![]() |
Cwiercfinał : Barcelona : Inter 3:11
Inter: Barcelona 7:1 |
Inter
Arsenal Roma Fiorentina Werder PSV Celtic Villareal Sevilla Chelsea Lyon Man U Milan Atletico Wisła |
1.Qbcio - Werder Brema
2.*TS* - Milan 3.grzesiek632 - Arsenal 4.Wujek dobra rada - FC Barcelona 5.Jachcik - Villareal 6.DominoForza-Celtik 7.usioc1- FC Sevilla 8.ostach1906aka- AS Roma 9.Lukasz15wisla - Ol. Lyon 10.JoeCole92- Chelsea 11.WiślakNH - PSV Eindhoven 12.bluesinger - Manchester United 13.PLACHO - Fiorentina 14.Martinho - Inter Mediolan 15.Gucio25- Atletico Madryt 16.HarryTB- Wisła Kraków TE DRUZYNY AWANSOWAŁY Z GRUP!!! 1: Mecz: Barcelona : Inter ( 3:11 ) Inter: Barcelona ( 7:1 ) AWANS : Inter 2: Mecz: Arsenal Roma 3: Mecz: Fiorentina Werder 4: Mecz: PSV Celtic 5: Mecz: Villareal Sevilla 6: Mecz: Chelsea Lyon 7: Mecz: Man U Milan 8: Mecz: Atletico Wisła TO SA DWUMECZE. Prosze o szyblkie rozegranie ich !! |
Trzeba było grać te mecze bo cały weekend był na to a nie płakać teraz że chcecie grać a już jest pozamiatane.
Cytat:
nie chce się czepiać ale to chyba raczej nie są ćwierćfinały ;) |
LUDZIE GRAC a nie GADAĆ.. !!
|
Chelsea 5:1 Lyon
Lyon 1 :1 Chelsea |
Cytat:
Cytat:
|
1: Mecz:
Barcelona - Inter 3:11 Inter- Barcelona 7:1 AWANS : Inter 2: Mecz: Arsenal - Roma 3:0 Roma - Arsenal 0:5 AWANS: Arsenal 3: Mecz: Werder - Fiorentina 1:2 Fiorentina - Werder 3:0 AWANS: Fiorentina 4: Mecz: PSV - Celtic 1:0 Celtic - PSV 1:1 AWANS: PSV 5: Mecz: Villareal - Sewilla 1:2 Sevilla - Villareal 4:2 AWANS: Sewilla 6: Mecz: Chelsea - Lyon 5:1 Lyon - Chelsea 1:1 AWANS: Chelsea 7: Mecz: Milan - Man U 3:3 Man U - Milan 4:3 AWANS: MAN U 8: Mecz: Atletico Wisła |
Celtic - PSV 1:1 (karne 4:5)
PSV - Celtic 1:0 |
Cytat:
dziękuje za zaproszenie, które oczywiście przyjmuje |
Cytat:
uwazaj zeby twoj smiech nie zamienił sie w płacz jak ci będe strzelał diego bramke :D |
jeszcze raz prosze o rozegranie swoich dwumeczy.
|
jakby ktoś chciałzagrac to niech pisze na PW
|
HarryTB - odezwij żesz sie na gadu w końcu! ;)
|
Mecz 1:
Werder - Fiorentina 1:2 Mecz 2 : JUTRO - tak sobie przeciwnik zażyczył :-/ |
mecz 1
Ac Milan 3-3 Man U mecz 2 jutro ze względu na brak czasu przeciwnika :] |
Cytat:
|
Sorry już jestem naprawdę czasu nie miałem bo studia , praca itp i całkiem zapomniałem o fifie w Niedziele od 15 do 20 mogę z kimś zagrać .
|
dobra nie ma sprawy tylko jak nie mozesz grac to pisz.
|
Mecz 1:
Werder - Fiorentina 1:2 Mecz 2 : Fiorentina - Werder - 3:0 |
DO NIEDZIELI DO GODZINY 16 MAJĄ ZOSTAC ROZEGRANE WSZYSKIEG POZOZTALE DWUMECZE!!!
Jesli osoby nie rozrgraja meczow to wylatuja z turnieju... ( staram sie was wszystklich zrozumiec ale, to jest naprawde juz przegiecie) inormuje o ty m teraz zeby potem nie było ze jestem zły i niedobry i wogole.... i prosze sie nie obrazac;) |
pisac jak ktos chce sparing gg 9141401
|
mecz 1
Ac Milan 3-3 Man U mecz 2 Man U 4-3 Ac Milan |
Gucio25- Atletico Madryt
HarryTB- Wisła Kraków Jachcik - Villareal usioc1- FC Sevilla Panowie . .. GRAJCIE GRAJCIE .. co z wami... |
dobra spokojnie...maja czas do niedzieli...
|
napisałem prv do usioc1, ale nic do mnie nie odpisał ;/
|
dobra jak nic nie odpisze do niedzieli godz 16 to uznam wynik jako walkower dla Ciebie..
|
Villareal 1-2 Sevilla
Sevilla 4-2 Villareal |
1: Mecz:
Barcelona - Inter 3:11 Inter- Barcelona 7:1 AWANS : Inter 2: Mecz: Arsenal - Roma 3:0 Roma - Arsenal 0:5 AWANS: Arsenal 3: Mecz: Werder - Fiorentina 1:2 Fiorentina - Werder 3:0 AWANS: Fiorentina 4: Mecz: PSV - Celtic 1:0 Celtic - PSV 1:1 AWANS: PSV 5: Mecz: Villareal - Sevilla 1:2 Sevilla - Villareal 4:2 AWANS: Sevilla 6: Mecz: Chelsea - Lyon 5:1 Lyon - Chelsea 1:1 AWANS: Chelsea 7: Mecz: Milan - Man U 3:3 Man U - Milan 4:3 AWANS: MAN U 8: Mecz: Atletico walkower Wisła AWANS: Atltico |
Gra ktoś może w fife 09 na xbox360 przez neta?
|
a po rozegraniu 1/8 będzie losowanie czy jakiś przydział?
|
pewnie bedzie Inter - Arsena itd.. chyba ze podsuniesz mmi jakaś ciekawa forme losowania?;p
|
Cytat:
Gucio... czytaj to i łap goscia w tych godzinach... Harry: było by milo jakbys wczesniej mogl... widziałem ze wchodziles juz dzis na forum... |
Mistrzu moglbys podac rozpiske dalszej rundy?
|
Cytat:
|
dobra masz walkowera...
a TY harry miales czas .. |
1/4 FINAŁU
1.mecz Inter - Arsenal 2:3 Arsenal - Inter 1:0 AWANS: Arsenal 2.mecz Fiorentina - PSV 5:1 PSV - Fiorentina 1:8 AWANS: Fiorentina 3.mecz Sevilla - Chelsea 0:8 Chelsea - Sewilla 4:2 AWANS: Chelsea 4.mecz Man.U - Atletico 5:2 Atletico - Man.U 2:6 AWANS: Man U |
MECZYKI PROSZE ROZEGRAĆ DO ŚRODY!!!
|
WiślakNH - PSV Eindhoven
ODBIERZ PW !! |
JoeCole92, odezwij się!!!Odbierz PRV
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl