie.
Co do meczu,, Kolejne potwierdzenie, że u naszych leży psychika (Niemcy) i koncentracja (Dania, Serbia). Mimo to, za dzisiejszą grę oklaski. |
No niestety końcówkę spotkania trochę zawalili ale cały mecz zagrali dobrze:)
|
Polska - Serbia 35:23
koniec meczu i druzgocząca wygrana naszych szczypiornistów, wcześniej pisałem, że było by bardzo dobrze, gdyby w drugiej rundzie udało nam się wygrać dwa mecze, no i stało się, plan minimum został wykonany :) szkoda, że jest dzień przerwy, bo "jesteśmy w gazie" obu tego gazu wystarczyło również we wtorek. noo i czekamy na pomyślne dla nas rozstrzygnięcia w pozostałych pojedynkach. |
Jestem zalamany. Co oni graja ??
Nie poznaje tej druzyny. Nie ogladalem meczu z Danią. Nie wierzylem jak czytalem relacje po powrocie do domu. Qrwa dlaczego tak pozno. Pierwsza polowa rewelacja. Szkoda roztrwonienia przewagi pod koniec ale i tak roznice mamy dobra. Nawet jak odpadna to mogą wracac z podniesioną głową. Brawo za charakter. Boje sie, ze zabraknie tego punktu z Macedonią. Qrwa dlaczego tak pozno. Niewiem komu teraz kibicowac, tyle jest opcji, ze ciezko przewidziec. Chyba Norwegii i Maceodnii w dzieisjzych meczach. |
A Sławek Szmal zostaje ..meczem.. , red, Starowicz przechodzi sam siebie.
|
Brawa dla naszych świetny mecz zagrali!!!!
|
Cytat:
od razu się poprawił przecież :| |
Polacy graja jak nowonarodzeni odkad na ławie siedza Bielecki i Jurasik
|
http://www.atdhe.net/ kanał wc handball live 1 mecz Niemców można oglądnąć
|
Oczywiście, że dopingować Norwegię i Macedonię! Przede wszystkim jednak zwycięstwo Norwegów nas pcha do wielkiej nadziei na wtorek. Ależ będą emocje :D Wielka wielka Polska! Brawo cała drużyna! :)
|
Cytat:
|
A właśnie co z Tkaczykiem ?
|
"Przepraszamy. Wystąpił błąd podczas lokalizacji materiału wideo." - dziala komus ITVP ?
Rany ale gówno. |
w każdym razie, zwycięstwo dziś Norwegii to dla nas otwarta droga do półfinału..?
|
Cytat:
Bo w przypadku remisu Danii i porazki Niemiec mamy: Niemcy & Dania 5 Polska & Norwegia 4 Serbia & Macedonia 3 ostatnia kolejka: Niemcy-Dania Polska-Norwegia Serbia-Macedonia Nasze zwycięstwo wówczas bez względu na wynik Dania-Niemcy daje nam awans. Sytuacja bardziej realistyczna, że Dania jednak wygrywa z Macedonią oznacza, że Dania 6 Niemcy 5 Polska & Norwegia 4 Serbia 3 Macedonia 2 i wówczas nie może być remisu w meczu Niemcy-Dania. Niemiecki bramkarz mnie mocno wkur..denerwuje... ;/ |
jaki wynik niemcy - norwegia?
|
http://www.soccer-live.pl/player/btv/gob6.htm
Niemcy zrypali grę w przewadze i wynik 9:7 dla Norwegii :) Super :D Edit: Niestety już 9:9 ale Norwegowie mają karniaka :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl