Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

R33 27.09.2012 18:29

Biorąc pod uwagę okoliczności to jak dla mnie wynik rewelacyjny:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_sprzedanych/

palikot 27.09.2012 19:51

Cytat:

Karnet na stadion Wisły warto mieć nie tylko ze względu na oszczędność pieniędzy, ale także ze względu na dodatkowe atrakcje czekające na karnetowiczów. Do tej pory posiadacze karnetów Jesień 2012 mogli brać udział w konkursach, w których do wygrania były udział w sesji zdjęciowej z pierwszą drużyną Wisły Kraków oraz możliwość zostania asystentem trenera Probierza na jeden dzień.
"Atrakcjami jakie czekają karnetowiczów to m.in przykucie jego posiadacza do jednego sektora na stadionie przez pół roku, uniemożliwiając oglądanie z innej perspektywy/sektora. Poza tym, w przypadku braku możliwości obejrzenia meczu w danym terminie, posiadaczowi karnetu przepada wejściówka, gdyż nikt inny nie może jej wykorzystać." - to taki bonus od klubu, jakby co ;)

alkoholik 17.11.2012 23:10

Mam nadzieje że bedzie mona kupić karnet przez intrnet. bilety są w cenie dobrej karnety też byle tylko forma piłkarzy rosła a z tą jest średnio

R33 18.01.2013 17:42

Z powodu nudy zrobiłem mały research dotyczący sprzedaży karnetów w ekstraklasie.

Sprzedają już:
Legia, Lech, Górnik, Śląsk, Lechia, Widzew, Zagłębie, Podbeskidzie

Nie sprzedają, ale podali datę rozpoczęcia sprzedaży:
Korona, GKS (odpowiednio 21 i 28 stycznia)

Nie sprzedają, ale jakaś tam wzmianka jest:
Polonia (podali, że cennik zostanie opublikowany wkrótce, w sumie to żadna informacja, ale zawsze), Piast (podali, że dokładna data zostanie podana na przełomie stycznia i lutego), Pogoń (podali same ceny biletów na wiosnę)

Cisza:
Jagiellonia, Ruch i oczywiście Wisła

h3po4 18.01.2013 18:06

Bo u nas kalkulują czy kłaść na nas chuja czy może jednak się dogadać

omega 18.01.2013 19:48

do ceny karnetu należy też dodać 10 zł za nową karte kibica gdyż wyrabiane "na początku" nowego stadionu straciły już ważność. Ale spokojnie, nie trzeba nawet nowego zdjęcia robić, wystarczy zapłacić i odebrać nowy plastik :/

Arked 18.01.2013 19:55

Mają pewnie problem z ustaleniem cen. Za taki produkt jak oferuje teraz Wisła to dużo żądać nie mogą i to musi boleć pewne osoby.

heoij 18.01.2013 20:19

Nawet dobrze, że jeszcze nie zaczęli sprzedaży bo w końcu nie wiadomo czy w tej rundzie będziemy dopingować czy bojkotować-

dopóki sytuacja się nie wyjaśni najlepiej wstrzymać się z zakupem karnetu- poczekajmy na stanowisko SKWK w tej sprawie !

aNouc 18.01.2013 20:22

Stanowisko jest niezmienne. Protest cały czas trwa..

focusik09 18.01.2013 20:25

Jak nas mają w dupie, to my ich karnety też.

R33 28.01.2013 17:53

Mała aktualizacja:

Sprzedają już:
Legia, Lech, Górnik, Śląsk, Lechia, Widzew, Zagłębie, Korona, Ruch, Podbeskidzie, GKS

Nie sprzedają, ale podali datę rozpoczęcia sprzedaży:
Polonia i Piast (sprzedaż rozpocznie się odpowiednio 18 i 4 lutego)

Nie sprzedają, ale jakaś tam wzmianka jest:
Pogoń (podali same ceny biletów na wiosnę)

Cisza:
Jagiellonia i oczywiście Wisła

koniak 03.02.2013 20:42

po zalogowaniu się na https://bilety.wisla.krakow.pl/index.dhtml na 1 pozycji w transakcjach jest opcja przedłużenia karnetu - cena na C 145 zł, to tak w ramach ciekawostek, bo nie wiadomo na ile to pewne

edit: przedłużenie 135 zł, studencki 100 zł przedłużenie, normalnie pewnie dychę drożej

Gucio25 03.02.2013 21:40

profesjonalizm klubu, ja pier*ole..
jak ceny gdzieś tam są, są znane, ale podać nie podadzą informacji, tylko wprowadzają w systemie, bo to najważniejsze.

Bambo1906 03.02.2013 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hubert.fan (Post 1295224)
Nawet dobrze, że jeszcze nie zaczęli sprzedaży bo w końcu nie wiadomo czy w tej rundzie będziemy dopingować czy bojkotować-

dopóki sytuacja się nie wyjaśni najlepiej wstrzymać się z zakupem karnetu- poczekajmy na stanowisko SKWK w tej sprawie !

Wybacz, ale pozwól, że sam będę dysponował swoimi pieniędzmi i to czy kupię karnet będzie moją suwerenną decyzją, a nie będę czekał czy SKWK łaskawie mi pozwoli kupić karnet.

@gdzieś tam up

z tego co słyszałem, to nie trzeba 10 zl na nową kartę kibica. ale mogę się mylić.

MatMario 04.02.2013 11:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gucio25 (Post 1297271)
profesjonalizm klubu, ja pier*ole..
jak ceny gdzieś tam są, są znane, ale podać nie podadzą informacji, tylko wprowadzają w systemie, bo to najważniejsze.

Na .... ci będą podawać jak sobie sam możesz sprawdzić. Chyba Ci się role pomieszały kto w tym kubie jest dla kogo.

Błaszczu_WIŚLAK 04.02.2013 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bambo1906 (Post 1297286)

@gdzieś tam up

z tego co słyszałem, to nie trzeba 10 zl na nową kartę kibica. ale mogę się mylić.

źle słyszałeś...

WISŁAZWE 05.02.2013 15:52

Czysto informacyjnie...

Klub podał harmonogram sprzedaży karnetów:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._od_70_zlotych

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oficjalna
Od początku sprzedaży karnety Wiosna 2013 kupować będą mogli wszyscy kibice. Osoby, które miały wykupione karnety Jesień 2012, będą miały zarezerwowane swoje miejsca aż do 21 lutego włącznie. Po tej dacie zarezerwowane miejsca trafią do ogólnej sprzedaży, natomiast zniżka lojalnościowa, która przysługuje posiadaczom karnetów Jesień 2012, obowiązywać będzie nadal.

Karnety można kupować w Strefie Kibica w dni powszednie w godzinach 11:00-20:00 oraz w soboty i w niedziele w godzinach 10:00-16:00 oraz na stronie bilety.wisla.krakow.pl dwadzieścia cztery godziny na dobę. Internetowa sprzedaż karnetów rozpocznie się 8 lutego o godzinie 12:00.

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...013_wiosna.jpg

Cytat:

Pierwotnie napisane przez INFO dla Kibiców z C1,C5, G1
Ze względu na konieczność uzyskania ponownych pozwoleń na użytkowanie sektorów, nad którymi doszło do usterki dachu, które mogą być wydane już po pierwszych meczach Wisły Kraków w rundzie wiosennej, nie będzie prowadzona sprzedaż karnetów na sektory C1, C5 oraz G1. Kibiców, którzy posiadali karnety Jesień 2012 na te części stadionu, a chcą przedłużyć karnet, prosimy o wybranie innych miejsc na stadionie. Zniżka lojalnościowa, przysługująca osobom z sektorów C1, C5 oraz G1, które posiadały karnet Jesień 2012, nie przepada. Za zaistniałą sytuację przepraszamy.

Oraz ceny biletów na poszczególne spotkania:

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._od_10_zlotych

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...013_wiosna.jpg

Za oficjalną.

Mario Nh 05.02.2013 17:20

Nie ma co się dziwić takim cenom. Plan za "pół darmo" się nie sprawdził to ustalili ceny normalne, nieco wyższe od tych z poprzedniej rund.
Czekamy na spotkanie władz SKWK z zarządem które odbędzie się 7 lutego.

gypsy 05.02.2013 18:07

Nic dziwnego, że plan za "pół darmo" się nie sprawdził, bo nie tylko niskie ceny są w stanie przyciągnąć kibiców na stadion. Pikiniki (sorry za wyrażenie, nie chcę nikogo obrazić) chcą oglądać finezyjną grę, a "zagorzali kibice" chcą głośno dopingować i wspierać drużynę efektownymi oprawami/racami etc.

Ani jedno ani drugie na razie nie jest możliwe, wiec wyczuwam słabą frekwencję (mimo że po raz pierwszy można karnety nabywać przez Internet).

domin_czyzyny 05.02.2013 22:38

Moim zdaniem ceny OK, ogólnie 50 zł w tą czy w tamtą to nie problem. Wydałbym 100 zł więcej - byleby catering był super, ochrona spoko, stewardzi się nie wpierdalali w kibicowanie, za gówno nie dostawałoby się 2 lata zakazu + 2 koła kary.

Ale jest tez cytat z pewnej strony:

"Nie kupujemy karnetów.Wygląda na to że walą z nami w ch.......
Będzie info na stronie. Najpóżniej w czwartek.Raczej się nidogadamy"

powyższe jest dla osób bardziej kibicujących, dla pozostałych kibiców piłkarskich powinno wystarczyć to, że BEDNARZ ZOSTAŁ P.O. PREZESA WISŁY KRAKÓW S.A. - to tak jakby CUPIAŁ NAPLUŁ NAM W TWARZ!!!!!!! - ten gość powinien zostać dyscyplinarnie wyjebany z klubu, a On został awansowany!

MatMario 06.02.2013 07:28

Ja po karnet na chwilę obecną się nie wybieram. Czuje że będzie tak że "porozumienie" klub klepnie, po kilku meczach sytuacja wróci do stanu z końca rundy.

To są niepoważni ludzie ze strony klubu i takie jest moje zdanie, wolę kupić bilety jak pokażą że są podstawy żeby im wierzyć a nie kupować karnetu w "ciemno" aż im znów coś odjebie i będą ścigać za głośne krzyczenie, rzucanie papierków na schody lub cokolwiek innego.

Arkas 06.02.2013 09:18

Ceny dobre, niskie. Chociaż jakie ceny by nie były to i tak frekwencja będzie niska jeśli protest będzie trwał bo mam nadzieję że akurat w tej sytuacji potrafimy wspólnie się zmobilizować, aby osiągnąć po części zamierzany cel.

Pomijając protest i ceny - czemu G3 jest wyłączone ze sprzedaży karnetów? W tamtej rundzie zamknięta trybuna była cały czas bodajże, teraz z tego co widzę pewnie też, co się dzieje?

hunter 06.02.2013 09:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1297548)
Ja po karnet na chwilę obecną się nie wybieram. Czuje że będzie tak że "porozumienie" klub klepnie, po kilku meczach sytuacja wróci do stanu z końca rundy.

To są niepoważni ludzie ze strony klubu i takie jest moje zdanie, wolę kupić bilety jak pokażą że są podstawy żeby im wierzyć a nie kupować karnetu w "ciemno" aż im znów coś odjebie i będą ścigać za głośne krzyczenie, rzucanie papierków na schody lub cokolwiek innego.

Dlatego w tej sytuacji jedyne co by zabezpieczyło nasz kibicowski interes to zmiana w regulaminie dystrybucji biletów i karnetów polegająca na tym, że w każdej chwili można zwrócić karnet i odzyskać pieniądze za mecze z których się rezygnuje. Problem to tylko polega zapewne na tym, że to kwestia fantastyki i nikt w klubie na takie kroki się nie zdecyduje.

mr_kwolf 06.02.2013 10:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 1297552)
Dlatego w tej sytuacji jedyne co by zabezpieczyło nasz kibicowski interes to zmiana w regulaminie dystrybucji biletów i karnetów polegająca na tym, że w każdej chwili można zwrócić karnet i odzyskać pieniądze za mecze z których się rezygnuje. Problem to tylko polega zapewne na tym, że to kwestia fantastyki i nikt w klubie na takie kroki się nie zdecyduje.

To jaka niby korzyść miałby klub sprzedając karnety? Spotkałeś się w ogóle gdziekolwiek z czymś takim?

Wyobrażasz sobie np. sytuacje że gramy w pucharach z jakąś dobrą drużyną, ludzie kupują karnety żeby mieć zniżkę na ten mecz, po czym wszyscy oddają karnet?

LuKaS TSW 06.02.2013 10:18

Np.na Legii można było zwracać karnety. I jak klub poszedł na wojenkę to stracił na tym finansowo.

Schabek 06.02.2013 10:35

Milan tez zwracał kase za karnety jak sprzedali Ibrahimovica do PSG jak ktos chciał zrezygnować

mr_kwolf 06.02.2013 10:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 1297562)
Np.na Legii można było zwracać karnety. I jak klub poszedł na wojenkę to stracił na tym finansowo.

Faktycznie, nawet nie wiedziałem o tym. To trochę zmienia postać rzeczy. Jestem tylko ciekawy czy możliwość zwrotu karnetu to aby nie wypadek przy pracy i po zmianie regulaminu już takiej możliwości nie będzie.

vabanq 06.02.2013 11:01

Tak czy siak uwazam, ze ta runde powinnismy odpuscic, zawsze jak sie dobrze uloza relacje mozna kupic karnet na 5 czy 6 spotkan a jak nie to internetowo bilety, ale powinnismy pokazac, co potrafia kibicie i ile znacza dla klubu.

R33 06.02.2013 11:09

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...upisz_za_5_zl/

Tutaj jedynie jest plus.

Neo1221 06.02.2013 12:45

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...65777179_n.jpg

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl