![]() |
Cześć
Odkładałem od pewnego czasu kaskę, czego efektem był dziś zakup karnetu sezonowego. Jako ciekawostkę wam powiem, iż wg. słów Pań w kasie jest spore zainteresowanie karnetami. Byłem wpisany na pozycję ok.200 jako osoba która odebrała Voucher na zniżki w sklepiku klubowym. Więc nie zwlekajcie z zakupem!!! |
Cytat:
|
Wydaje mi się, że mnóstwo osób nie zdecyduje się na odbiór zniżek, szalików przy internetowym zakupie karnetu. ;)
Cytat:
|
Gdyby dało się 2-3 razy na rundę zmienić miejsce siedzenia na inny sektor (oczywiście z ew. dopłatą przy zmianie na droższy i bez oddawania kasy przy zmianie na tańszy) to karnet sezonowy byłby już mój. Czy klub nie mógłby o tym pomyśleć? Znam sporo osób z mojego środowiska, które mają ten sam problem - przyjeżdża rodzina czy znajomi z gatunku tych Januszowatych, więc na C z nimi nie pójdzie, a karnetu na E kupował nie będzie...
|
PiVoSH92- szkoda, że nie ma takiej opcji, mam taki sam kłopot jak Ty i też nie kupuję karnetu, ponieważ parę razy zabieram znajomych którzy nie chodzą na sektor kiboli :D
|
Podbijam powyższe dwie wypowiedzi, bo mam tak samo i to jest jedyny powód przez który jeszcze nie mam karnetu. Jak się można domyślać takich osób jest pewnie całkiem sporo. Może nie kilka tysięcy, ale sporo.
|
Ja karnet kupie ale też mię to denerwuje . Chciałem zabrać kolegów z zagranicy na mecz z amicą i też dupa . Na C ich nie wezmę a na E ja nie będę miał możliwości wejść
|
Jak widać, brak możliwości zmiany sektora w przypadku kupna karnetu stanowi dla wielu osób problem. Jest to sprawa, którą Gaszyński powinien się zająć w przyszłości. Niech ktoś mu da cynk ;)
|
Cytat:
Co tam zmiana sektora, wystarczy, że siądziesz dwa rzędy wyżej i już zgodnie z regulaminem jesteś przestępcą łamiącym zasady, tragikomedia... |
Cytat:
Nie słyszałem nigdy o sytuacji w której jak ktoś siądzie na innym miejscu to nazywali go przestępcą, bądź też wynosili ze stadionu skutego! Poza tym w najbliższej nowelizacji o imprezach masowych ma znaleźc się przepis dotyczący miejsc stojących (ponoć przeszedł). W kinie też masz obowiązek aby siedzieć na swoim miejscu, aczkolwiek jak masz pustą salę to nikt Ci problemu robić nie będzie i tak też jest na stadionie. Co do możliwości zmiany sektora podczas karnetu. Przeciez teraz Prezez Gaszyński dał możliwość kibicom zakupowania biletów po zniżkach na 48h przed. Przy sprzedaży internetowej i zakupowaniu biletów ze zniżką jaki byłby koszt wszystkich biletów w stosunku do karnetu sezonowego? Niech ktoś mi nie pisze, że to niewygodne bo raz na dwa tygodnie kliknąć zapłać to kibicowi głowa z korony nie spadnie;) |
Łamią przepisy czyli siadają dwa rzędy wyżej? Jak Ci ustanowią prawo, że masz chodzić w zimie w sandałach to też będziesz taki praworządny? Prawo jest debilne więc stadiony są puste proste i logiczne. Choćby laskę robili w przerwie to większość to oleje i dalej będą puste.
|
moim zdaniem żadnym problemem nie było by wprowadzenie możliwości zakupu drugiego biletu na ta sama kartę mając karnet. masz karnet, chcesz iść na na inny sektor kupujesz bilet np. na e i tam idziesz bo co to za problem przy obecnej frekwencji no chyba ze prawo na to nie pozwala ale tego nie wiem. korzyść dla klubu bo sprzedał i karnet i bilet na e
|
Cytat:
|
PROMOCJA SPRZEDAŻY KARNETÓW - MYŚLICIE ŻE WSZYSTKO ZA WAS ZROBIMY ??!!
Dziwie się, że klub w tej sytuacji milczy. Internet powinien huczeć od zajebistych filmików zachęcających kibiców do kupna karnetów, słów od trenera i drużyny do kibiców. Plakaty na mieście, w autobusach spoty reklamow, .......nąć gigantyczny banner na Hotelu Cracovia. Minigierka piłkarzy na Rynku w Krakowie - codziennie 4 zawodników i grają w dziadka, a dziewczyny w koszulkach rozdają ulotki małolatom. Dogadać się z tramwajami i autobusami i zrobić banner na tyle pojazdu zajebiście widoczny ze zdjęciem frunącego Głowackiego po golu w Derbach i oczywiście mocny tekst wjeżdżający na ambicje kibicom Wisły że Wisła ich potrzebuje na Wiśle !! GDZIE TEN KU$WA MARKETING ??? |
Cytat:
Dochodzimy do skrajności i nie mam zamiaru dyskutować na tego typu odpowiedzi. Prawo jest debilne, ale ani Ty ani ja go nie stworzyliśmy. Pamiętaj, że każdy może w demokracji założyć partię wygrać ze swoim programem i zmienić prawo wedle uznania - tylko pamiętaj, że musi Cię popierać co najmniej 10 mln obywateli;) Patrz przykład Kukiza:) Napisałem Ci Drozd, że w noweli Ustawy ma znaleźć się miejsce dla sektorów tzw. stojących, wtedy nie będziesz musiał kupować biletu na miejsce:) Poza tym mają zniknąć bazy kibiców tzn zdjęcia etc etc. (może nie zniknąć ale klub będzie miał wybór). Idzie to w dobrym kierunku w każdym bądź razie:) Johny masz racje! przecież UFA zajmuje się sprawami marketingu to powinna kilka filmików zrobić na kolanie, kilka plakatów, przecież nie można liczyć na kilkaset kibiców na forach, którzy będą w stanie rozpowszechnić informacje o karnetach i czekających promocjach... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przecież kolega Johny vel. Kamil Tumulec vel ''harcerzyk'' i kilka innych wcieleń na co dzień pracujący w Anglii na pewno przyśle na ten cel kilka funtów. :) |
Cytat:
a kilka (set) funtów w tym roku już wysłałem |
Cytat:
|
Karnet kupiłem w poniedziałek. Pozdrawiam :)
|
Cytat:
Zeby wyjac, trzeba najpierw wlozyc, a ze nie ma $$$$ zeby wzlozyc to sie nie wyjmie. Proste. |
Cytat:
niestety ale te pare złotych się musi znaleźć, bo ani razu szczerze mówiąc nie widziałem w akcji prezesa od marketingu Jankowskiego, jesli bierze gruby hajs a efektów niema, to cos nie halo. wiec porada, jest taka, własnym autem bierze po poranym treningu 4 piłkarzy chętnych, Sadloka wysadza na Dworcu na pociąg osobowy do Warszawy, a reszta na Rynek zrobić promocję, telefon do dziewczyn, które wyprowadzały piłkarzy na Dzien Kobiet, czy nie chcą pomóc dwa czy trzy razy Wiśle, dać piłkarom piłeczkę zaraz się zbierze tłum i porozdawać te pocztówki z całą drużyną i kilka autografów i już sprawa załatwiona, a piłkarze niech z uśmiechem pogadają z kibicami i to będzie lepsze niż nic !! I nic nie kosztuje. potem drugi jakiś wiceprezesik nagrywa swoją kamerką całe wydarzenie na Rynku włącznie z podróżą i co mówią piłkarze, potem wszucasz na youtuba, tekst WSZYSCY PO KARNETY, WISŁA WAS POTRZEBUJE NA WIŚLE, wstawiasz link do strony z karnetami, i jazda. a wogóle to na miejscu prezesa Gaszyńskiego to juz dawno temu wezwalbym to całe UFO na dywanik. jeśli czyta to ktoś z klubu proszę o priv, chętnie pomogę |
No i receptę na 10 000 karnetow mamy poznana! Panowie robmy filmiki na rynku! :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale manipulujesz. Koles przedstawil propozycje na zwiekszenie frekwencji a ty wyjezdzasz z tekstem o 10000 spredanych karnetach. Wg Ciebie lepiej siedziec i pierdziec w stolek niz cokolwiek zrobic, nawet jesli by to mialo przyniesc 60 dodatkowych sprzedanych karnetow? |
Jeśli lubisz walić głową w mur to proszę bardzo. Ja stoję jedynie na stanowisku, ze szkoda wydawać pieniądze na cos co nie przyniesie efektu. Podstawowa zasada marketingu brzmi: spójność. Wiec wniosek z tego taki, ze nie da się ludziom mówić ze jest fajnie jak wyskakują takie kwiatki jak ta z sadlokiem. Najpierw niech ogarną finanse i sprawy organizacyjne. Promocja potem
|
Kupiłem dzisiaj karnet na cały sezon.
Voucher za zniżką nr 28x :) Jak się kupuję karnet na stare miejsce, to trzeba chwile czekać, bo system trochę muli. Jakieś kociarstwo zajęło cały parking przy stadionie i nie można było wjechać. |
Cytat:
....a z której planety Ty się gościu urwales... |
Cytat:
niech każdy się weźmie w garść to razem zrobimy cos z niczego. To pokazuje Gaszyński, a jednak udało się skopletować (prawie) mocny skład, mimo braku kasy. I ten pozytywny news powinien być dla każdego motywacją by iść zakupić karnet i namówić kolejnych kliku znajomych. pytanie czy lepiej cos wspólnie zacząć ogarniać czy siedzieć z założonymi rękoma i tylko narzekać. Pozdro dla Kumatych !!!!!! |
Mam pytanie - jak kupię karnet ulgowy na rundę (albo cały sezon), a legitymacja studencka mi wygasa 31 października, to nie będzie problemu z wejściem? Legitka jest potrzebna tylko przy kupowaniu karnetu?
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście, że tylko przy zakupie karnetu. Bez problemu wejdziesz na mecz. Przecież nikt Cie nie sprawdza. A nawet jeśli by Ci na czytniku wyskoczyło, że nie rozpoznało biletu to miej przy sobie zawsze dowód osobisty, żeby mogli sprawdzić Twoje dane i tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
za wisla.krakow.pl to samo ostatnio rozkminialiśmy, osoba która ma zniżkę np do końca marca to w kwietniu już na karnet nie wejdzie bo już nie jest studentem... |
przeważnie tak jest, że bilet, jest ważny tylko z dokumentem upoważniającym go do zniżki.
|
Cytat:
|
no właśnie, pytanie czy jest to przepis, czy martwy przepis. Bo chciałbym skorzystać ten ostatni raz z ulgi
|
Cytat:
jeśli mogę pomóc to dodam tylko, że na bramkach wyświetla się "normalny" "student" (zapalają się światełka) ale nie wiem czy sprawdzają legitymację. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl