![]() |
Cytat:
i jak Ci odpiszą, że możesz to se zmniejsz, druknij odpowiedź i bierz ze sobą :) |
Zdarzało się, że sprawdzali, ale już nie pamiętam kiedy.
|
POSTAWIĘ KARNET MAŁOLATOWI
pisać |
Karnet na cały sezon kupiony. Natomiast uwaga - powinni wszędzie "trąbić" o dodatku w postaci szalika cegiełki i vouchera na 55 zł do wykorzystania w sklepie.
Mnie osobiście szalik na nic bo takowy zakupiłem. Natomiast 55 zł mojego świata nie zmieniło ale było miłą niespodzianką. Zwłaszcza, że 20 min wcześniej miałem spotkanie z drogówką w cenie 200 zł i 6 pkt ))) Dodatki do karnetu wg mnie są słabo reklamowane a pewnie wielu osobom pomogłoby to podjąć decyzję. Ludzie lubią dostać coś "za darmo". Jeżeli ja, czyli osoba interesująca się sprawami klubu o tym voucherze nie wiedziałem ( myślałem, że będzie to jakaś zniżka do sklepu - czyli dodatek mniej interesujący niż voucher) to ilu z tych którzy nie śledzą informacji o tym wie? |
Rafkur. Skoro masz taki już szalik to weź go ze sobą na mecz z Lechią albo ze Śląskiem i wymień się z kimś z Gdańska albo z Wrocławia :)
|
albo daj go jakiemuś dzieciakowi na rodzinnym :)
|
Szalik trafi we właściwe ręce )) Dobrze by było gdyby również informacja o "dodatkach" trafiała do właściwych odbiorców )))
PS. Podchodzę do okienka i mówię - " proszę karnet" . Odpowiedź " na rundę?" Noż k...a nie tak się to robi. Powinien od razu być atak - "kup pan na sezon to pan dostaniesz prezenty". Ja bym sprzedające panie wysłał na stację benzynową i kazał się uczyć. Jasne jest, że klubowi zależy na sprzedaży tych na cały sezon, więc czemu tak trudno nakazać pracownikom robić to co robią wszyscy inni chcący "upchnąć" jak najwięcej? |
Cytat:
|
Dokładnie jak idziesz do Mac'Donalds albo KFC to Ci od razu proponują, żebyś wziął powiększony tak samo jest w przypadku kina, jeśli chodzi o popcorn.
|
no ja już wspominałem jak poszedłem kiedyś z dziewczyną i mówimy 2 bilety na C, a babka "koło siebie?"
|
Niestety ten nasz klubowy "profesjonalizm" jest na poziomie GS'ów na jakimś zadupiu. W zasadzie to chyba nawet gorszy bo na tym zadupiu sprzedawca znał pewnie wszystkich klientów. U nas wygląda to na odrabianie pańszczyzny.
Są dziesiątki tysięcy studentów szukających pracy za "worek ziemniaków". Myślę, że po krótkim przeszkoleniu sprawdzaliby się o wiele lepiej. Zresztą aktualnym sprzedawcą też można dać szansę. Obstawiam tylko, że póki co nikt im nie kazał robić tego co jest standardem we współczesnym handlu. Owszem, są pewne zmiany. Idąc po karnet już nie czułem się jak intruz co i tak jest postępem. To są niby takie drobne rzeczy i w zasadzie bez kosztowe a dalej nikt z klubu nie wpadł na pomysł żeby to zmienić? Z tym jest tak samo jak z całym marketingiem. Na tym forum pojawiają się pomysły do wdrożenia od zaraz i w zasadzie za darmo a klub czeka na ch wie co. |
A ja kupilem karnet na sezon przez stronke.
Jak moge odebrac voucher oraz szalik ? |
Cytat:
|
Nie wiem czy to strona z biletami źle pokazuje, ale na C sprzedanych 150 karnetów tydzień przed startem ligi.
|
No niestety chyba tak... Miejsca ktore zostaly zarezerwone zostaly dodane do puli. Wynika z tego ze na tydzien przed liga zostalo sprzedanych niecale 3 tys. karnetow, mniej nawet niz w tamtym sezonie.
|
Myślę, że ta liczba jeszcze wzrośnie. Sporo ludzi kupuje na ostatnią chwilę, w tym ja i kumple.
Przyznam bez bicia, że byłem w szoku jak zauważyłem, że już za tydzień mamy pierwszy mecz :) A wydawało mi się, że to jeszcze w uj czasu. |
Gratisy można odebrać w strefie kibica informując kasjerkę że karnet został zakupiony przez internet.
|
Ja osobiście karnet kupie po 10 sierpnia, po wypłacie :P
|
Pamiętajcie, że karnety sezonowe można kupić tylko do meczu z Górnikiem.
|
Czy promocja :Bilet za 5zł" dla tych osob co jeszcze nigdy nie były na stadionie Wisły,jeszcze obowiazuje?
|
robby51, pewnie obowiązuje :).
Mam pytanie. Ktoś wie ile karnetów już sprzedano ? |
Pytanie mam - biorę na mecz siostrzeńcow i czy do wyrobienia karty kibica rodzic musi być na miejscu w SK czy wystarczy że podpisze się na wniosku ?
|
Wystarczy podpis na wniosku.
|
Witam pytanie krótkie. Zabieram swoją żone na mecz ( ma karte kibica ale juz nieaktualna) i chce teraz kupic bilety online. Czy moge normalnie dla niej kupic bilet a w dniu meczu wyrobic duplikat karty? Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam!
|
Niestety system na to nie pozwala. Próbowałem tak robić w okolicach maja i musiałem kupować bilet na stadionie.
|
http://weszlo.com/2015/07/12/na-zyle...ceny-karnetow/ Tak jak myślałem ceny karnetu w Krakowie są lekko przesadzone. 30-50 zł taniej byłoby zdecywanie bliżej rzeczywitości, a ta jest taka, że Wisła nie mieści się sportowo nawet w pierwszej piątce. Zresztą to widać to po wynikach sprzedaży karnetów.
|
No szkoda kur ... co wy macie z tym patrzeniem na inne kluby .. 2 paczki fajek mniej i masz karnet a dla naszego kochanego klubu to duzo !!!
|
Cytat:
|
Za drogo? To kupuj na cały sezon, wychodzi taniej. Jeden miesiąc bez fajek i masz cały rk z ukochaną drużyną + bonusy. Nie palisz? Nie pij. Nie pijesz? To co ty ....a z kasą robisz :D
|
szczerze to w tym roku mamy zajebiste ceny. naprawdę nie ma do czego się przyczepić
|
Starszyzna odmawia sobie czegoś jak mówi PiVoSH92, a młodzież? Wakacje sa, więc pożycza teraz pieniądze i idzie do roboty ( Tak po prawdzie karnet całoroczny to wynagrodzenie za 3-4dni pracy).. Inaczej się nie da..
|
Zawsze ktos znajdzie wymowke ... Jakby.byly tansze to byscie pisali co tak tanio ze żadnych gratisow....
|
Ale narosło za tych kilka lat chorych ludzi....
Idzie na impreze rozwala ze 100zł... Przepali za miesiąc a z 300 zł... Kupi sobie ciuchow w miesiąc a za 200 zł... Wyda jeszcze z pare stowek na picie,przekaski,zarcia ..... i muje... Ale na karnet 200 zł NIE MA!!.... KARNETU NIE KUPUJESZ CO MIESIAC... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak widzę ile jest wolnych miejsc na sektor C to nie wiem czy się śmiać czy płakać :/
|
Oficjalna liczbe sprzedanych karnetow bedzie mozna obliczyc przed nastepnym meczem ;) obecnie liczba karnetow maleje wraz z tym ze ktos zakupil bilet na najblizszy mecz na dane miejsce ;> wiec dopiero przed nastepnym meczem w czasie rozpoczecia sprzedazy online mozna zobaczyc ile jest rezerwacji typowo karnetowej
|
5334 tyle jest wolnych miejsc na C. :/
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja już nakręciłem 4 osoby na mecz. Zjawimy się na C w 10 osób. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl