![]() |
Cytat:
Przykro mi jeśli nasza 'broniąca się przed spadkiem Wisła' znowu Cię zaskoczy. Poczekamy zobaczymy i tyle. Potencjał jakiś jest, na mistrzostwo nie, na puchary chyba też raczej nie, ale na piątkę jak najbardziej. Cytat:
|
Napiszę Wam, że dziś mam radość podwójną. Zawsze rano jadąc do pracy miło kupuje się Przegląd Sportowy wiedząc, że Wisła wygrała. Kiedyś t było normą, od czasu do czasu człowiek musiał obejść się bez gazety w tramwaju gdy Nasi przegrali. Teraz drugi poniedziałek z rzędu mogłem bez ryzyka zakupić PŚ i cieszyć michę w transporcie zbiorowy. Oczywiście artykuł z dzisiaj był SĘDZIA OSZUKAŁ RUCH, FAWORYZOWAŁ WISŁĘ. Dla mnie to był podwójny powód do radości. Nie dość, że wygraliśmy to jeszcze jakiejś marnej warszawskiej dziennikarzynie skoczył gul z tego powodu. Bo jak było każdy widział. Wypaczony to co najwyżej był próg w szatni Wisły. Jazda na Górnik!!
|
Cytat:
|
Jeszcze niedawno niektórzy spuszczali nas do pierwszej ligi, a teraz słychać przebąkiwania o pucharach :D.
Mecz jak mecz. Szału nie było ale 3 pkt są, mamy ostatnio w miare dobrą passe ale tak naprawde żadne zwycięstwo nie było w pełni przekonujące. Teraz gramy z dwoma drużynami, które moim zdaniem prezentują się lepiej od naszych ostatnich rywali i okaże się czy ta Wisła jest jeszcze coś w stanie ugrać. |
Cytat:
Nie mamy piłkarsko żadnej przewagi nad resztą ligowców, więc wszystkie wygrane będą na styku, chyba że się nam mecz jakoś super ułoży. Ale - na dobrą sprawę - nie potrafiliśmy zdominować Korony grając z przewagą dwóch zawodników... Ale tak szczerze - która drużyna u nas wygrywa w pełni przekonująco? |
żadna
ale gdyby nie początek sezonu i fakt, że grajki grali przeciw trenerowi i przegrywali jak leci, to mielibyśmy z 8-9 pkt więcej i bilibyśmy się o mistrzostwo jak dla mnie ten sezon niczym się nie różni od poprzednich, czy nawet mistrzowskiego, jeśli chodzi o grę - może trener był bardziej ogarnięty (Maaskant) i kilka meczy na styku wygraliśmy, choć nie musieliśmy (Polonia, Zagłębie, Cracovia - jesień Maaskanta) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl