![]() |
25 minut
EDIT: JEEEEEST!I kto?Boguski!!!!!Łobo na ławę! |
A kto podawal??? Ten na ktorego polowa forum pluje, Zienczuk:)
PS: Ozinho, jaki Piotrek?? Brozek:) |
20 minut....Jedziemy...W końcu się obudzili,w końcu.
|
Ja .......e ale Wisla przyspieszyla ,momentami gramy na niezlym speedzie
|
Ufff kamień spadł z serca. Teraz trzeba dobić ich drugą bramką
|
No i gol Ciekawe czy nasi się podniosą i wydrą (?)Żydom zwycięstwo..... Do boju , do boju , do boju Wisełka.... !!!!!
|
No i miejmy nadzieję, że Cracovia nie będzie już miała okazji, aby pokonać Juszczyka. Chociaż mnie tam remis nie zadowala, ma nadzieje, że jeszcze Broziu się o brameczkę jakąś pokusi, tak jak to w każdym z dotychczasowych meczów robił.
|
hm, oddawać karnego, złodzieje
|
A co do Zieńczuka to bardziej asysta Radwańskiego.Ręka w polu karnym!Ja p.......Juszczyk rugbista
|
Sedzia robi niezle waly
|
haha sedzia... juz nie gadajcie, ze Wisla gra piach, bo to co sedzia wyprawia to PARODIA!!!!!!
|
Brozki to sie zadziory zrobily,uwielbiam jak sie sprzeczaja z przeciwnikiem,za duzo kartek!!!aby to sie nie odbijo pozniej
|
Nie za dużo tych żółtych kartek? Boje się, że niedługo jakaś czerwona poleci... (oby nie dla Wisełki)
|
Dawidowski wchodzi o k**wa
|
Joker wchodzi:D
|
Jak widze Dawidowskiego,Maleckiego to tesknie za Paulista
|
Juz lepiej Maleckiego zamiast Dawida
|
mowie wam dawid strzeli w 92
:) |
Ciekawostka, jak narazie bylo 31 fauli i 8 kartek :/
|
dawid ma na koncie narazie dw stzraly:)i strate aha i sprint
|
No to remis eh :(
|
tak się zastanawiam czy dawidowi urwało lewą nogę przecież lepiej jest wywalic w kosmos niz podać do bramkarza ;-/
|
Ech nie udalo sie .Szacunek za 2 ga polowe ,bo momentami grali jak wichura ;)
|
szkoda.... ale nic sie nie stalo:)
|
Trudno, nic takiego się nie stało, remis także się może zdarzyć. Zobaczymy jak za dwa tygodnie pójdzie nam z Lechem.
|
Brakuje nam klasowego napastnika, ktory wykorzystal by takie sytuacje jakie mial Dawidowski
|
Dawidowski większy drewniak od Rasiaka!
Sędzia? Nic nie mówię, bo mnie zbanujecie :) Wynik powinien być większy dla gości, uciekły 2 karne, fajne akcje, itd. Z uwagi, że przegrywaliśmy, to nie jest taki zły rezultat na wyjeździe, ale wierzylem w zwyciestwo do konca. trudno... |
powime tak szkoda bo bylismy o tych czopow lepsi kartki dla clebera nie bylo dudzic jest frajerem caly mecz sie podkladal niby to cwane ale frajerskie...dlanas byl jeden karny 100% a drugi mogl podyktowac...sedzia byl daremny gubil sie i szkoda słów
|
Cytat:
Co do meczu to lipa, stracony punkt, co prawda na trudnym terenie, ale liczyłem na zwycięstwo. O mistrza i tak się nie boje, ale derby to derby... |
Dobrze że ten remis wyszedł, bo 4 zwycięstwa to by było za idealnie. Może to da trochę do myślenia Cupiałowi, żeby jakiegoś jednego czy drugiego dobrego ofenswynego piłkarza jutro załatwił.
|
Ehh, troszkę szkoda bo mogliśmy po II połowie z nimi wygrać, ale remis jest i trzeba się cieszyć, nie przegraliśmy i to się liczy.
|
Remis u nich też dobry, nie wygrają z nami przed spadkiem za korupcję :) Skoro drukAreczka dała rady leszkowi to my również.
|
Nie można tak było od pierwszej połowy ?
Brawo Rafał ! |
Czyli w Krakowie bez zmian... Wisła nadal rządzi :)
|
W drugiej polowie Wisla wlaczyla piaty bieg to iskry lecialy :-D Szkoda ze nie ma 3 punktow ale wszystkiego nie mozna miec
|
Cytat:
brawo dla Łobo:rotfl: |
Sory za głupie pytanie ale czemu Pawełek nie bronił? Kartki, kontuzja czy o co chodzi? bo troche nie przygotowany przystąpiłem do oglądania meczu. I jeszcze jedno pytanie Diaz gra jako obrońca czy pomocnik? Bo ja mimo wszystko cały czas żyłem z przekonaniem że jest defensorem.
|
Szkoda bardzo tego wyniku, ale lepszy remis niż porażka. Wreszcie trafił Rafał, moze sie przebudzi. Szkoda, ze od poczatku tak nie gralismy bo spokojnie mozna bylo wygrac.
Sedziego nie ma co obwiniac bo jego najwiekszym bledem jest to, ze nie wyrzucil Clebera. Troche duzo glupich kartek. sq - nie, ma dopiero 3 kartki. Raporter - faul na karny bezdyskusyjny. Kartka raczej też. Scial go równo z trawa i to zupelnie niepotrzebnie, bo przy samej lini. |
Pytanko... Cleber czasami u was nie pauzuje w meczu z Leszkiem?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl