![]() |
Biorąc pod uwagę okoliczności to jak dla mnie wynik rewelacyjny:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/ |
Cytat:
|
Mam nadzieje że bedzie mona kupić karnet przez intrnet. bilety są w cenie dobrej karnety też byle tylko forma piłkarzy rosła a z tą jest średnio
|
Z powodu nudy zrobiłem mały research dotyczący sprzedaży karnetów w ekstraklasie.
Sprzedają już: Legia, Lech, Górnik, Śląsk, Lechia, Widzew, Zagłębie, Podbeskidzie Nie sprzedają, ale podali datę rozpoczęcia sprzedaży: Korona, GKS (odpowiednio 21 i 28 stycznia) Nie sprzedają, ale jakaś tam wzmianka jest: Polonia (podali, że cennik zostanie opublikowany wkrótce, w sumie to żadna informacja, ale zawsze), Piast (podali, że dokładna data zostanie podana na przełomie stycznia i lutego), Pogoń (podali same ceny biletów na wiosnę) Cisza: Jagiellonia, Ruch i oczywiście Wisła |
Bo u nas kalkulują czy kłaść na nas chuja czy może jednak się dogadać
|
do ceny karnetu należy też dodać 10 zł za nową karte kibica gdyż wyrabiane "na początku" nowego stadionu straciły już ważność. Ale spokojnie, nie trzeba nawet nowego zdjęcia robić, wystarczy zapłacić i odebrać nowy plastik :/
|
Mają pewnie problem z ustaleniem cen. Za taki produkt jak oferuje teraz Wisła to dużo żądać nie mogą i to musi boleć pewne osoby.
|
Nawet dobrze, że jeszcze nie zaczęli sprzedaży bo w końcu nie wiadomo czy w tej rundzie będziemy dopingować czy bojkotować-
dopóki sytuacja się nie wyjaśni najlepiej wstrzymać się z zakupem karnetu- poczekajmy na stanowisko SKWK w tej sprawie ! |
Stanowisko jest niezmienne. Protest cały czas trwa..
|
Jak nas mają w dupie, to my ich karnety też.
|
Mała aktualizacja:
Sprzedają już: Legia, Lech, Górnik, Śląsk, Lechia, Widzew, Zagłębie, Korona, Ruch, Podbeskidzie, GKS Nie sprzedają, ale podali datę rozpoczęcia sprzedaży: Polonia i Piast (sprzedaż rozpocznie się odpowiednio 18 i 4 lutego) Nie sprzedają, ale jakaś tam wzmianka jest: Pogoń (podali same ceny biletów na wiosnę) Cisza: Jagiellonia i oczywiście Wisła |
po zalogowaniu się na https://bilety.wisla.krakow.pl/index.dhtml na 1 pozycji w transakcjach jest opcja przedłużenia karnetu - cena na C 145 zł, to tak w ramach ciekawostek, bo nie wiadomo na ile to pewne
edit: przedłużenie 135 zł, studencki 100 zł przedłużenie, normalnie pewnie dychę drożej |
profesjonalizm klubu, ja pier*ole..
jak ceny gdzieś tam są, są znane, ale podać nie podadzą informacji, tylko wprowadzają w systemie, bo to najważniejsze. |
Cytat:
Wybacz, ale pozwól, że sam będę dysponował swoimi pieniędzmi i to czy kupię karnet będzie moją suwerenną decyzją, a nie będę czekał czy SKWK łaskawie mi pozwoli kupić karnet. @gdzieś tam up z tego co słyszałem, to nie trzeba 10 zl na nową kartę kibica. ale mogę się mylić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czysto informacyjnie...
Klub podał harmonogram sprzedaży karnetów: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._od_70_zlotych Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...013_wiosna.jpg Cytat:
Oraz ceny biletów na poszczególne spotkania: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._od_10_zlotych http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...013_wiosna.jpg Za oficjalną. |
Nie ma co się dziwić takim cenom. Plan za "pół darmo" się nie sprawdził to ustalili ceny normalne, nieco wyższe od tych z poprzedniej rund.
Czekamy na spotkanie władz SKWK z zarządem które odbędzie się 7 lutego. |
Nic dziwnego, że plan za "pół darmo" się nie sprawdził, bo nie tylko niskie ceny są w stanie przyciągnąć kibiców na stadion. Pikiniki (sorry za wyrażenie, nie chcę nikogo obrazić) chcą oglądać finezyjną grę, a "zagorzali kibice" chcą głośno dopingować i wspierać drużynę efektownymi oprawami/racami etc.
Ani jedno ani drugie na razie nie jest możliwe, wiec wyczuwam słabą frekwencję (mimo że po raz pierwszy można karnety nabywać przez Internet). |
Moim zdaniem ceny OK, ogólnie 50 zł w tą czy w tamtą to nie problem. Wydałbym 100 zł więcej - byleby catering był super, ochrona spoko, stewardzi się nie wpierdalali w kibicowanie, za gówno nie dostawałoby się 2 lata zakazu + 2 koła kary.
Ale jest tez cytat z pewnej strony: "Nie kupujemy karnetów.Wygląda na to że walą z nami w ch....... Będzie info na stronie. Najpóżniej w czwartek.Raczej się nidogadamy" powyższe jest dla osób bardziej kibicujących, dla pozostałych kibiców piłkarskich powinno wystarczyć to, że BEDNARZ ZOSTAŁ P.O. PREZESA WISŁY KRAKÓW S.A. - to tak jakby CUPIAŁ NAPLUŁ NAM W TWARZ!!!!!!! - ten gość powinien zostać dyscyplinarnie wyjebany z klubu, a On został awansowany! |
Ja po karnet na chwilę obecną się nie wybieram. Czuje że będzie tak że "porozumienie" klub klepnie, po kilku meczach sytuacja wróci do stanu z końca rundy.
To są niepoważni ludzie ze strony klubu i takie jest moje zdanie, wolę kupić bilety jak pokażą że są podstawy żeby im wierzyć a nie kupować karnetu w "ciemno" aż im znów coś odjebie i będą ścigać za głośne krzyczenie, rzucanie papierków na schody lub cokolwiek innego. |
Ceny dobre, niskie. Chociaż jakie ceny by nie były to i tak frekwencja będzie niska jeśli protest będzie trwał bo mam nadzieję że akurat w tej sytuacji potrafimy wspólnie się zmobilizować, aby osiągnąć po części zamierzany cel.
Pomijając protest i ceny - czemu G3 jest wyłączone ze sprzedaży karnetów? W tamtej rundzie zamknięta trybuna była cały czas bodajże, teraz z tego co widzę pewnie też, co się dzieje? |
Cytat:
|
Cytat:
Wyobrażasz sobie np. sytuacje że gramy w pucharach z jakąś dobrą drużyną, ludzie kupują karnety żeby mieć zniżkę na ten mecz, po czym wszyscy oddają karnet? |
Np.na Legii można było zwracać karnety. I jak klub poszedł na wojenkę to stracił na tym finansowo.
|
Milan tez zwracał kase za karnety jak sprzedali Ibrahimovica do PSG jak ktos chciał zrezygnować
|
Cytat:
|
Tak czy siak uwazam, ze ta runde powinnismy odpuscic, zawsze jak sie dobrze uloza relacje mozna kupic karnet na 5 czy 6 spotkan a jak nie to internetowo bilety, ale powinnismy pokazac, co potrafia kibicie i ile znacza dla klubu.
|
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl