![]() |
No nie wiem...zobaczymy
pewnie będzie z Pawłem wywiad po meczu także będzie może coś więcej wiadomo |
Ćwielong przesunął się do ataku po zejściu Pawła i Rafała? Garguła nawet sam zszedł z boiska więc to że Paweł siedzi na ławce niczego nie wyjaśnia będziemy wiedzieć coś więcej dopiero po specjalistycznych badaniach.Może mu zrobią rezonansem badanie
|
klepiemy tą piłkę i gówno z tego wynika, jak nie wygramy tego meczu to będzie megafrajerstwo
|
Coś jeszcze od siebie apropo badań... Z kolanem jest tak, że dopóki się kolana nie otworzy, nie ma 100% pewności co się stało. Nawet na rezonansie, chociaż daje on największe prawdopodobieństwo co i jak.
|
Jak się nie strzela takich jakie miał Sobol to czego wymagą zwycięztwa?
|
No proszę Łobo wchodzi. To odmieni naszą grę. Rozniesiemy ich w pył..
|
Bez Pawła nie wygramy. Mam wrażenie że w zespole mamy prawie same 'miękkie faje'.
|
prosze was....
|
K***a niech oni już strzelą tą bramke...........
|
Nie grają źle mają pecha przy sytuacjach podbramkowych , Bełchatów cały czas cofnięty .
|
wchodzimy w nich jak w maslo a nic z tego nie ma taka okazja na odrobienie pkt a oni leca w kulki
|
To wygląda jak mecz ŁKSem u nas w tamtej rundzie, i pewnie się tak samo skończy :/ Walenie głową w mur.
|
mecz wygrany remisujemy.. kontuzja Pawła... pech i niefart.
cóż z tego meczu, jak się okaże że u Pawła wiązadła to po sezonie. |
jak patrze na ten mecz to nie wierze ludzie co tam sie dzieje...
|
Cytat:
|
W radiu zet podobno mowili że Brożek pojechał prosto do szpitala i że kontuzja na 6 miesięcy
przecież on na ławce siedzi i mecz ogląda? z tego co widziałem na C+? |
wychodzi na to, że jeden gol w meczu wystarczy. Tym razem jest to Janusz Gol :/
juz mnie jakiś sarkastyczny humor dopada :| |
Naszym piłkarzom moge tylko powiedzieć jedno: "PO CO WY GRACIE ,JAK WY AMBICJI NIE MACIE"
|
Cytat:
|
Cytat:
To tak jakby powiedzieć, po co ty piszesz jak ty ortografii nie znasz? |
Do dzis mialem jeszcze nadzieje, jednak po tym meczu nie mam zludzen, ze mistrzostwa nie bedzie.
|
Cytat:
Dlatego pisałem, po co się interesować innymi meczami, jak nie wygrywamy swojego? |
No i stracilismy 2 punkty , pozostaje trzymać kciuki jutro za Górnik
|
Cytat:
|
No i jesteśmy w dupie. Jeśli Lech wygra z Górnikiem, to raczej po mistrzostwie...
|
Cytat:
|
Z taka gra to my sobie mozemy z Cracovia o utrzymanie walczyc. Te miernoty nie pokazuja zadnych umiejetnosci jesli chodzi o gre ofensywna. Przez kilkanascie lat trenowania robili jedno wielkie gowno. Mistrza nie bedzie, nie zaslugujemy na niego. Jak Lecha nie trawie to trzeba przyznac, ze teraz sa najlepsi i zasluzenie zdobeda trofeum. Ciagle jestesmu w grzeo o 2gie miejsce. Kontuzja Broznka moze nawet nie taka straszna jak na lawke wrocil.
|
Ehh tyle sytuacji w pierwszej połowie :/ A mogliśmy się zrównać z Legią punktami, no ale oni nigdy nie umieją wykorzystać potknięć rywali. Jutro jeszcze Kuchenkorz nam odjedzie i będzie koniec marzeń o tytule :/ Bez Pawła to jednak nasz atak nie istnieje, aż się boję sobie wyobrazić co będzie, jeśli będzie musiał pauzowac przez dłuższy czas. Pierwsza połowa mi się podobała, było widać walkę i ambicję, no ale ta skuteczność...
|
jedyne słowo, które przychodzi mi na myśl to dziadostwo...
cały mecz graja tak jakby byli pewni, że wygrają i w końcu strzela wręcz zamaist konstruować akcje to sobie chodzili i podawali na połowie... żałosne... bez Brożka bedzie smutno... |
Niestety, to było do przewidzenia, bez Pawła 0-0 - jakby Paweł grał pewnie wymęczylibyśmy jakieś 1-0.
A tak straciliśmy 2 punkty. Jutro się okaże po meczu Górnik-Lech czy gramy jeszcze o MP czy też już tylko o puchar UEFA |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl