Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ceny biletów i karnetów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2472)

iiYama 30.06.2015 22:07

Cześć

Odkładałem od pewnego czasu kaskę, czego efektem był dziś zakup karnetu sezonowego.

Jako ciekawostkę wam powiem, iż wg. słów Pań w kasie jest spore zainteresowanie karnetami.

Byłem wpisany na pozycję ok.200 jako osoba która odebrała Voucher na zniżki w sklepiku klubowym.

Więc nie zwlekajcie z zakupem!!!

heoij 01.07.2015 06:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iiYama (Post 1406382)
Więc nie zwlekajcie z zakupem!!!

Naprawdę nie ma co się chwalić sprzedażą 200 karnetów na cały 30 tysięczny stadion ;) Az tym zwlekaniem z zakupem to chyba żart :D

Mario Nh 01.07.2015 07:09

Wydaje mi się, że mnóstwo osób nie zdecyduje się na odbiór zniżek, szalików przy internetowym zakupie karnetu. ;)

Cytat:

Odkładałem od pewnego czasu kaskę, czego efektem był dziś zakup karnetu sezonowego.
Piona.

PiVoSH92 01.07.2015 08:59

Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...

heoij 01.07.2015 09:17

PiVoSH92- szkoda, że nie ma takiej opcji, mam taki sam kłopot jak Ty i też nie kupuję karnetu, ponieważ parę razy zabieram znajomych którzy nie chodzą na sektor kiboli :D

baldurking 01.07.2015 10:37

Podbijam powyższe dwie wypowiedzi, bo mam tak samo i to jest jedyny powód przez który jeszcze nie mam karnetu. Jak się można domyślać takich osób jest pewnie całkiem sporo. Może nie kilka tysięcy, ale sporo.

Kuba_TS 01.07.2015 12:34

Ja karnet kupie ale też mię to denerwuje . Chciałem zabrać kolegów z zagranicy na mecz z amicą i też dupa . Na C ich nie wezmę a na E ja nie będę miał możliwości wejść

Kamson 01.07.2015 20:46

Jak widać, brak możliwości zmiany sektora w przypadku kupna karnetu stanowi dla wielu osób problem. Jest to sprawa, którą Gaszyński powinien się zająć w przyszłości. Niech ktoś mu da cynk ;)

Drozd 02.07.2015 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PiVoSH92 (Post 1406399)
Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...

Nie mógłby. Bo kibic jest u nas znakowany jak bydło ma wypalony numerek i finito, ale większości to nie przeszkadza...bo to w imię bezpieczeństwa.

Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia...

TSWthedues 02.07.2015 08:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1406485)
Nie mógłby. Bo kibic jest u nas znakowany jak bydło ma wypalony numerek i finito, ale większości to nie przeszkadza...bo to w imię bezpieczeństwa.

Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia...

Po pierwsze to podziękuj tym którzy łamią przepisy Ustawy. - Głupia jak głupia, ale ona stanowi prawo na stadionie a każdy obywatel ma obowiązek przestrzegania prawa(niektórzy wyłącznie potrafią wydzierać się o swoje prawa zapominając, iż każdy obywatel ma też obowiązki - czytaj wyżej).

Nie słyszałem nigdy o sytuacji w której jak ktoś siądzie na innym miejscu to nazywali go przestępcą, bądź też wynosili ze stadionu skutego! Poza tym w najbliższej nowelizacji o imprezach masowych ma znaleźc się przepis dotyczący miejsc stojących (ponoć przeszedł). W kinie też masz obowiązek aby siedzieć na swoim miejscu, aczkolwiek jak masz pustą salę to nikt Ci problemu robić nie będzie i tak też jest na stadionie.

Co do możliwości zmiany sektora podczas karnetu. Przeciez teraz Prezez Gaszyński dał możliwość kibicom zakupowania biletów po zniżkach na 48h przed. Przy sprzedaży internetowej i zakupowaniu biletów ze zniżką jaki byłby koszt wszystkich biletów w stosunku do karnetu sezonowego? Niech ktoś mi nie pisze, że to niewygodne bo raz na dwa tygodnie kliknąć zapłać to kibicowi głowa z korony nie spadnie;)

Drozd 02.07.2015 09:23

Łamią przepisy czyli siadają dwa rzędy wyżej? Jak Ci ustanowią prawo, że masz chodzić w zimie w sandałach to też będziesz taki praworządny? Prawo jest debilne więc stadiony są puste proste i logiczne. Choćby laskę robili w przerwie to większość to oleje i dalej będą puste.

19sebawro06 02.07.2015 12:11

moim zdaniem żadnym problemem nie było by wprowadzenie możliwości zakupu drugiego biletu na ta sama kartę mając karnet. masz karnet, chcesz iść na na inny sektor kupujesz bilet np. na e i tam idziesz bo co to za problem przy obecnej frekwencji no chyba ze prawo na to nie pozwala ale tego nie wiem. korzyść dla klubu bo sprzedał i karnet i bilet na e

coni 02.07.2015 12:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1406487)
Łamią przepisy czyli siadają dwa rzędy wyżej? Jak Ci ustanowią prawo, że masz chodzić w zimie w sandałach to też będziesz taki praworządny? Prawo jest debilne więc stadiony są puste proste i logiczne. Choćby laskę robili w przerwie to większość to oleje i dalej będą puste.

Jak gramy derby albo z Legia to jakos nikomu nie przeszkadza: slaby poziom, debilne prawo (regulamin), zimno, ciemno, piatek wieczor, niedziela po poludniu etc z tego wynika ze jak jest atrakcyjny przeciwnik stadion sie zapelnia. Przykre to ale chyba taka jest prawda. Ludzie nie chodza na Wisle tylko na przeciwnika.

Johny84.ts 02.07.2015 15:03

PROMOCJA SPRZEDAŻY KARNETÓW - MYŚLICIE ŻE WSZYSTKO ZA WAS ZROBIMY ??!!
Dziwie się, że klub w tej sytuacji milczy. Internet powinien huczeć od zajebistych filmików zachęcających kibiców do kupna karnetów, słów od trenera i drużyny do kibiców. Plakaty na mieście, w autobusach spoty reklamow, .......nąć gigantyczny banner na Hotelu Cracovia. Minigierka piłkarzy na Rynku w Krakowie - codziennie 4 zawodników i grają w dziadka, a dziewczyny w koszulkach rozdają ulotki małolatom. Dogadać się z tramwajami i autobusami i zrobić banner na tyle pojazdu zajebiście widoczny ze zdjęciem frunącego Głowackiego po golu w Derbach i oczywiście mocny tekst wjeżdżający na ambicje kibicom Wisły że Wisła ich potrzebuje na Wiśle !!
GDZIE TEN KU$WA MARKETING ???

TSWthedues 02.07.2015 15:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1406487)

Ehhh Drozd nawet jak nie jesteś na swoim sektorze to jak Cię złapią to na wezwanie służby porządkowej masz go opuścić, a nie od razu idziesz w dyby. :P

Dochodzimy do skrajności i nie mam zamiaru dyskutować na tego typu odpowiedzi.

Prawo jest debilne, ale ani Ty ani ja go nie stworzyliśmy. Pamiętaj, że każdy może w demokracji założyć partię wygrać ze swoim programem i zmienić prawo wedle uznania - tylko pamiętaj, że musi Cię popierać co najmniej 10 mln obywateli;) Patrz przykład Kukiza:)

Napisałem Ci Drozd, że w noweli Ustawy ma znaleźć się miejsce dla sektorów tzw. stojących, wtedy nie będziesz musiał kupować biletu na miejsce:) Poza tym mają zniknąć bazy kibiców tzn zdjęcia etc etc. (może nie zniknąć ale klub będzie miał wybór). Idzie to w dobrym kierunku w każdym bądź razie:)

Johny masz racje! przecież UFA zajmuje się sprawami marketingu to powinna kilka filmików zrobić na kolanie, kilka plakatów, przecież nie można liczyć na kilkaset kibiców na forach, którzy będą w stanie rozpowszechnić informacje o karnetach i czekających promocjach...

63.5 Kg 02.07.2015 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Johny84.ts (Post 1406506)
Dziwie się, że klub w tej sytuacji milczy. Internet powinien huczeć od zajebistych filmików zachęcających kibiców do kupna karnetów, słów od trenera i drużyny do kibiców. Plakaty na mieście, w autobusach spoty reklamow, .......nąć gigantyczny banner na Hotelu Cracovia. Minigierka piłkarzy na Rynku w Krakowie - codziennie 4 zawodników i grają w dziadka, a dziewczyny w koszulkach rozdają ulotki małolatom. Dogadać się z tramwajami i autobusami i zrobić banner na tyle pojazdu zajebiście widoczny ze zdjęciem frunącego Głowackiego po golu w Derbach i oczywiście mocny tekst wjeżdżający na ambicje kibicom Wisły że Wisła ich potrzebuje na Wiśle !!

Rozumiesz ze dasz na to pieniądze...

FredzIo 02.07.2015 16:31

Cytat:

Ciekawe skąd wezmą na to pieniądze :)

WISŁAZWE 02.07.2015 16:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 1406518)
Ciekawe skąd wezmą na to pieniądze :)

Przecież kolega Johny vel. Kamil Tumulec vel ''harcerzyk'' i kilka innych wcieleń na co dzień pracujący w Anglii na pewno przyśle na ten cel kilka funtów. :)

Johny84.ts 02.07.2015 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1406521)
Przecież kolega Johny vel. Kamil Tumulec vel ''harcerzyk'' i kilka innych wcieleń na co dzień pracujący w Anglii na pewno przyśle na ten cel kilka funtów. :)

byku i chvj z tego karnet mam już kupiony, a Ty ?
a kilka (set) funtów w tym roku już wysłałem

63.5 Kg 02.07.2015 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Johny84.ts (Post 1406531)
byku i chvj z tego karnet mam już kupiony, a Ty ?
a kilka (set) funtów w tym roku już wysłałem

:rotfl::rotfl:

kicur 02.07.2015 21:18

Karnet kupiłem w poniedziałek. Pozdrawiam :)

coni 03.07.2015 07:24

Cytat:

Zeby wyjac, trzeba najpierw wlozyc, a ze nie ma $$$$ zeby wzlozyc to sie nie wyjmie. Proste.

Johny84.ts 03.07.2015 09:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez coni (Post 1406548)
Zeby wyjac, trzeba najpierw wlozyc, a ze nie ma $$$$ zeby wzlozyc to sie nie wyjmie. Proste.

siemano ceni,

niestety ale te pare złotych się musi znaleźć, bo ani razu szczerze mówiąc nie widziałem w akcji prezesa od marketingu Jankowskiego, jesli bierze gruby hajs a efektów niema, to cos nie halo.
wiec porada, jest taka, własnym autem bierze po poranym treningu 4 piłkarzy chętnych, Sadloka wysadza na Dworcu na pociąg osobowy do Warszawy, a reszta na Rynek zrobić promocję, telefon do dziewczyn, które wyprowadzały piłkarzy na Dzien Kobiet, czy nie chcą pomóc dwa czy trzy razy Wiśle, dać piłkarom piłeczkę zaraz się zbierze tłum i porozdawać te pocztówki z całą drużyną i kilka autografów i już sprawa załatwiona, a piłkarze niech z uśmiechem pogadają z kibicami i to będzie lepsze niż nic !! I nic nie kosztuje.

potem drugi jakiś wiceprezesik nagrywa swoją kamerką całe wydarzenie na Rynku włącznie z podróżą i co mówią piłkarze, potem wszucasz na youtuba, tekst WSZYSCY PO KARNETY, WISŁA WAS POTRZEBUJE NA WIŚLE, wstawiasz link do strony z karnetami, i jazda.

a wogóle to na miejscu prezesa Gaszyńskiego to juz dawno temu wezwalbym to całe UFO na dywanik.

jeśli czyta to ktoś z klubu proszę o priv, chętnie pomogę

regan 03.07.2015 11:34

No i receptę na 10 000 karnetow mamy poznana! Panowie robmy filmiki na rynku! :-)

Johny84.ts 03.07.2015 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1406614)
No i receptę na 10 000 karnetow mamy poznana! Panowie robmy filmiki na rynku! :-)

to jest jedynie pomysł propzycja i Ciebie też zachęca do podania swojego pomysłu na to żeby było lepiej !

regan 03.07.2015 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Johny84.ts (Post 1406617)
to jest jedynie pomysł propzycja i Ciebie też zachęca do podania swojego pomysłu na to żeby było lepiej !

Najpierw trzeba zacząć od tego żeby nie pojawiały sie informacje takie jak dziś z sadlokiem a potem dopiero można myśleć o marketingu promocji itd ;-) póki masz problemy w fundamentach nie myśl o zakładaniu wiechy bo nic z tego nie wyjdzie...

coni 03.07.2015 12:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1406614)

Ale manipulujesz. Koles przedstawil propozycje na zwiekszenie frekwencji a ty wyjezdzasz z tekstem o 10000 spredanych karnetach. Wg Ciebie lepiej siedziec i pierdziec w stolek niz cokolwiek zrobic, nawet jesli by to mialo przyniesc 60 dodatkowych sprzedanych karnetow?

regan 03.07.2015 12:13

Jeśli lubisz walić głową w mur to proszę bardzo. Ja stoję jedynie na stanowisku, ze szkoda wydawać pieniądze na cos co nie przyniesie efektu. Podstawowa zasada marketingu brzmi: spójność. Wiec wniosek z tego taki, ze nie da się ludziom mówić ze jest fajnie jak wyskakują takie kwiatki jak ta z sadlokiem. Najpierw niech ogarną finanse i sprawy organizacyjne. Promocja potem

Coglin 03.07.2015 13:44

Kupiłem dzisiaj karnet na cały sezon.

Voucher za zniżką nr 28x :)

Jak się kupuję karnet na stare miejsce, to trzeba chwile czekać, bo system trochę muli.

Jakieś kociarstwo zajęło cały parking przy stadionie i nie można było wjechać.

63.5 Kg 03.07.2015 13:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Johny84.ts (Post 1406581)
siemano ceni,

niestety ale te pare złotych się musi znaleźć, bo ani razu szczerze mówiąc nie widziałem w akcji prezesa od marketingu Jankowskiego, jesli bierze gruby hajs a efektów niema, to cos nie halo.
wiec porada, jest taka, własnym autem bierze po poranym treningu 4 piłkarzy chętnych, Sadloka wysadza na Dworcu na pociąg osobowy do Warszawy, a reszta na Rynek zrobić promocję, telefon do dziewczyn, które wyprowadzały piłkarzy na Dzien Kobiet, czy nie chcą pomóc dwa czy trzy razy Wiśle, dać piłkarom piłeczkę zaraz się zbierze tłum i porozdawać te pocztówki z całą drużyną i kilka autografów i już sprawa załatwiona, a piłkarze niech z uśmiechem pogadają z kibicami i to będzie lepsze niż nic !! I nic nie kosztuje.

potem drugi jakiś wiceprezesik nagrywa swoją kamerką całe wydarzenie na Rynku włącznie z podróżą i co mówią piłkarze, potem wszucasz na youtuba, tekst WSZYSCY PO KARNETY, WISŁA WAS POTRZEBUJE NA WIŚLE, wstawiasz link do strony z karnetami, i jazda.

a wogóle to na miejscu prezesa Gaszyńskiego to juz dawno temu wezwalbym to całe UFO na dywanik.

jeśli czyta to ktoś z klubu proszę o priv, chętnie pomogę

Musi to się człowiek wysrac jak mu się chce...
....a z której planety Ty się gościu urwales...

Johny84.ts 06.07.2015 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1406635)
Musi to się człowiek wysrac jak mu się chce...
....a z której planety Ty się gościu urwales...

Oczywiście lepiej siedzieć i nic nie robić. Zacznij cos robić dla klubu a nie biadolić jak stara baba na Kleparzu.
niech każdy się weźmie w garść to razem zrobimy cos z niczego.
To pokazuje Gaszyński, a jednak udało się skopletować (prawie) mocny skład, mimo braku kasy. I ten pozytywny news powinien być dla każdego motywacją by iść zakupić karnet i namówić kolejnych kliku znajomych.

pytanie czy lepiej cos wspólnie zacząć ogarniać czy siedzieć z założonymi rękoma i tylko narzekać.

Pozdro dla Kumatych !!!!!!

mistico 07.07.2015 07:34

Mam pytanie - jak kupię karnet ulgowy na rundę (albo cały sezon), a legitymacja studencka mi wygasa 31 października, to nie będzie problemu z wejściem? Legitka jest potrzebna tylko przy kupowaniu karnetu?

!!IRIVER!! 07.07.2015 07:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1406967)
Mam pytanie - jak kupię karnet ulgowy na rundę (albo cały sezon), a legitymacja studencka mi wygasa 31 października, to nie będzie problemu z wejściem? Legitka jest potrzebna tylko przy kupowaniu karnetu?

Mnie swego czasu powiedzieli, że mogą sprawdzić i nie wpuścić. Więc dla spokoju kupiłem normalny. To trochę tak, jak z biletem na komunikację miejską - jak Ci się skończy ważność legitki w trakcie ważności biletu ulgowego, to kanary Cię mogą ukarać. ;)

kicur 07.07.2015 07:44

Cytat:

Oczywiście, że tylko przy zakupie karnetu. Bez problemu wejdziesz na mecz. Przecież nikt Cie nie sprawdza. A nawet jeśli by Ci na czytniku wyskoczyło, że nie rozpoznało biletu to miej przy sobie zawsze dowód osobisty, żeby mogli sprawdzić Twoje dane i tyle.

dostuffca 07.07.2015 08:08

Cytat:

dawno dawno temu miałem ten same przypadek i dostałem odp, że liczy się czy masz prawo do zniżki w dniu zakupu. Ale też wtedy nie było opcji sezonowych. Sprawdziłbym z klubem. (bilety@ odpisuje - z opóźnieniem, ale odpisuje;)

matlac 07.07.2015 09:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dostuffca (Post 1406972)
dawno dawno temu miałem ten same przypadek i dostałem odp, że liczy się czy masz prawo do zniżki w dniu zakupu. Ale też wtedy nie było opcji sezonowych. Sprawdziłbym z klubem. (bilety@ odpisuje - z opóźnieniem, ale odpisuje;)

"Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą zobowiązani okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion."

za wisla.krakow.pl

to samo ostatnio rozkminialiśmy, osoba która ma zniżkę np do końca marca to w kwietniu już na karnet nie wejdzie bo już nie jest studentem...

ulTraS 07.07.2015 09:11

przeważnie tak jest, że bilet, jest ważny tylko z dokumentem upoważniającym go do zniżki.

kicur 07.07.2015 10:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ulTraS (Post 1406974)
przeważnie tak jest, że bilet, jest ważny tylko z dokumentem upoważniającym go do zniżki.

Ale nigdy Ci nie sprawdzają tych dokumentów. Musisz legitkę okazać tylko w czasie zakupu biletu. :)

mistico 07.07.2015 10:09

no właśnie, pytanie czy jest to przepis, czy martwy przepis. Bo chciałbym skorzystać ten ostatni raz z ulgi

ArturBarlinek 07.07.2015 10:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1406979)
no właśnie, pytanie czy jest to przepis, czy martwy przepis. Bo chciałbym skorzystać ten ostatni raz z ulgi

jeśli mogę pomóc to dodam tylko, że na bramkach wyświetla się
"normalny" "student" (zapalają się światełka) ale nie wiem czy sprawdzają legitymację.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl